Waarom fans denken dat het vriendje van Taylor Swift niet zo aardig is als hij lijkt

Inhoudsopgave:

Waarom fans denken dat het vriendje van Taylor Swift niet zo aardig is als hij lijkt
Waarom fans denken dat het vriendje van Taylor Swift niet zo aardig is als hij lijkt
Anonim

Er is iets fascinerends en dramatisch aan een leugendetectortest. We zien vaak personages die ze in films of op tv-shows nemen, zoals de Seinfeld-aflevering waarin Jerry doet alsof hij Melrose Place haat en het blijkt dat hij helemaal liegt. Sommigen van ons zijn misschien sceptisch, maar anderen geloven dat deze tests werken. Maar wat als een beroemdheid een leugendetectortest zou afleggen… en iets interessants zou zeggen over een populaire zangeres en haar vriend? En wat als die zanger Taylor Swift was?

Of we ons nu afvragen over de relatie tussen Taylor en Joe of luisteren naar liedjes die Taylor over Joe schreef, we kunnen niet anders dan volledig geïnvesteerd zijn in dit spraakmakende liefdesverhaal. Omdat Taylor niet veel over haar relatie praat, moeten fans vertrouwen op wat andere mensen zeggen. Shawn Mendes deed een leugendetectortest en onthulde hoe hij over Joe Alwyn denkt, en mensen waren verbaasd om te horen wat hij te zeggen had.

Blijf lezen om erachter te komen waarom fans denken dat het vriendje van Taylor Swift niet zo aardig is als hij lijkt.

Wat vindt Shawn van Joe?

Er gaan altijd geruchten over Taylor Swift en Joe Alwyn, of fans zich afvragen of het stel stiekem gaat trouwen of dat ze nog steeds samen zijn.

Vanity Fair interviewde Shawn Mendes en liet de populaire zanger een leugendetectortest doen. Volgens E! Nieuws, Shawn Mendes begon vriendelijk en beleefd te zijn en zei: "Ik heb Joe nog nooit persoonlijk ontmoet, maar hij ziet eruit als een lieve jongen."

Toen de persoon die verantwoordelijk was voor de leugendetectortest zei: "Je vertelt de waarheid niet. Je bent bedrieglijk," zei Shawn: "Ik lieg een beetje? Ja, ik bedoel, hij heeft een beetje een schurkachtige uitstraling. Hij ziet eruit als een aardige vent, maar hij zou bij elke beweging in een schurk kunnen veranderen, weet je?" Shawn sprak ook over Joe's ogen en zei: "Hij heeft echt blauwe ogen en ik worstel met zulke blauwe ogen, weet je? Alsof ik het makkelijker vind om bruine ogen te vertrouwen."

Fans waren nieuwsgierig naar de resultaten van deze leugendetectortest, en veel mensen bespraken het op Reddit. Natuurlijk willen we altijd dat vrienden onze partners als aardig beschrijven, omdat het behoorlijk ongemakkelijk zou zijn als ze zouden zeggen dat ze niet leuk vinden met wie we tot nu toe hebben gekozen. Maar fans zijn benieuwd waarom mensen niet veel over Joe Alywn praten.

In een Reddit-thread plaatste een fan: "Het is zo raar hoe terughoudend haar vrienden worden als ze naar Joe worden gevraagd. Ik weet dat ze een 'privé'-paar zijn, maar mensen hoeven niet helemaal stil te worden en in paniek te raken toen hem naar hem werd gevraagd lol. Hij is een acteur. Ze hebben een bekende relatie. Het is alsof niemand de man echt heeft ontmoet."

Een andere fan zei dat wanneer Taylors vriendjes over haar vriendje praten, ze allemaal zeggen dat hij aardig is, maar dat ze niet veel meer toe te voegen hebben. De fan schreef: "Het is zo bizar dat Taylors vrienden niet veel te zeggen hebben over Joe behalve 'hij lijkt me een aardig persoon'. Zoals, hebben ze hem niet ontmoet???"

Sommige fans konden het niet helpen, maar zagen de humor in de situatie in, want het is best grappig dat Shawn Mendes begon te praten over hoe aardig Joe Alwyn lijkt en toen begon over zijn ogen. Een fan grapte: "Wauw, Shawn viel echt uit elkaar onder de minste druk. Shawn: Joe lijkt aardig. Man: Mijn onzindoos zegt dat je liegt. Shawn: oké, maar hij ziet er echt uit als de echte duivel."

Het lijkt erop dat Taylors vrienden Joe goed zouden kennen en hem zouden kunnen beschrijven, dus het is geen wonder dat we allemaal zo in de war zijn over waarom Joe alleen maar een 'aardige vent' wordt genoemd. Het is mogelijk dat niemand zoveel tijd met hem heeft doorgebracht, maar het lijkt erop dat Taylor haar goede vrienden aan haar vriend zou voorstellen, vooral omdat ze al een paar jaar een serieuze relatie hebben.

Taylor And Joe

Terwijl Taylor Swift en Joe Alwyn een groot deel van hun relatie stil houden, deelde Joe wel iets: dat hij nu een fan is van The Office. Volgens E! Nieuws, Joe zei: "Ik kijk momenteel naar het Amerikaanse kantoor, wat ik nog nooit eerder heb gezien." De publicatie merkte op dat Taylor van die show houdt, dus het lijkt alsof hij ernaar kijkt omdat ze aan het daten zijn.

Hoewel Shawn Mendes zei dat Joe Alwyn weliswaar aardig leek, maar niet zo zeker was van Joe's ogen, heeft Taylors vriend en medewerker Ed Sheeran gesproken over de relatie tussen Taylor en Joe.

Volgens Insider.com zei Ed dat Taylor voor Joe bakt en kookt en dat ze dol zijn op films en sporten. In 2017, toen het stel nog niet zo lang samen uitging, legde Ed uit: "Hij is heel aardig. Echt, heel vriendelijk, echt een goede kerel. Ze zijn erg verliefd, ze hebben een nogal ingehouden relatie, wat Taylor leuk vindt. Het is normaal, en niemand weet er op dit moment echt van."

Aanbevolen: