Hier is waarom fans denken dat 'Superstore' zo lijkt op 'The Office

Inhoudsopgave:

Hier is waarom fans denken dat 'Superstore' zo lijkt op 'The Office
Hier is waarom fans denken dat 'Superstore' zo lijkt op 'The Office
Anonim

Als het gaat om enkele van de beste komische sitcoms op televisie, denk je zeker aan The Office! De show kwam voor het eerst tot stand in 2005 en introduceerde enkele van de meest iconische personages van Michael Scott, Dwight Schrute en Stanley Hudson, om er maar een paar te noemen.

Terwijl de show niet meer in de lucht is, blijven fans genieten van alle negen seizoenen van hilariteit, die sindsdien beschikbaar zijn op Netflix Gelukkig zijn vergelijkbare shows zoals Parks & Rec en Brooklyn Nine-Nine zijn sindsdien uitgekomen, maar het is NBC's Superstore waar fans de meeste vergelijkingen maken!

De show werd voor het eerst uitgezonden in 2015 en heeft sterren als America Ferrera, Ben Feldman en Nico Santos. Hoewel het duidelijk naam heeft gemaakt, hebben kijkers een reeks overeenkomsten ontdekt tussen dat en The Office, en het komt allemaal neer op de personages.

'Superstore' ontmoet 'The Office'

Toen Superstore in 2015 voor het eerst werd uitgezonden, konden fans geen genoeg krijgen van de non-stop hilariteit die plaatsvindt in Cloud 9, een fictief warenhuis dat bedoeld is om te concurreren met Target en Walmart!

De serie is nu 6 seizoenen in de lucht, maar dit is het laatste seizoen na de showlead, kondigde America Ferrera aan dat ze zou stoppen met haar rol als Amy Sosa. Ondanks het einde kunnen fans blijven genieten van de non-stop comedy op Netflix, aangezien de serie, die past bij vijf seizoenen, klaar is om te bingen.

Naarmate meer en meer fans afstemmen op Superstore, gaan ze meer vergelijkingen maken met de hitserie The Office. De grootste overeenkomst tussen de twee shows komt van hun karakters, die kijkers direct met elkaar in verband brachten tussen de NBC-shows.

Om te beginnen merkten fans meteen hoe Dina Fox, de assistent-manager bij Cloud 9, erg lijkt op de assistent van de assistent-manager bij Dunder Mifflin, Dwight Schrute. De twee zijn allebei tell-it-like-it-is-types, die niet bang zijn om het voortouw te nemen en het te doen met een extra bonus van brutaliteit en politiek incorrectheid.

Alsof dat nog niet overtuigend genoeg was, zijn Cloud 9-manager, Glenn Sturgis en Michael Scott, de baas van Dunder Mifflin, gemakkelijk dezelfde persoon! Ze hebben niet alleen ouderwetse waarden, maar de twee personages zijn soms aanstootgevend zonder het zelfs maar te weten.

Wat betreft bedrijfsparen, Jim en Pam regeren als een van de beste paren op het scherm, en terecht! Welnu, het lijkt erop dat Superstore niet compleet zou zijn zonder zijn eigen Jim en Pam. In dit geval pakken Amy en Jonah gemakkelijk de kroon. De twee begonnen als de "zullen ze niet?" stel, dat duidelijk samen belandt in wat een nog lang en gelukkig verhaal wordt, net als Amy en Jonah!

Fans blijven beweren dat Superstore de opvolger is van The Office, en daar stopt het niet! Het karakter van Mindy Kaling, Kelly Kapoor, lijkt het meest op Cheyenne vanwege hun sprankelende en versufte persoonlijkheden, terwijl fan-favoriet Garrett het meest op Stanley Hudson lijkt, voornamelijk vanwege hun wederzijdse haat voor hun werk en desinteresse in het grootste deel van het leven van hun collega's!

Aanbevolen: