Hoe denkt held Fiennes Tiffin echt over de 'After'-serie?

Inhoudsopgave:

Hoe denkt held Fiennes Tiffin echt over de 'After'-serie?
Hoe denkt held Fiennes Tiffin echt over de 'After'-serie?
Anonim

The After-filmfranchise voegde zich in 2019 bij de romantische drama's van Netflix en bracht daarmee de grote en loyale schare fans van de originele young adult-serie op sleeptouw. De cast als de broeierige hoofdpersoon Hardin Scott was het Britse model dat acteur Hero Fiennes Tiffin werd (als je denkt dat je hem buiten de After-franchise hebt gezien, kijk dan eens terug naar Harry Potter & The Half-Blood Prince). Maar met de laatste After-film die in 2022 uitkomt, gaan de gedachten van fans natuurlijk uit naar hoe de cast zich voelt over het achterlaten van de serie - en hoe ze de reis hebben gevonden.

Onder het enorme aantal kijkers van de film hebben verschillende castleden, waaronder Hero, zich uitgesproken over de druk van hernieuwde roem, waardoor fans nieuwsgierig zijn of hun ware gevoelens over de cast onuitgesproken zijn gebleven. We graven in Hero's interviews over zijn tijd op en naast de set om uit te leggen hoe hij echt denkt over de After-serie.

De "After"-franchise helpt held Fiennes Tiffin $ 1,3 miljoen te verdienen, maar maakte hem ook ongemakkelijk met roem

Voor een acteur die een hoofdrol speelt, is onderzoek cruciaal om een personage nauwkeurig te begrijpen. Maar begrijpen hoe je een personage moet spelen, is vooral lastig als het gaat om een boek-naar-filmaanpassing. Voor Fiennes Tiffin was de oplossing voor het navigeren door Hardins personageportal om de After-romans niet volledig te lezen. Zoals Fiennes aan Cosmopolitan vertelde, nam hij een bewuste beslissing om "verwarring met het script en de aanpassing te voorkomen". Tiffin legde later uit dat hij zich op zijn gemak voelde om afstand te nemen van het bronmateriaal omdat Todd "de hele dag bij ons was" voor elke karakterbegeleiding.

Dankzij zijn creatieve tactiek raakten fans echt betrokken bij het personage en werd de serie zelf ongelooflijk succesvol. Volgens CapitalFM is Hero ongeveer $1,3 miljoen waard en verdient hij een paar honderdduizend dollar per aftermovie.

Naast een hoofdrol in de After-serie, heeft Hero een carrière opgebouwd als internationaal fotomodel; hij is geen onbekende in roem of een druk schema. Hero was echter openhartig over de schok en de druk die hij ondervond toen de Netflix-films hem naar een nieuw niveau van roem katapulteerden. Hij bekende aan Flaunt Magazine dat de roem "aanvankelijk overweldigend was. Maar nu, op dit punt, ben ik duidelijk in staat om van de goede dingen te genieten en niet te veel stil te staan bij de veranderingen."

Benadrukkend hoe onverwacht het succes van de film was, voegde hij eraan toe dat hij de afgelopen jaren "niet van plan was" en dat hij zich op een ander levenspad bevindt. "Ik wilde gewoon bezig blijven en heel veel audities doen en dingen ernaast doen. Nu, een paar jaar later, ben ik min of meer gesetteld van een plotselinge verandering in een plotselinge periode tot nu een paar lange jaren van aanpassingen.”

Hero Fiennes Tiffin wilde afstand doen van de franchise van Harry Styles

Als je de werken van Anna Todd nog moet bekijken of lezen, denk dan aan een romantisch tienerdrama met een zware knipoog naar Harry Styles. Voordat de serie een kaskraker werd, begon de serie als een Wattpad-fanfictie geschreven door Todd met de hoofdpersoon, Hardin Scott, oorspronkelijk genoemd en gemodelleerd naar voormalig One Directioner Harry Styles.

Hoewel Fiennes Tiffin erkent dat er nog steeds een Styles-achtig gevoel is voor Hardins personage in de filmfranchise, maakte hij ook duidelijk dat als het ging om het acteren van Hardin: "Ik hoefde geen externe inspiratie van hem te putten door de tijd dat we door de boeken naar het script van het personage van Hardin kwamen.” Hij legde uit waarom en zei hoe "Anna deze gekke, verbazingwekkende wereld van het leven heeft geschreven die ze niet langer als inspiratie nodig heeft omdat de personages zo goed afgerond zijn", voegde hij eraan toe.

Hero Fiennes Tiffin wil een happy end voor Hardin en Tessa en denkt aan "spin-off"

Voor degenen onder jullie die geen doorgewinterde After-fans zijn, jullie zullen reikhalzend uitkijken naar de vierde en laatste After-film, After Ever Happy. Maak je geen zorgen, er zijn geen spoilers in dit artikel. Hardin zelf heeft echter zijn gedachten gedeeld over wat hij hoopt dat zich zal ontvouwen in het laatste deel van de After-serie.

Hoewel de relatie tussen Hardin en Tessa meer verzengende wateren is dan vlot zeilen, wacht Hero op een gelukkig einde. In een gesprek met Teen Vogue spreekt hij zijn hoop uit dat "Hardin en Tessa over een regenboog en wolken van donzige roze verwondering zullen rennen en alles gaat geweldig." Maar niet al te idealistisch, erkende hij "dat zou geen erg vermakelijk verhaal zijn, dus ik weet zeker dat er wat hobbels in de weg zullen zijn.”

Hero zat met CinemaBlend en Josephine Langford (ook bekend als de Tessa van zijn Hardin) en had enkele gedachten over wie de toekomstige Hardin zou moeten spelen als er ooit een After-spin-off zou komen. Terwijl Langford Leonardo DiCaprio uitkoos om een oudere Hardin te spelen, gooide Hero zijn eigen castingkeuze voor een oudere Tessa: "Ik zal zeggen Reese Witherspoon, misschien?". Langford lachte als reactie op de suggestie - een keurmerk dus?

Hero Fiennes Tiffin vertakt zich van tienerdrama's

Toen hij sprak met Teen Vogue, deelde Hero de films die hij in de pijplijn heeft. Op het gebied van non-fictie bevestigde hij dat hij open zou staan om aan een aantal "Absoluut later" te werken, maar bekende dat bij elke baan: "Ik automatisch iets heel anders wil doen daarna. Dus ik denk niet dat ik in meteen iets soortgelijks." Hoewel hij uitdrukte hoe "speciaal" de serie is, voegde hij eraan toe: "Ik heb niet de behoefte om meteen iets te gelijkaardigs te doen … op dit moment heb ik niet de behoefte om weg te rennen en iets anders te doen dat vergelijkbaar maar anders is."

Dus, houd je ogen open voor Hero's volgende project, want het lijkt erop dat alles in de kaarten zit.

Aanbevolen: