Wat zijn de laagste salarissen voor 'echte huisvrouwen'?

Inhoudsopgave:

Wat zijn de laagste salarissen voor 'echte huisvrouwen'?
Wat zijn de laagste salarissen voor 'echte huisvrouwen'?
Anonim

Op het moment van schrijven zijn er 12 verschillende versies van The Real Housewives die zijn gebaseerd op Amerikaanse steden. Bovendien zijn er ook tal van internationale versies van de show. Nog steeds niet door, het voelt vaak alsof er jaarlijks meer en meer spin-offs van Real Housewives debuteren, waaronder de onlangs aangekondigde show Kandi And The Gang.

Omdat er zoveel Real Housewives-shows zijn geweest, betekent dit dat veel vrouwen in de loop der jaren deel zijn gaan uitmaken van de franchise. Als je alleen kijkt naar de vrouwen die een hoofdrol hebben gespeeld in Amerikaanse versies van Real Housewives-shows, roept dat een voor de hand liggende vraag op welke van de sterren van de franchise het minst is betaald?

10 Hoeveel werd Kelly Dodd betaald voor de echte huisvrouwen van Orange County?

Op 11 mei 2022 publiceerde de website stylecaster.com een artikel met alle beschikbare salarisinformatie van de mensen die een hoofdrol hebben gespeeld in een Real Housewive-show. Bij het samenstellen van deze lijst zijn alle salarisgegevens uit dat artikel gehaald. Volgens stylewatcher.com krijgt bijvoorbeeld Kelly Dodd, die sinds het elfde seizoen in The Real Housewives of Orange County speelde, momenteel $ 150.000 per seizoen betaald.

9 Hoeveel werd Brandi Glanville betaald voor de echte huisvrouwen van Beverly Hills?

Een van die zeldzame Real Housewives-sterren die op het ene moment de slechtste kunnen zijn en op het andere moment niet zo slecht, ooit was Brandi Glanville een van de meest spraakmakende sterren van de franchise. Sinds Glanville echter The Real Housewives of Beverly Hills verliet na het vijfde seizoen van de show, was ze weg voordat de sterren van de franchise echt veel geld verdienden. Als gevolg hiervan kreeg Glanville slechts $ 136.000 per seizoen betaald tegen de tijd dat ze de Real Housewives achter zich liet. In het verleden heeft Glanville uitgelegd dat ze veel meer geld zou hebben verdiend als ze nog een seizoen zou terugkeren, maar ze koos er nog steeds voor om dat niet te doen.

8 Hoeveel wordt Crystal Kung Minkoff betaald voor de echte huisvrouwen van Beverly Hills?

Op het moment van schrijven speelde Crystal Kung Minkoff sinds het 11e seizoen van de show in The Real Housewives of Beverly Hills. Hoewel Minkoff zeker een waardevol onderdeel van de show is geweest, lijdt het geen twijfel dat Minkoff, in tegenstelling tot sommige van haar medespelers, niet beroemd was toen ze voor het eerst een echte huisvrouw werd. Als gevolg hiervan is het logisch dat ze slechts $ 100.000 per seizoen krijgt, ook al ontvangen haar bekendere co-sterren veel meer dan dat.

7 Hoeveel wordt Teddi Mellencamp betaald voor de echte huisvrouwen van Beverly Hills?

Sinds Teddi Mellencamp in seizoen 8 toetrad tot de cast van The Real Housewives of Beverly Hills, is ze een onderdeel van de show gebleven. Tijdens het 11e en 12e seizoen van die show werd Mellencamp echter gedegradeerd van een deel van de hoofdcast naar een gastrol. Hoewel Mellencamp in de toekomst misschien weer een groter deel van de show wordt, zal ze, als dat niet gebeurt, waarschijnlijk nooit meer verdienen dan wat ze nu verdient, namelijk $ 100.000 per seizoen.

6 Hoeveel wordt Dorit Kemsley betaald voor de echte huisvrouwen van Beverly Hills?

Gezien het feit dat Dorit Kemsley de hoofdrol heeft gespeeld in The Real Housewives of Beverly Hills sinds het 7e seizoen van de show, lijkt het verrassend dat ze op deze lijst zou verschijnen. Dat gezegd hebbende, v alt niet te ontkennen dat Kemsley nooit een van de meest besproken sterren van de show is geweest. Naar alle waarschijnlijkheid is dat de reden dat stylecaster.com meldt dat Kemsley ondanks haar lange ambtstermijn slechts $ 100.000 per seizoen krijgt betaald.

5 Hoeveel werd Camille Grammer betaald voor de echte huisvrouwen van Beverly Hills?

Nog een andere ster van The Real Housewives of Beverly Hills die op deze lijst verschijnt, in tegenstelling tot de laatste paar mensen, maakt Camille Grammer geen deel meer uit van de show. Een van de sterren van de show tijdens de eerste twee seizoenen, Grammer werd een gastster die opdook tot het 10e seizoen van Beverly Hills eindigde. Terugkijkend op toen Grammer nog steeds in de show speelde, is er echter gemeld dat ze $ 100.000 per seizoen kreeg.

4 Hoeveel werd Aviva Drescher betaald voor de echte huisvrouwen van New York City?

Sinds het 5e en 6e seizoen van The Real Housewives of New York City zijn uitgezonden, hebben veel fans zich afgevraagd wat Aviva Drescher heeft uitgespookt sinds hij de show achter zich heeft gelaten. Gelukkig voor Drescher heeft het mislopen van het geld dat ze verdiende met de hoofdrol in RHONYC haar niet gedwongen om grote veranderingen in haar leven aan te brengen. Een deel van die reden is dat Drescher het financieel al goed deed voordat ze een echte huisvrouw werd. Bovendien speelt het feit dat Drescher slechts $ 100.000 per seizoen kreeg daar ook een rol in.

3 Hoeveel wordt Gina Kirschenheiter betaald voor de echte huisvrouwen van Orange County?

Toen Gina Kirschenheiter zich bij de cast van The Real Housewives of Orange County voegde tijdens het 13e seizoen van de show, geloofde ze waarschijnlijk dat ze binnenkort het grote geld zou binnenhalen. Hoewel er geen twijfel over bestaat dat het goed gaat met Kirschenheiter, verdient ze niet zoveel geld als een 'reality'-ster. Per slot van rekening verdient Kirschenheiter naar verluidt slechts $ 68, 450 per seizoen.

2 Hoeveel wordt Leah McSweeney betaald voor de echte huisvrouwen van New York City?

Aangezien ze een van de meest recente mensen is die de kans krijgt om te schitteren in een Real Housewives-show, lijkt het zeer waarschijnlijk dat Leah McSweeney in de toekomst meer geld zal verdienen. Slechts een deel van de cast van The Real Housewives of New York City voor de afgelopen twee seizoenen, veel fans hopen dat McSweeney zal blijven. Als de producenten van de show willen dat ze deel blijft uitmaken van de franchise, zullen ze haar waarschijnlijk meer moeten betalen dan ze nu naar verluidt verdient, wat slechts $ 60.000 per seizoen is.

1 Hoeveel wordt Dolores Catania betaald voor de echte huisvrouwen van New Jersey?

In tegenstelling tot Leah McSweeney speelde Dolores Catania vanaf dit moment verschillende seizoenen in de Real Housewives of New Jersey. Met dat in gedachten lijkt het schokkend dat ze een van de Real Housewives-sterren is met het laagste salaris volgens het eerder genoemde stylecaster.com-artikel. Desalniettemin vermeldt die website haar salaris nog steeds als slechts $ 60.000 per seizoen.

Aanbevolen: