Hebben Chevy Chase en Joel McHale een fysieke ruzie gehad tijdens het filmen van de gemeenschap?

Inhoudsopgave:

Hebben Chevy Chase en Joel McHale een fysieke ruzie gehad tijdens het filmen van de gemeenschap?
Hebben Chevy Chase en Joel McHale een fysieke ruzie gehad tijdens het filmen van de gemeenschap?
Anonim

Het maken van een geweldige sitcom is zwaar werk, maar netwerken die het goed doen, drukken in feite geld af. Er zijn door de jaren heen een aantal geweldige sitcoms geweest, en hoewel blindgangers onvermijdelijk zijn, bloeide het genre dankzij de grootste successen.

Community was een enorm populaire show terwijl het in de lucht was, en het had echt een geweldige cast. De sterren van de show verdienden geld terwijl het in de lucht was, en hoewel dat geweldig is, waren er enkele gespannen momenten op de set.

Laten we eens kijken naar het vermeende incident dat plaatsvond tussen voormalig SNL-ster Chevy Chase en Joel McHale.

Chevy Chase is notoir moeilijk om mee te werken

Als het gaat om acteurs met wie het moeilijk is om mee te werken, zijn er niet veel mensen in Hollywood die in de buurt komen van de bagage die Chevy Chase met zich meedraagt. Natuurlijk staat hij bekend als een uitzonderlijk komisch talent, maar tijdens zijn decennia in de entertainmentindustrie was Chevy Chase een bedreiging voor veel mensen op de set waaraan hij heeft gewerkt.

Volgens MovieWeb: "SNL-legende Will Ferrell maakte ook beschuldigingen tegen Chase. Ferrell beschreef een keer dat Chase terugkeerde als speciale gast en rondging met het beledigen van bijna iedereen die hij tegenkwam."

Chase was ook een nachtmerrie op de set van Christmas Vacation, en de originele regisseur van de film, Christopher Columbus, zei ooit: "Ik kan deze film op geen enkele manier maken. Ik weet dat ik moet werken, maar ik kan' doe het niet met deze man."

Nog niet genoeg voor jou? Welnu, er is ook de langdurige vete van Chase met een even moeilijke komische acteur, Bill Murray.

Gawker heeft door de jaren heen een uitstekende analyse gemaakt van de problemen van Chase, en de lijst is schrikbarend lang. De man slaagde erin zoveel prominente namen op het verkeerde been te zetten dat het verbazingwekkend is om te zien dat hij daadwerkelijk succes had.

In 2009 sloot Chase zich aan bij de serie Community en verrassend genoeg veroorzaakte hij problemen.

Hij had incidenten op 'Community'

Er is gezegd dat Chevy Chase ronduit verschrikkelijk was voor zijn co-ster Donald Glover, en Chase's gedrag werd enige tijd geleden genoemd.

Op een gegeven moment zei de voormalige SNL-ster: "Mensen denken dat je grappiger bent omdat je zwart bent", tegen Donald Glover.

Schokkend, toch?

Per Consequence of Sound vertelde de maker van de serie, Dan Harmon, in een gesprek met The New Yorker over Chase's gedrag jegens Glover.

"Chevy was de eerste die zich realiseerde hoe enorm begaafd Donald was, en de manier waarop hij zijn jaloezie uitte was om Donald af te stoten. Ik herinner me dat ik me bij Donald verontschuldigde na een bijzonder zware nacht van Chevy's non-P. C. woordenstroom, en Donald zei: 'Ik maak me er niet eens zorgen over'", zei Harmon.

Glover zelf sprak met The New Yorker over de behandeling die Chase hem gaf, en zijn woorden hadden een harde waarheid voor hen.

"Ik zag Chevy net als vechttijd - een echte artiest moet in orde zijn als zijn heerschappij voorbij is. Ik kan hem niet helpen als hij in het water spartelt. Maar ik weet dat daar ergens een mens is… hij is bijna te menselijk, "zei Glover.

Chase had natuurlijk zijn inbreng in deze kwestie, maar de schade was duidelijk al aangericht.

Helaas is dit niet het enige incident dat Chase op de set had.

Had hij een fysieke confrontatie met Joel McHale?

Dus, wat gebeurde er precies tussen Chevy Chase en Joel McHale op de set van Community? McHale is eerder openhartig over het incident geweest, en laten we zeggen dat Chase zijn plaats heel snel heeft geleerd.

Volgens ScreenRant: "Tijdens een optreden in de show van Howard Stern zei McHale dat hij vaak zou proberen zijn ongelukkige tegenspeler op te vrolijken, maar dat "wanneer ik het zou proberen, hij gewoon zou proberen met me te vechten, vecht me fysiek aan."

Op de site stond dat Chase tijdens een fysieke sessie eiste dat McHale hem harder sloeg, iets waar McHale niet zo in geïnteresseerd was. Uiteindelijk bezweek McHale en de situatie eindigde met McHale "per ongeluk de schouder van Chase ontwricht en hem naar het ziekenhuis stuurde voor behandeling", aldus ScreenRant.

Dit klinkt als een absurde en jeugdige manier om geblesseerd te raken op de set. Het is gewoon weer een van die beruchte Chevy Chase-momenten die hem zullen blijven volgen.

Chevy Chase heeft vrijwel niets meer te bereiken in zijn carrière, maar is er op dit moment iemand bereid om voor een langere periode met hem samen te werken? Conflict lijkt hem overal te volgen.

Aanbevolen: