Twitter zegt dat Wendy Williams jaren geleden in het ziekenhuis had moeten worden opgenomen voor een geestelijke gezondheidscontrole

Twitter zegt dat Wendy Williams jaren geleden in het ziekenhuis had moeten worden opgenomen voor een geestelijke gezondheidscontrole
Twitter zegt dat Wendy Williams jaren geleden in het ziekenhuis had moeten worden opgenomen voor een geestelijke gezondheidscontrole
Anonim

Wendy Williams is opgenomen in het ziekenhuis vanwege geestelijke gezondheidsproblemen, maar haar fans lijken niet erg verrast.

Op 14 september werd televisiepersoonlijkheid en presentator Wendy Williams opgenomen in het ziekenhuis voor psychiatrische evaluatie vanwege complicaties op het gebied van de geestelijke gezondheid. Volgens TMZ verzette Williams zich niet tegen opname in het NYC-ziekenhuis waar ze momenteel verblijft.

Het nieuws kwam direct voorafgaand aan de release van het nieuwe seizoen van haar oude hardloopshow The Wendy Williams Show, waarin ze schittert. Williams zou ook positief hebben getest op COVID en als zodanig heeft de release van het nieuwe seizoen is uitgesteld tot begin oktober. De oorspronkelijke releasedatum voor de show zou 20 september zijn.

Hoewel velen bezorgd waren na het horen van het nieuws over de ziekenhuisopname, vertoonden andere fans geen tekenen van shock. Ze beweerden zelfs dat ze dit "al heel lang" verwachtten.

Een Twitter-gebruiker vroeg zich bijvoorbeeld af: "Ze gedraagt zich niet anders dan de afgelopen 20 jaar, waarom juist nu."

Terwijl een ander zei: "We wisten altijd dat ze gek was."

Velen benadrukten hoe de oorzaak van de ziekenhuisopname te wijten kon zijn aan haar scheiding van haar ex-man, Kevin Hunter, en het overlijden van haar moeder.

Ze wezen erop hoe ze geloofden dat het gedrag van Williams anders was geweest sinds de verwoestende gebeurtenissen. Een fan verklaarde: Eerlijk gezegd, haar s man had een baby op haar, ze is gescheiden en verloor haar moeder in ongeveer 18 maanden. Haar leven is volledig op zijn kop gezet. Dat zou genoeg zijn om iemand in de war te brengen! Ze heeft hulp nodig, ik hoop dat ze die krijgt.”

Terwijl een ander zei: "Wendy is niet meer dezelfde geweest sinds haar scheiding van Kevin, en ook sinds haar moeder stierf."

Ondertussen trollen anderen de televisiester. Ze geloofden dat de hele beproeving het resultaat was van "karma" voor "roddelen over mensen" als een middel om geld te verdienen.

Een criticus zei: "Ik herinner me dat Wendy gebruik maakte van Whitney op de radio voor roem en fortuin. Heel goed wetende dat Whitney worstelde met drugs, huiselijk geweld enz. Ik kijk nu naar haar en wat ze deed was lelijk en harteloos. Kijk nu eens waar ze is? Karma is echte mensen. Verkoop je ziel niet Wees aardig."

Een ander schreef: "lol bespotte anderen met mentale problemen en kijk hier eens naar."

Terwijl een ander eraan toevoegde: "Dat is al dat roddelen over ppl.. Na een tijdje raak je."

Anderen reageerden op de critici en herinnerden hen aan het belang van vriendelijkheid in deze zeer moeilijke tijd voor Williams. Ze prezen haar omdat ze contact had opgenomen om de hulp te krijgen die ze blijkbaar nodig had, terwijl ze schreven: “Mensen lachen haar uit, maar een pluim voor haar voor de vrijwillige check-in om voor zichzelf te zorgen. Het is moeilijk om te doen. Ik moet haar de eer geven, ze verbergt haar worstelingen niet, ze is er eerlijk over. Ik wens haar een helende reis."

Aanbevolen: