Waarom fans denken dat 'Max And Ruby' zoveel donkerder is dan het lijkt

Inhoudsopgave:

Waarom fans denken dat 'Max And Ruby' zoveel donkerder is dan het lijkt
Waarom fans denken dat 'Max And Ruby' zoveel donkerder is dan het lijkt
Anonim

Tv-programma's en films voor kinderen waarmee mensen als kind zijn opgegroeid, zullen altijd een speciaal plekje in hun hart hebben. Het zijn tenslotte deze shows die hen als kinderen helpen vormen en hen veel belangrijke levenslessen leren door middel van kleurrijke personages en vermakelijke avonturen. Een van de langstlopende tv-programma's voor kinderen van de afgelopen jaren is de serie Max en Ruby, waarin de schattige en knuffelige konijntjes de hoofdrol spelen.

Fans van de serie beginnen echter te beseffen hoe vreemd het was -- ze stelden vragen over Max en Ruby, inclusief waar hun ouders zijn en waarom Max nooit spreekt. Ze dachten al snel dat het tv-programma zoveel donkerder is dan het lijkt, en dit is waarom!

Fans geloven dat Max en Ruby hun eigen ouders hebben vermoord

Tijdens het overgrote deel van de show zien fans nooit de ouders van het konijn. Ze zitten helemaal niet in de serie. Natuurlijk zouden velen hieruit afleiden dat het iets te maken heeft met het feit dat het tv-programma draait om de tegenslagen die de kleine konijntjes aan hun eigen kleine speeltijd beginnen.

Uiteindelijk is het een show die bedoeld is voor de kinderen - dus het is niet erg als de ouders er niet bij betrokken zijn. Mensen wijzen erop dat de urn in het huis van de konijnen de as van de ouders van Max en Ruby bevat. Sommigen beweren dan dat de twee konijntjes gekke spelletjes speelden en tegenslagen hadden om het feit te vergeten dat hun ouders omkwamen bij een ongeluk.

Een fan schreef: "Mijn moeder zei net dat ruby from max&ruby haar ouders heeft vermoord tijdens het rijden onder invloed en daarom moet ze voor max zorgen." Een ander merkte op: "Max en Ruby moeten gek zijn en hun ouders hebben vermoord."

Anderen zeggen dat het de griezelige kinderen waren die hen hebben vermoord, of dat het de stille Max was die de misdaad heeft gepleegd. Eén twitterde: "Max van Max en Ruby hebben zeker zijn beide ouders vermoord, ik kon altijd aan zijn gezicht zien." Een ander schreef: "Hoe meer ik van Max en Ruby zie, hoe meer ik ervan overtuigd ben dat Max hun ouders heeft vermoord."

Hoewel deze theorieën interessant en geloofwaardig lijken, is geen van hen waar. De maker van de show gaf een verklaring achter de reden waarom de ouders nooit in de serie werden gezien. Rosemary Wells onthulde: "We zien de ouders van Max en Ruby niet omdat ik geloof dat kinderen hun problemen en conflicten anders oplossen als ze alleen zijn."

Wells voegde toe: "De televisieserie geeft kinderen een idee over hoe deze twee broers en zussen hun conflicten op een humoristische en vermakelijke manier oplossen." Nickelodeon, die een groot aantal populaire tv-programma's aanbood, liet na vijf seizoenen en 14 jaar van de show eindelijk de ouders van de konijnen zien - waarmee de theorie dat de twee konijnen moordenaars zijn, wordt ontkracht. De ouders van de konijntjes kwamen op de foto in seizoen 6, dat in 2016 werd uitgezonden.

Fans geloven dat Max niet goed kon praten vanwege een trauma

Velen hebben zich al lang afgevraagd waarom Max nooit in de show spreekt. In de loop der jaren begonnen fans zich af te vragen waarom het driejarige konijntje maar weinig woorden uitspreekt en meestal zwijgt. Er zijn een aantal fantheorieën over ontstaan, die suggesties doen op basis van hun observaties.

Eén theorie suggereert dat Max gewond raakte bij een auto-ongeluk, waarbij zijn ouders stierven. Het liet hem blijkbaar alleen in staat om in korte zinnen te spreken. Een andere fantheorie wijst erop dat de grootmoeder van Max, die in de hele serie te zien is, hem misschien heeft misbruikt en dat het trauma van dergelijk geweld hem misschien te bang heeft gemaakt om te spreken.

Het grootste deel van de show praatte Max niet. Hij was een rustige peuter, maar naarmate de serie vorderde, sprak hij met korte woorden en zinnen. De reden dat Max spreekt, kan te wijten zijn aan het feit dat hij opgroeide. Het is iets dat veranderd is naarmate hij groeide en zijn ouders zijn er al om hem te steunen.

Een fan twitterde: "Aangezien Max en Ruby trending zijn, wil ik iedereen laten weten dat sinds de show onlangs was, Max nu volledige zinnen kan spreken en hun ouders nu in de show zijn." Wat een geweldige comeback op de tv-schermen, waarbij alle duistere fantheorieën over de schattige kleine konijntjes worden ontkracht.

Ondertussen biedt Netflix een nieuwe animatieserie aan van de maker van Blossom, Bubbles en Buttercup - de bekende tv-serie voor kinderen, The Powerpuff Girls. De serie, Kid Cosmic, is een serie van tien afleveringen die het avontuur volgt van een fantasierijke en enthousiaste jongen die een superheld wordt.

Dit zou een geweldige show kunnen zijn voor liefhebbers van avonturen en animaties, zoals Max en Ruby.

Aanbevolen: