Hier zijn de salarissen van de cast van 'Gilmore Girls: A Year In The Life' van Netflix

Inhoudsopgave:

Hier zijn de salarissen van de cast van 'Gilmore Girls: A Year In The Life' van Netflix
Hier zijn de salarissen van de cast van 'Gilmore Girls: A Year In The Life' van Netflix
Anonim

De Netflix revival van Gilmore Girls gaf ons vier verpakte afleveringen van een besneeuwde Stars Hollow, Rory racet naar Londen om een affaire te hebben met Logan, Luke en Lorelai die gaan trouwen, en Kirk komen met weer een eigenzinnig bedrijfsidee. Fans vonden het fijn om terug te zijn in dit lieve stadje, ook al hadden we allemaal onze eigen gedachten over waarom deze afleveringen niet precies waren wat we wilden dat ze waren. Het was nog steeds geweldig om terug te zijn met Lorelai en Rory en hun grappige dialoog.

Er is geen nieuws over seizoen 2 van A Year In The Life, en fans zijn daar zeker verdrietig over. Maar we kunnen nog steeds terugkijken op deze leuke opwekking en er meer over leren. Blijf lezen om meer te weten te komen over de salarissen van de cast van Gilmore Girls: A Year In The Life van Netflix.

Lauren Graham en Alexis Bledel verdienden veel geld voor 'Gilmore Girls: A Year In The Life'

Lauren Graham heeft een hoog vermogen en het lijkt erop dat ze een heel mooi bedrag heeft verdiend door Lorelai Gilmore te spelen.

Wat betreft de A Year In The Life-salarissen van Lauren Graham en Alexis Bledel, ze kregen elk $ 750.000 voor elke aflevering, volgens Variety. Aangezien er vier afleveringen waren, komt dat neer op een uitbetaling van ongeveer $ 3 miljoen.

Hoewel de salarissen van de andere castleden niet bekend lijken te zijn, lijkt het alsof de sterren goed betaald zouden zijn omdat ze zo'n belangrijk onderdeel van de show zijn.

De andere acteurs zijn zeker rijk. Volgens Celebrity Net Worth heeft Scott Patterson een nettowaarde van $ 15 miljoen, Kelly Bishop $ 4 miljoen en Melissa McCarthy heeft het heel goed gedaan als filmster en heeft een nettowaarde van $ 90 miljoen.

De salarissen van 'Gilmore Girls'

Er is alom gemeld dat Lauren Graham en Alexis Bledel een behoorlijke verhoging lijken te hebben gekregen voor de Netflix-revival, aangezien Lauren Graham $ 50.000 zou hebben gekregen voor elke aflevering van de OG-show. Mensen denken dat Alexis hetzelfde werd betaald omdat zij en Lauren de twee grote sterren waren.

Gilmore Girls eindigde vanwege salarisdiscussies, volgens The List, en er was geen consensus over wat de acteurs zouden krijgen als seizoen 8 zou plaatsvinden.

Volgens Bustle sprak wijlen Edward Hermann, die Rory's opa Richard speelde, met de schrijver van een boek over de show en legde uit dat zijn dochter niet blij was met het einde van seizoen 7. De acteur zei: "Toen ik de moeite vroeg, zei ze: 'Het is OVER. Het is gewoon OVER en er is niets geregeld! Trouwt ze met Luke? Wat GEBEURT ER? Jullie moeten samenkomen en het einde maken. Kun je niet gewoon er een film over maken?' De uitleg dat de serie niet van ons was, kalmeerde haar niet. Het is nog steeds niet. Ik heb het gevoel dat miljoenen kinderen (en moeders!) hetzelfde voelen."

Wat heeft Scott Patterson gemaakt voor 'A Year In The Life'?

Scott Patterson vertelde over zijn carrière en vertelde We althmanagement.com dat hij soms zelfs in zijn auto sliep omdat hij niet genoeg geld had, tenminste voordat hij Luke Denen werd. De acteur zei: "Ik was een beetje een cowboy en hield van de spanning van de gok."

Scott zei dat hij begon te investeren en meer te leren over geld en verantwoordelijkheid. Toen hem werd gevraagd naar A Year In The Life, zinspeelde hij op het verdienen van veel geld voor deze vier Netflix-afleveringen, hoewel hij niet in details ging over wat zijn salaris was.

Scott zei: "Het is altijd goed om een grote meevaller te krijgen. Het brengt me gewoon in een betere positie om met pensioen te gaan; het plaatst mijn kind in een betere positie."

Scott sprak ook over de cast in de originele serie en legde uit: "Ik heb veel geluk gehad toen ik die baan in 2000 kreeg. Maar ik was oud genoeg om te weten dat de bliksem waarschijnlijk geen twee keer zou inslaan en dat ik maar beter heel voorzichtig kon zijn. Ik bedoel, ik was in een klein studio-appartement in West Hollywood en betaalde $ 550 per maand, nutsvoorzieningen inbegrepen, en ik bleef in dat kleine huis tot 2003."

Terwijl we natuurlijk meer dan opgewonden zouden zijn om meer Gilmore Girls: A Year In The Life te zien, had Milo Ventimiglia, die beroemd werd na het spelen van Jess Mariano, er een wijze manier om naar te kijken.

Volgens Us Weekly zei Milo in 2017 dat het logisch is dat er op een gegeven moment geen van deze geliefde show meer zal zijn. De acteur zei: "Je kunt niet voor altijd iets live hebben. Je moet accepteren dat er een tijd en een moment is waarop je favoriete show wordt uitgezonden en dat je verhalen over deze personages te zien krijgt, maar deze personages moeten doorgaan. Deze acteurs die ze spelen, de schrijvers die ze schrijven, ze moeten verder."

Aanbevolen: