Ellen DeGeneres heeft een lang bestaand gerucht opgelost over het spelen van Phoebe op 'Friends

Inhoudsopgave:

Ellen DeGeneres heeft een lang bestaand gerucht opgelost over het spelen van Phoebe op 'Friends
Ellen DeGeneres heeft een lang bestaand gerucht opgelost over het spelen van Phoebe op 'Friends
Anonim

Of het nu op het grote of kleine scherm is, het afwijzen van een potentiële rol is een gok die sommige sterren maken. Bruce Willis wees een film af die meer dan $ 500 miljoen opleverde, terwijl Tom Hanks een bom afwees die zijn carrière redde. Nogmaals, het is een gok, maar het is er een die zich op diepgaande manieren kan uitbetalen.

Ellen DeGeneres is al jaren een tv-ster en er doen geruchten de ronde dat de voormalige actrice de kans van haar leven heeft gemist toen ze de rol van Phoebe Buffay op Friends afwees.

Dus, is er enige waarheid in dit gerucht? Laten we eens luisteren naar wat Ellen zelf te zeggen had.

Ellen DeGeneres had een succesvolle tv-carrière

In de geschiedenis van de televisie zijn er niet veel artiesten die zo succesvol zijn geweest als Ellen DeGeneres. Alsof het hebben van haar eigen sitcom vroeger niet genoeg was, zou ze uiteindelijk haar eigen talkshow overdag hosten, wat haar miljoenen fans en miljoenen dollars opleverde.

Er zijn de afgelopen jaren zeker dingen veranderd voor Ellen, maar haar plaats in de tv-geschiedenis v alt niet te ontkennen. Op haar hoogtepunt waren er maar weinig mensen die in de buurt kwamen van haar populariteit, en nog minder die haar salaris konden evenaren.

Volgens Celebrity Net Worth, "verdient DeGeneres elk jaar een salaris tussen $ 75 miljoen en $ 90 miljoen. Tussen juni 2018 en juni 2019 verdiende Ellen bijvoorbeeld $ 80 miljoen met haar verschillende inspanningen."

Nog steeds niet onder de indruk? De site klokt ook haar vermogen om maar liefst $ 500 miljoen te bedragen. Zelfs als ze nooit terugkeert naar het kleine scherm, zien we haar in de toekomst niet van het dollarmenu bestellen.

Het is verbazingwekkend om te zien hoe de dingen voor Ellen zijn verlopen, vooral na wat er in haar sitcom is gebeurd. Interessant is dat er nog een opmerkelijke sitcom uit de jaren 90 is waar de actrice al vele jaren aan verbonden is, en het komt allemaal voort uit een al lang bestaand gerucht.

Geruchten deden de ronde over haar afwijzing van Phoebe Buffay op 'Friends'

Mensen houden ervan om dieper in populaire shows te duiken, en ze vinden het vooral leuk om meer te weten te komen over andere acteurs die een grote rol wilden spelen. Er zijn talloze verhalen geweest over acteurs en actrices die ternauwernood een iconisch personage misliepen, en soms gaan deze verhalen over mensen die iconische rollen afwijzen. Mensen denken al jaren dat Ellen DeGeneres de rol van Phoebe Buffay in Friends heeft afgewezen.

Phoebe is een van de meest populaire personages uit een van de meest populaire shows die ooit op het kleine scherm is verschenen, dus natuurlijk zou er veel belangstelling zijn voor de potentiële actrices die in de rij stonden om het personage te spelen. Lisa Kudrow was duidelijk de juiste keuze, maar fans kunnen het niet helpen dat ze geïntrigeerd zijn door een aantal andere namen die in aanmerking kwamen voor de rol.

Jarenlang was een belangrijk gerucht rond het personage dat Ellen DeGeneres niet alleen in was voor de rol, maar dat ze het ook afwees. Dit zou betekenen dat ze een van de meest iconische personages afwees in een van de meest iconische shows in de geschiedenis. Ja, ze was jaren later nog steeds veel succes, maar dit zou jaren geleden een grote blunder zijn geweest.

In de afgelopen jaren heeft Ellen zich over veel dingen opengesteld, waaronder de geldigheid van dit al lang bestaande gerucht.

Ellen ontkracht het 'Friends'-gerucht

Dus, heeft Ellen DeGeneres de rol van Phoebe Buffay in Friends eigenlijk afgewezen? Zijn deze al lang bestaande geruchten, die op vele, vele sites zijn gesuggereerd, feitelijk? Volgens de ster zelf is deze informatie onnauwkeurig.

Toen ik een aantal jaren geleden met Howard Stern sprak, kwam precies dit onderwerp ter sprake, en Ellen ontkende snel dat ze de rol had afgewezen. Meer specifiek verwierp ze ook het feit dat ze in de eerste plaats klaar was voor de rol.

Het is niet helemaal duidelijk waarom dit gerucht al zo lang de ronde doet, en het is bizar dat het al jaren aanhoudt. Ongeacht hoe het begon of waarom het is doorgegaan, Ellen zelf heeft gezegd dat ze niet eens in was voor de rol van Phoebe Buffay.

Hoe interessant het ook is om te bedenken wat een jonge Ellen DeGeneres had kunnen doen met de rol van Phoebe Buffay, het feit blijft dat ze nooit in de race was voor het optreden. Hopelijk is dit vermoeide gerucht er een dat eindelijk wordt afgeschaft.

Aanbevolen: