Deze bovennatuurlijke ervaringen hebben Vanessa Hudgens veranderd, althans dat zegt ze

Inhoudsopgave:

Deze bovennatuurlijke ervaringen hebben Vanessa Hudgens veranderd, althans dat zegt ze
Deze bovennatuurlijke ervaringen hebben Vanessa Hudgens veranderd, althans dat zegt ze
Anonim

Je bent misschien niet erg bijgelovig, maar voor degenen die in het hiernamaals geloven, kunnen mysterieuze ervaringen een zeer diepe betekenis hebben. Vanessa Hudgens, ster van de High School Musical-franchise, gelooft zeker in het bovennatuurlijke. De actrice, 34, stelt dat ze niet alleen af en toe geesten ziet, maar ook het unieke vermogen heeft om met hen te praten. Hudgens noemt het een "geschenk", zegt Hudgens dat ze soms op spokenjacht gaat en sinds haar kindertijd gesprekken met geesten heeft gehad. Spookachtig!

The Tick, Tick … Boem! star is door de jaren heen heel open en serieus geweest over haar gesprekken met de ondoden. Dus wat heeft Hudgens gezegd over haar bovennatuurlijke vermogens, en welke onverklaarbare ervaringen heeft ze gehad?

8 Vanessa Hudgens had een enge ervaring toen ze nog maar acht jaar oud was

Vergeet het zesde zintuig, Vanessa had een nog gekkere penseel met het bovennatuurlijke toen ze nog een kind was. Tijdens een openhartig interview in The Kelly Clarkson Show herinnert Hudgens zich een vreemde gebeurtenis die haar nog steeds achtervolgt:

“Ik herinner me dat ik me klaarmaakte voor school toen ik acht jaar oud was, en er was, zoals – je kent die eenden die, zoals, het eendding zijn dat je trekt? Is het speelgoed? Er was er een op de eettafel en ik begon te lopen en het begon gewoon naast me te gaan. En ik had zoiets van…interessant.”

7 Maar ze accepteert nu haar capaciteiten

Hoewel ze eerst in de war was door haar bekwaamheid, heeft Vanessa nu vrede met haar spookachtige metgezellen en beschouwt ze dit als iets positiefs.

"Ik heb het feit geaccepteerd dat ik dingen zie en hoor", zei Vanessa.

"Ik heb het een tijdje afgesloten omdat het eng is", vervolgde Hudgens. “Het onbekende is eng. Maar onlangs had ik zoiets van: 'Nee, dit is een geschenk en iets dat ik kan doen, dus ik ga ervoor leunen'."

6 Vanessa Hudgens draagt een 'Spirit Box' met haar mee

Vanessa heeft zo veel in haar talent geleund dat het een soort hobby is geworden. De actrice draagt nu een 'spirit box' bij zich. De gadget helpt haar zogenaamd om "radiofrequenties heel snel te scannen".

“[Er is] iets aan de elektriciteit die het creëert, waardoor geesten er doorheen kunnen spreken,” zei ze.

5 Vanessa Hudgens werd bezocht door een geest tijdens het filmen van Journey 2: The Mysterious Island

Vanessa vertelde People ook over een bijzonder bizarre ervaring die ze had tijdens het filmen op de set. De actrice beweerde dat ze werd bezocht door een geest tijdens het filmen voor Journey 2: The Mysterious Island in North Carolina, VS.

“North Wilmington is een van de oudste, meest spookachtige plekken in Noord-Amerika,” zei ze.

"Ik jaagde ongeveer 10 minuten lang rond mijn geest, en toen werd het veel te gek, en ik ging gewoon weg," zei ze. "Ik heb het gevoel dat [de geest] misschien een echtgenoot in oorlog heeft verloren en dat ze wacht tot haar man bij haar terugkomt.

“Het was absoluut een vrouwelijke geest. Ik kon het zien, 'legde Hudgens uit.

4 Vanessa Hudgens ging als kind op spokenjacht

Vanessa is van jongs af aan met geesten bezig geweest - en zoekt ze actief op voor spirituele gesprekken. Bij een bepaalde gelegenheid heeft Vanessa beschreven hoe zij en haar beste vriendin Gigi naar een kerkhof gingen en een geest ontmoetten die Sam heette. Nadat ze zichzelf aan Sam hadden voorgesteld, vroegen ze Sam om hun namen voor hen te herhalen.

“En dan horen we gewoon ‘[statische ruis] Vanessa,’”, vertelde ze Kelly Clarkson.

Kelly vroeg of The Princess Switch-ster daarna wegliep, waarop Vanessa antwoordde: "Nee! Nee, ik had zoiets van, 'Cool, heb je nog iets dat je me wilt vertellen?' En ik hoor gewoon, '[statische ruis] Nee.'"

Griezelig!

3 Fans hebben Vanessa Hudgens bespot vanwege haar beweringen

Er zijn veel cynici als het gaat om spokenjacht. Veel van Vanessa's eigen fans hadden moeite om haar beweringen serieus te nemen en maakten online grappen over de wilde uitspraken van de Disney-actrice.

'Vanessa Hudgens praat met geesten en kijkt naar worstelen en bewijst dat ze het beste is om uit Disney te komen', zei een ander, die de beweringen van de actrice goedkeurde.

2 Sommigen zeiden dat ze graag van Vanessa Hudgens zouden houden om er een tv-show over te maken

Anderen verklaarden dat ze graag zouden zien dat Vanessa een realityshow zou presenteren over het jagen op geesten, en dat ze regelmatig zouden afstemmen om haar te zien communiceren met het hiernamaals.

'Ik zou een Netflix-serie van zes afleveringen kijken waarin Vanessa Hudgens met geesten praat', grapte een Twitter-gebruiker.

1 en anderen wezen erop dat Hudgens niet de enige ster is met bovennatuurlijke verhalen

Een fan wees erop dat andere sterren beweren dat ze de laatste tijd ook geesten kunnen zien. Ze schreven: 'Demi Lovato, Vanessa Hudgens, die gast uit Osbourne, de nieuwe trend van beroemdheden is spokenjagen?! Eindelijk is mijn tijd aangebroken. Stap in, loser, we gaan naar het kerkhof.'

Aanbevolen: