Hier zijn de salarissen van de cast van 'A Million Little Things

Inhoudsopgave:

Hier zijn de salarissen van de cast van 'A Million Little Things
Hier zijn de salarissen van de cast van 'A Million Little Things
Anonim

ABC-shows stellen nooit teleur. Als bewijs hiervan heeft de nieuwe datingshow van het netwerk, The Celebrity Dating Game, veel kijkers geboeid. Er is echter nog een andere serie die enorm populair is geworden. Toen A Million Little Things in première ging, werd het een enorme hit voor het netwerk. Seizoen 4 van de show is net uitgekomen en het was een bitterzoet moment voor de meeste fans toen de exit van Stephanie Szostak eindelijk werd bevestigd na de première. Sinds vorig seizoen wordt er veel gespeculeerd over het vertrek van Szostak uit de serie. De actrice kreeg tijdens de pandemie te maken met obstakels die tussen de VS en Canada reisden om voor de show te fotograferen. In de tussentijd had haar personage, Delilah Dixon, te maken met een soortgelijk probleem.

De pandemie vormde ook een obstakel in de filmwereld van A Million Little Things, aangezien ze het grootste deel van seizoen 3 in Frankrijk bleef om een compromis te sluiten voor de filmproblemen van Szostak. Omdat de actrice ook voor haar ouders zorgde, had haar personage ook haar handen vol aan het zorgen voor haar zieke vader, die later stierf aan een beroerte in de première van seizoen 4. De verhaallijn was duidelijk de dingen aan het voorbereiden voor een soepele exit voor het personage, terwijl Szostak terugkeert naar haar huis om aan te kondigen dat ze al haar kinderen terug naar Frankrijk wilde nemen, waar ze een nieuwe start konden maken. Sindsdien willen fans meer weten over de acteurs achter de personages. Dit zijn de salarissen van de cast van A Million Little Things.

Hoeveel verdient de cast van 'A Million Little Things'?

De cast heeft een behoorlijk succesvolle carrière achter de rug. Wie is echter de rijkste? Volgens Celebrity Net Worth is het een gelijkspel tussen Ron Livingston, die Jon Dixon speelt in de serie, en Stephanie Szostak, beter bekend als Delilah Dixon in A Million Little Things. Beide acteurs hebben een fortuin van $ 6 miljoen vergaard, wat behoorlijk indrukwekkend is. Naast het spelen van een getrouwd stel, hebben de sterren nu nog iets gemeen.

Het castlid dat de derde plaats inneemt met betrekking tot zijn verdiensten, het is Allison Miller. De actrice raakte de harten van fans met haar briljante en oprechte optreden als Maggie Bloom. De strijd tegen borstkanker van haar personage was een van de meest memorabele delen van de show. Vrouwen met borstkanker hebben veel te lijden. Als bewijs daarvan legde zangeres Kylie Minogue haar ziel bloot over hoe borstkanker alles veranderde. Miller heeft een nettowaarde van $ 5 miljoen.

Een ander indrukwekkend castlid is Romany Malco, die Rome Howard speelt in het ABC primetime drama van een uur. De acteur is genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder een NAACP Image Award, MTV Movie Award en Screen Actors Guild Award. Malco speelde Conrad Shepard in de Showtime-serie Weeds en heeft een fortuin van $ 4 miljoen vergaard.

Hoe zit het met de andere hoofdpersonen? David Giuntoli, die Eddie Saville speelt, een man die zijn eigen demonen moet bevechten, heeft een geschat vermogen van $ 3 miljoen. Ondertussen heeft Chance Hurstfield, die een favoriet bij de fans werd door Danny Dixon te spelen, een fortuin van $ 2 miljoen, wat een goed inkomen is voor een 15-jarige acteur.

Heeft 'A Million Little Things' afscheid genomen van een ander belangrijk personage?

Mensen die van de show houden, kunnen veel vragen stellen nadat A Million Little Things op 22 september 2021 op hun tv-schermen is teruggekeerd. Bovendien is een van de meest gestelde vragen op internet: heeft Danny de show verlaten? Fans zijn dol op de tranentrekkende show, die een aantal echte, pijnlijke momenten uitbeeldt waar iedereen zich mee kan identificeren. De titel van de show zelf is een knipoog naar het beroemde gezegde: "Vriendschap is niet iets groots, het zijn een miljoen kleine dingen." Toen het nieuwe seizoen op tv werd uitgezonden, waren kijkers ongeduldig om te weten wat het verhaal in de toekomst in petto heeft.

Fans maakten zich zorgen over de afwezigheid van Danny in de show en vroegen zich af of hij zou terugkeren naar A Million Little Things. In de serie speelde Danny de zoon van Jon en Delilah en verbleef hij aan de zijde van zijn weduwe-moeder nadat Jon stierf door zelfmoord. Delilah was niet het hele seizoen 3 in de buurt omdat ze naar Europa was gereisd om voor haar vader te zorgen, die ziek was. Ze kon echter niet terugkeren naar de sets vanwege de COVID-19-pandemie en kwam daar vast te zitten. Daarom werden de schrijvers een beetje creatief en veranderden ze de verhaallijn om de show te leiden.

Heeft Danny 'A Million Little Things' achtergelaten of komt hij terug?

In de première van seizoen 4 was te zien hoe Delilah naar Frankrijk reisde om voor haar vader te zorgen, en Danny vertrok met haar. Daarom maakten fans zich zorgen als Danny de show voor altijd zou verlaten. Ze waren ook bezorgd of een probleem uit de echte wereld hem ervan weerhield zijn rol in de dramaserie zoals Danny te spelen. Desalniettemin zal hij waarschijnlijk terugkomen, aangezien de maker, DJ Nash, verklaarde dat hij niet kon zeggen of Danny terugkomt omdat ze het in het verhaal plaatsen. Deze verklaring klinkt in ieder geval veelbelovend voor de fans, zodat ze kunnen hopen hun favoriete personage snel terug te zien in de show.

Aanbevolen: