Waarom Dacre Montgomery meer op zijn 'Stranger Things'-personage lijkt dan fans denken

Inhoudsopgave:

Waarom Dacre Montgomery meer op zijn 'Stranger Things'-personage lijkt dan fans denken
Waarom Dacre Montgomery meer op zijn 'Stranger Things'-personage lijkt dan fans denken
Anonim

Stranger Things is een populaire sciencefiction-televisieserie die wordt gestreamd op Netflix Het werd oorspronkelijk uitgebracht in 2016 en heeft drie seizoenen gekend. Veel vragen zijn nog steeds onbeantwoord sinds de finale van seizoen 3 en kijkers kunnen niet wachten tot seizoen vier medio 2022 uitkomt en denken al aan theorieën over wat er in het komende seizoen kan gebeuren. De serie speelt zich af in Hawkins County, Indiana in de jaren tachtig. Het uitgangspunt van de show is gebaseerd op een groep tienervrienden die getuige zijn van meerdere bovennatuurlijke krachten en geheime overheidsexploitaties. De groep besteedt de serie aan het zoeken naar aanwijzingen en antwoorden, terwijl ze ook veel wendingen en verrassingen vinden om uiteindelijk het buitengewone mysterie aan het einde van elk seizoen te ontrafelen.

De cast van Stranger Things bestaat uit een aantal goed doordachte ontwikkelde personages gespeeld door zeer getalenteerde acteurs die kijkers op het puntje van hun stoel krijgen en de show tot leven laten komen. In elke show is er altijd minstens één antagonist en in Stranger Things is een van de antagonisten Billy Hargrove. De rol van Billy wordt gespeeld door Dacre Montgomery en wat veel fans van de populaire serie niet beseffen, is hoe vergelijkbaar Dacre is met zijn personage Billy.

Over het personage van Dacre Montgomery, Billy Hargrove

Hoewel veel fans in de war zijn over sommige aspecten van details die in Stranger Things plaatsvinden, is een detail dat kijkers niet verwarren, de reden waarom Billy Hargrove handelt zoals hij doet. Ondanks dat Billy Hargrove een van de hoofdpersonen in de show is, is hij ook een van de antagonisten in de show. Toen we in het seizoen voor het eerst kennismaakten met Billy Hargrove, werd hij beschouwd als de tertiaire (niet de belangrijkste) antagonist. Dat veranderde in seizoen drie toen Billy de centrale (belangrijkere) antagonist werd.

Dacre Montgomery's personage Billy Hargrove herha alt het gewelddadige gedrag van zijn vader op zijn stiefzus Max Mayfield (gespeeld door Sadie Sink). Ze werden betrapt op ruzie door haar vrienden Dustin Henderson (gespeeld door Gaten Matarazzo) en Lucas Sinclair (gespeeld door Caleb McLaughlin), Mike Wheeler (gespeeld door Finn Wolfhard) en Will Byers (gespeeld door Noah Schnapp). Billy zou boos worden op Max als ze te laat was of als ze werd gezien met haar vrienden en haar de schuld gaf dat ze naar Hawkins County moest verhuizen.

Hoewel Billy en Max in seizoen twee en drie een gecompliceerde relatie hadden, maken ze het uiteindelijk iets te laat goed. Billy redt Max' vriend Eleven van The Mind Flayer door zichzelf op te offeren. Billy's laatste woorden waren tegen Max die haar "sorry" vertelde, wat zijn verontschuldiging aan haar was voor alle moeite die Billy Max en haar vrienden had aangedaan. Ondanks dat Billy niet geliefd was bij veel kijkers, was de scène erg hartverscheurend, emotioneel en een sentimenteel moment tussen Billy en Max.

Helaas, aangezien Billy stierf in de finale van seizoen drie, zullen we Dacre Montgomery of zijn personage, Billy Hargrove, niet meer te zien krijgen in seizoen 4 van Stranger Things. Dus we zullen nooit te zien krijgen welke nieuwe relatie dat zou kunnen zijn voor Billy en zijn kleine stiefzus Max Mayfield. Als we weten wat voor soort persoonlijkheid en kenmerken Billy heeft, hoe verhoudt Dacre zich dan tot zijn rol van Billy?

Hoe Dacre Montgomery zich verhoudt tot Billy Hargrove

Meestal delen acteurs enkele overeenkomsten en verschillen met de personages die ze spelen in hun televisieprogramma's of filmrollen. Gezien het soort persoonlijkheid dat Billy Hargrove in Stranger Things bezit, zou het moeilijk zijn voor te stellen dat Dacre Montgomery enige gelijkenis met hem zou delen, toch? Dacre herinnert zich echter een moment waarop hij naar een prestigieuze toneelschool ging.

Dacre ging heen en weer en overwoog naar een acteerschool te gaan om een mogelijke acteercarrière na te streven. De uitkomst leidde uiteindelijk tot de beslissing om naar de toneelschool te gaan en als het niet was afgezien, zouden we hem niet hebben leren kennen als Billy Hargrove op Stranger Things. Omdat hij ongelooflijk goed werk heeft geleverd door een antagonist in de show te spelen en kijkers ertoe te brengen een hekel aan zijn karakter te krijgen, zou je denken dat de acteerschool een fluitje van een cent was voor Dacre. De waarheid is dat het geen soepel begin was voor Dacre Montgomery.

Dacre ging naar de Western Australian Academy of Performing Arts, een zeer prestigieuze toneelschool in Australië (een land waar Darce oorspronkelijk vandaan komt). Voorafgaand aan het bijwonen, was Dacre ontslagen van zijn baan en zijn toenmalige vriendin besloot dat ze "een pauze moesten nemen". Hierdoor voelde Dacre Montgomery zich diepbedroefd en ellendig terwijl hij opgewonden zou raken om naar de prestigieuze toneelschool te gaan. Dus Dacre had geen goede instelling toen hij begon aan de Western Australian Academy of Performing Arts, wie zou dat zijn als ze in Dacre's schoenen zouden worden geplaatst?

Hierdoor werd Dacre Montgomery erg arrogant en kreeg hij veel problemen op school. Hij herinnert zich dat hij weigerde Feldenkrais te leren en was niet geïnteresseerd in het leren van de vocale technieken. Hij zou ook optreden en scènes veroorzaken, wat ertoe leidde dat Dacre drie keer bijna uit de school werd geschopt. Het personeel had genoeg van Dacre's gedrag en stelde hem een ultimatum, hij moet in september terugkomen met een beter perspectief, of hij is niet welkom terug op school. Dit gaf Dacre de wake-up call die hij nodig had om zijn zaakjes op orde te krijgen tijdens de zomervakantie, en hij kwam terug met een duidelijker en beter perspectief.

Gelukkig kreeg Dacre Montgomery zijn act samen om af te studeren aan de Western Australian Academy of Performing Arts, naar de Verenigde Staten van Amerika te verhuizen en een acteercarrière na te streven. Als hij dat niet deed, wie weet wat er had kunnen en kunnen worden gegoten om de rol van Billy Hargrove te spelen. Fans van Stranger Things kunnen nooit zeker weten wat er achter de schermen gebeurt als de cast de show niet aan het filmen is en welke verrassende feiten over de cast van Stranger Things ze kunnen leren.

Aanbevolen: