Post Malone's tatoeages onthullen meer over zijn persoonlijkheid dan fans denken

Inhoudsopgave:

Post Malone's tatoeages onthullen meer over zijn persoonlijkheid dan fans denken
Post Malone's tatoeages onthullen meer over zijn persoonlijkheid dan fans denken
Anonim

Fans kennen en houden van Post Malone vanwege zijn muziek, eigenzinnige gevoel voor stijl en natuurlijk zijn iconische tatoeages. Als bewijs hiervan is zijn " altijd vermoeide" gezichtstatoeage een nietje geworden in de geschiedenis van de popcultuur. Maar dit zijn niet de enige tatoeages die de rapper heeft.

Hij heeft een mes bij zijn rechteroor, een schoppenaas bij zijn haarlijn, de uitdrukking "blijf weg" op zijn voorhoofd, boomtakken bij zijn slaap, een hart, een Playboy-konijn en nog veel meer.

Hij voegde onlangs een bloedige cirkelzaag en een middeleeuwse handschoen met een dorsvlegel toe aan zijn uitgebreide collectie gezichtstatoeages. Desalniettemin is Malone net opengegaan over zijn tatoeages en meer in een nieuw coververhaal van GQ.

Naast zijn tatoeages vertelde hij over zijn geestelijke gezondheid en algehele voorkomen. Maar laten we eerst eens kijken naar de betekenis achter zijn tatoeages.

Zelfbeeldstrijd

Post Malone deelde dat er meer achter zijn inkt zit dan alleen de nieuwste tattoo-trend willen bijhouden of de ontwerpen leuk vinden. Post Malone suggereerde dat zijn tatoeages meer een verdedigingsmechanisme zouden kunnen zijn dan iets anders. In feite komen zijn tatoeages uit een plaats van onzekerheid.

Hij zei: "Ik ben een lelijke klootzak. Het komt misschien van een plaats van onzekerheid, naar waar ik niet leuk vind hoe ik eruitzie, dus ik ga iets plaatsen cool, zodat ik naar mezelf kan kijken en zeggen: 'Je ziet er cool uit, jongen', en een beetje zelfvertrouwen hebt als het om mijn uiterlijk gaat."

Deze woorden breken de harten van fans omdat ze van Malone houden en vinden dat hij er hoe dan ook geweldig uitziet. Maar ze steunen hem met zijn tatoeages als dat hem gelukkig en zelfverzekerd maakt.

Sommige mensen gebruiken sociale media om hun liefde voor de zanger en zijn uiterlijk te delen. Een fan schreef: "Ik vind hem niet lelijk; ik hou van zijn uiterlijk en zijn muziek xoxo." Een ander schreef: "Waar heeft hij het over? Hij is geweldig mooi." Een ander zei: "We weten allemaal dat Post Malone een knappe jongen is."

Van zichzelf leren houden door middel van muziek

De rapper vertelde ook over zijn muziek en hoe hij aankondigde dat hij van plan was een hiphopster te worden; veel mensen namen hem niet serieus. En misschien nemen mensen hem nu niet altijd serieus; hij vertelde hoe hij daarop leunt en hoopt anderen te inspireren. Hij zei: "Ik weet het niet. Ik ben verreweg niet de meest inspirerende kerel. Maar als ik het kan, kan jij het ook."

En met al het succes dat hij heeft gehad, wil Malone ervoor zorgen dat hij anderen helpt op hun reis. Hij zei: "Het is tijd voor mij om iets terug te doen en waardering te tonen en alles te doen wat ik kan om te laten zien dat ik dankbaar ben dat ik kan doen wat ik doe."

Post Malone's meest iconische tatoeages

Het is moeilijk om precies te zeggen hoeveel tatoeages Post Malone heeft, omdat hij ze gewoon lijkt te blijven krijgen. Body Art Guru verzekert echter dat de zangeres 77 tatoeages heeft. Een van de meest iconische is een koeienschedel in het midden van zijn nek, gemaakt door kunstenaar Kyle Hettinger.

Kyle en Malone hebben een bijpassende tatoeage en het is het nummer 77 aan beide kanten van de brug van hun neus. Ze hebben geen commentaar gegeven op de symboliek, maar fans zijn het erover eens dat 77 gerelateerd is aan het aantal tatoeages van Malone.

De hiphopster heeft verschillende microportretten van muzikanten over zijn knokkels, waaronder Bankroll Fresh, Dimebag Darrel, John Lennon, Kurt Kobain, Elvis Presley, George Harrison en Stevie Ray Vaughan. Dit zijn allemaal muzikale artiesten die zijn overleden en een inspiratiebron voor hem zijn geworden. Hij zei: "Zonder deze jongens zou ik nu geen muziek maken."

De auteur van dit kunstwerk kan Victor Modafferi zijn geweest, die het portret van John F. Kennedy, Jr. op Malone's hand maakte.

Hij heeft ook een etstattoo die op zijn haarlijn aan de linkerkant van zijn gezicht is aangebracht door de tatoeëerder bangxganji. De tekening ziet er echt artistiek uit dankzij de aardse patronen die lijken op een golfontwerp.

Wat betreft het "blijf weg" en " altijd moe" rond zijn ogen, de eerste plaatsing van het citaat is geïnspireerd op de "huilende baby"-tatoeage van Lil Peep op dezelfde wenkbrauw. Ondertussen is de tweede zin de titel van Malone's favoriete Nirvana-nummer.

De ster legde aan GQ magazine uit: "onder mijn ogen staat ' altijd moe' omdat ik altijd moe ben." Hij onthulde ook dat dit een van zijn meest pijnlijke tatoeages was om te krijgen en dat het voelde alsof hij door zijn ooglid in zijn oogbal werd geprikt.

Hoewel sommige van zijn tatoeages een heel belangrijke betekenis hebben, verbergen ze een pijnlijke waarheid: zijn gebrek aan zelfvertrouwen. Een geweldig hulpmiddel om van zijn slechte gedachten af te komen, is muziek.

Ten slotte onthulde de zanger dat hij van muziek houdt omdat het hem in staat stelt zijn gevoelens te verwerken op manieren waarvan hij niet wist dat die mogelijk waren.

Aanbevolen: