Deze NCIS: New Orleans Star zegt dat ze 'fysieke schade' hebben geleden op de giftige set van de show

Inhoudsopgave:

Deze NCIS: New Orleans Star zegt dat ze 'fysieke schade' hebben geleden op de giftige set van de show
Deze NCIS: New Orleans Star zegt dat ze 'fysieke schade' hebben geleden op de giftige set van de show
Anonim

Wanneer een tv-show een succes wordt, is dat iets dat alle betrokkenen willen reproduceren. Om die reden, wanneer een tv-programma een hit wordt, lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat iemand een spin-off voorstelt. Helaas, hoewel er een aantal echt geweldige spin-offs zijn geweest, zijn de meeste verschrikkelijk. Gelukkig voor NCIS-fans genoot de in New Orleans gevestigde spin-off veel succes tijdens de zeven seizoenen durende run.

Gezien het feit dat de meeste acteurs er alleen maar van kunnen dromen om in een hitshow te spelen, zou het een droom moeten zijn die uitkomt voor iedereen die dat voor elkaar krijgt. Helaas kan die droom echter om verschillende redenen vaak in een nachtmerrie veranderen, waaronder het feit dat veel co-sterren die vrienden op het scherm zijn, elkaar in het echte leven niet kunnen uitstaan. Hoe erg dat ook lijkt, een NCIS: New Orleans-ster heeft onthuld dat hun tijd in de show nog erger was sinds ze "fysieke schade" opliepen op de giftige set van de show.

De NCIS-franchise is in het verleden het onderwerp geweest van drama

Sinds er tot nu toe drie NCIS-shows zijn geweest, met plannen voor nog twee spin-offs in de maak, zijn veel acteurs in verband gebracht met de franchise. Voor het grootste deel hebben die acteurs het laten lijken alsof ze genoten van hun ervaring met de franchise. Veel NCIS-sterren hebben bijvoorbeeld gesproken over het bewonderen van Mark Harmon, de ster van NCIS.

Hoewel veel van Mark Harmon's vroegere co-sterren zijn lof hebben gezongen, is het heel duidelijk dat één acteur het echt niet leuk vond om met hem samen te werken. Er is immers gemeld dat nadat Harmon zijn hond op de set had gebracht en hij een bemanningslid beet, Pauley Perrette bezwaar maakte toen Mark probeerde het dier weer aan het werk te krijgen. Hoewel haar bezwaar redelijk was als alle details van dat verhaal kloppen, veroorzaakte die gebeurtenis zoveel spanning tussen hen dat Harmon en Perrette weigerden samen te filmen.

Niet te lang na het NCIS-hondenincident en de daaruit voortvloeiende spanning, verliet Pauley Perrette plotseling NCIS. Nadat ze kort in een andere show had gespeeld, kondigde Perrette zelfs aan dat ze was gestopt met acteren. Hoewel Perrette haar beslissing om met pensioen te gaan nooit de schuld gaf van het NCIS-drama, lijkt het waarschijnlijk dat er op zijn minst een verband was.

Shalita Grant onthulde de "fysieke schade" die ze leed op de set van NCIS: New Orleans

Toen het derde seizoen van de show You debuteerde in 2021, waren veel fans enthousiast om erachter te komen wat er zou gebeuren. Als je de meeste mensen zou vragen naar welk deel van dat seizoen ze het meest uitkeken voordat het werd uitgebracht, zou de naam Shalita Grant niet zijn opgekomen. De show draaide tenslotte bijna volledig om de hoofdpersoon Joe en de mensen met wie hij in het verleden geobsedeerd raakte. Het blijkt echter dat Grant's vertolking van Sherry Conrad, een door sociale media geobsedeerde vrouw die het hoofdpersonage van de show niet kon uitstaan, een van de hoogtepunten van het seizoen was. De reden daarvoor is dat Grant fantastisch was in de rol.

Toen Shalita Grant bezig was met het promoten van You's derde seizoen, verscheen ze in de talkshow Tamron Hall. Tijdens dat optreden werd Grant gevraagd naar haar beslissing om na vier seizoenen te stoppen met NCIS: New Orleans, ook al was de show een hit. Tragisch genoeg onthulde Grant dat ze zich gedwongen voelde om die extreem moeilijke beslissing te nemen vanwege de manier waarop ze werd behandeld op de set van NCIS: New Orlean.

Als de meeste mensen aan racisme denken, stellen ze zich gewelddaden voor of mensen die beledigende dingen zeggen. In werkelijkheid is racisme echter veel verraderlijker dan dat. Het is bijvoorbeeld gebruikelijk dat haarbehandelingsproducten die zijn ontworpen voor Afro-Amerikaans haar, door een medewerker moeten worden ontgrendeld. Tegelijkertijd kunnen alle andere haarproducten die in dezelfde winkel worden verkocht, zonder hulp van het schap worden gehaald. Evenzo hebben veel zwarte acteurs onthuld dat beginnende kappers geen idee hebben hoe ze met hun haar moeten omgaan.

Tijdens haar optreden in de talkshow, Tamron Hall, onthulde Shalita Grant dat ze vanwege haar ras anders werd behandeld door NCIS: de haarafdeling van New Orleans dan haar medesterren. Erger nog, de manier waarop Grants haar werd behandeld, veroorzaakte ernstige schade aan haar haar. "Ik was begonnen met het documenteren van een deel van de fysieke schade die aan de gang was - het is moeilijker om de emotionele schade te documenteren."

"Iedereen die fan was van de show, je wist dat Percy's paardenstaart er elke week anders uitzag - soms binnen de aflevering. Wat je niet wist, was wat er met mij aan de hand was, met mijn natuurlijke haar.” "In zes maanden tijd had ik al een kale plek in mijn hoofd van seizoen 2. Aan de voorkant van mijn haar dreigde ik met kaalheid."

Natuurlijk mag het vanzelfsprekend zijn dat niemand door een acteerrol kaal mag worden. Sommige mensen schrijven Grants zorgen over haar haar echter nog steeds af uit onwetendheid, omdat ze niet nadenken over de implicaties van haar strijd om haar haar te behouden. Grant onthulde tenslotte dat de situatie haar dwong om haar haar te laten doen voordat ze op het werk verscheen. Erger nog, toen Grant en haar co-sterren niet iets wilden doen dat hun haar zou verknoeien, zegt Shalita dat zij de enige is die als "moeilijk" werd bestempeld. Zoals Grant verder opmerkte over de situatie, is het een doodvonnis om 'moeilijk' te worden genoemd 'voor een zwarte vrouw in het bedrijf'.

Aanbevolen: