De beste verhalen die James Michael Tyler heeft gedeeld over het spelen van Gunther op 'Friends

Inhoudsopgave:

De beste verhalen die James Michael Tyler heeft gedeeld over het spelen van Gunther op 'Friends
De beste verhalen die James Michael Tyler heeft gedeeld over het spelen van Gunther op 'Friends
Anonim

Misschien een van de grootste en meest succesvolle sitcoms aller tijden, is Friends alom geprezen en aanbeden door fans van over de hele wereld sinds de release in 1994. 28 jaar later en de serie is nog steeds zo iconisch zoals het toen was. Ondanks dat de cast verder is gegaan met hun respectievelijke carrières, zullen velen hen nog steeds herkennen als de iconische groep van zes die rondhangen in hun favoriete plaatselijke coffeeshop.

Op basis van de interacties die de cast tegenwoordig met elkaar heeft, is het duidelijk om niet alleen te zien hoe ze hun vriendschap door de jaren heen hebben behouden, maar ook hoe groot de band die ze oorspronkelijk hadden gecreëerd. Door hun kameraadschap buiten het scherm en nostalgische weetjes, is het gemakkelijk te zien hoe het succes van de show lag in de cast en hun chemie. Een castlid in het bijzonder waarvan bekend was dat hij openhartig was over zijn tijd in de show, was wijlen James Michael Tyler. Michael Tyler portretteerde het karakter van Gunther in de show, een eigenzinnige barista die smoorverliefd was op Rachel Green (Jennifer Aniston). Door de jaren heen deelde Michael Tyler zijn ervaringen op de show met fans door middel van leuke verhalen en interviews, en deze worden met liefde herinnerd na zijn tragische heengaan in 2021. Laten we terugkijken naar enkele van James Michael Tyler's beste weetjes van de set van Vrienden.

6 Deze vaardigheid was de reden waarom James Michael Tyler de rol kreeg

Iedereen die Friends heeft gezien, kent het personage van Michael Tyler, Gunther, en zijn relatie met de personages. Ondanks dat hij geen deel uitmaakt van de kerngroep van 6, is hij nog steeds een prominent personage in de show. Dit komt door zijn constante achtergrondverschijningen die koffie zetten in de iconische ontmoetingsplek van de groep, The Central Perk coffeeshop. Wat velen misschien niet weten, is dat de koffiebereidingscapaciteiten van de overleden acteur hem in de eerste plaats de rol hadden bezorgd. Michael Tyler zelf opende hierover tijdens een interview met Digital Spy waarin hij uitlegde hoe hij zich voelde over de bizarre situatie.

Hij verklaarde: Ik heb eerlijk gezegd altijd gedacht dat mijn Masters in beeldende kunst me verder zou brengen in de acteerwereld dan weten hoe je een espressomachine moet bedienen! Dat was een gelukkig toeval en ik ben heel, heel dankbaar dat ik die vaardigheid heb gehad.”

5 James Michael Tyler zat achter deze belangrijke karaktereigenschap

Als fans van de serie denken aan het personage van Gunther, is het eerste waarmee ze hem associëren zijn peroxide-bleekblonde buzz-cut. Het kan voor velen echter als een verrassing komen om te ontdekken dat het kapsel oorspronkelijk niet was geschreven om deel uit te maken van Gunthers personage, maar in plaats daarvan een keuze was die door James Michael Tyler zelf werd gemaakt toen hij auditie deed voor de show. In het Digital Spy-interview onthulde Michael Tyler dat hij de avond voor zijn auditie zijn aspirant-haarstylist-vriend zijn haar had laten verven om te oefenen. Vervolgens beschreef hij de situatie als een "gelukkig toeval" omdat het resulteerde in een zeer "noodzakelijk" en iconisch deel van zijn karakter.

4 James Michael Tyler bewaarde deze schattige souvenir uit de set

Een ander iconisch aspect van Gunther was niet alleen zijn heldere haar, maar ook zijn heldere en kleurrijke kleding, meer bepaald zijn gekke stropdassen! Tijdens een interview met Good Morning Britain verraste Michael Tyler de presentatoren toen hij een van de iconische stropdassen meebracht die hij op de set had gedragen. Niet alleen dit, maar de overleden acteur legde uit dat de stropdas degene was die hij had gedragen in de aflevering waarin Gunther eindelijk zijn gevoelens aan Rachel belijdt. Terwijl hij dit uitlegde, onthulde hij ook dat hij na het beëindigen van de serie de cast en crew zover had gekregen om de stropdas te tekenen tijdens het wrap-party van de serie.

3 Dit was het favoriete Gunther-moment van James Michael Tyler aller tijden

Ondanks het feit dat hij geen hoofdpersoon is of een personage met veel regels, waren de weinige keren dat Gunther het woord nam onmiskenbaar hilarisch. Later in het interview onthulde James Michael Tyler dat zijn favoriete zin aller tijden van Gunther was geweest tijdens de 13e aflevering van het derde seizoen van de show, "The One Where Monica And Richard Are Just Friends". In de aflevering vindt Phoebe (Lisa Kudrow) een nieuwe vriend die een bepaald kledingprobleem heeft met zijn … lagere blootstelling aan de helft. Op een bepaald moment drinkt de groep, inclusief de genoemde vriend, koffie bij Central Perk wanneer Gunther binnenkomt en de iconische regel zegt: "Hey Buddy, dit is een familieplek. Zet de muis terug in huis.”

2 Maar James Michael Tyler vond het ook leuk om het tegen elkaar op te nemen met dit personage

Een andere van Michael Tyler's favoriete Gunther-momenten was tijdens een komische Nederlandse confrontatie met Ross (David Schwimmer). Terwijl hij met TODAY sprak, benadrukte Michael Tyler dit zoals hij zei: Als je de aflevering ziet, noemt Gunther Ross een beetje een slecht woord in het Nederlands en dat haalde destijds de censoren en het verbaast me dat het in maar ik hou gewoon van die scène.”

1 Hoe de cast was sinds de pilot van de show

Later in de video deelt Michael Tyler een zeer hartverwarmende herinnering aan hoe het was om met de hoofdcast te werken sinds de allereerste aflevering van de serie. Hij benadrukte hoe hun chemie op het scherm precies dezelfde chemie was die de cast buiten het scherm had vanaf het moment dat ze elkaar ontmoetten.

Hij verklaarde: Het beste aan het werken met de andere acteurs in de show, de chemie tussen hen en de professionaliteit was bijna onbeschrijflijk. De eerste aflevering waar ik op liep, het eerste seizoen, ze leken alsof ze ' kennen elkaar al jaren.”

Aanbevolen: