The Surprising Project Fans kunnen held Fiennes Tiffin herkennen van

Inhoudsopgave:

The Surprising Project Fans kunnen held Fiennes Tiffin herkennen van
The Surprising Project Fans kunnen held Fiennes Tiffin herkennen van
Anonim

Hero Fiennes Tiffin heeft de harten van fans gestolen als hartenbreker Hardin Scott in de After-films, die in september 2022 zullen eindigen met After Ever Happy. De After-franchise heeft Hero's leven veranderd, zijn grootste acteerrol tot nu toe en verantwoordelijk voor een indrukwekkend vermogen van $ 1,3 miljoen.

Held Fiennes Tiffin als Hardin Scott in 'After&39
Held Fiennes Tiffin als Hardin Scott in 'After&39

Fans herinneren zich Hero misschien ook van andere shows en films zoals Private Peaceful (2012) en de tv-miniserie Safe (2018) - maar er is één project waar Hero deel van uitmaakte dat de acteurs altijd verraste fans.

De beroemde familie van Hero Fiennes Tiffin heeft hem geholpen deze rol te krijgen

Er zijn veel interessante feiten over Hero Fiennes Tiffin, waaronder het feit dat de 24-jarige acteur uit een beroemde familie komt. Zijn moeder is een filmproducent en de zus van Ralph en Joseph Fiennes.

Ralph Fiennes en Joseph Fiennes zijn de ooms van Hero Fiennes Tiffin, en beiden zijn ongelooflijke acteurs. Ralph Fiennes is een acteur met een flair voor het dramatische, in staat om feilloos spanning en anticipatie te creëren wanneer hij op het scherm staat. Van Schindler's List tot The Grand Budapest Hotel, Ralph heeft het allemaal gedaan tijdens zijn carrière en is zeker een enorme inspiratie voor zijn neef.

Van Elizabeth: The Golden Age tot Shakespeare In Love, Joseph Fiennes is ook een bekende en veelgeprezen acteur en synoniem met de populaire dystopische tv-show The Handmaid's Tale.

held fiennes-tiffin in Harry Potter
held fiennes-tiffin in Harry Potter

Fans zullen Ralph Fiennes ook kennen als de acteur die Voldemort speelde, die door veel acteurs in de Harry Potter-films is gespeeld terwijl het verhaal van Voldermorts leven is verkend, waaronder zijn leven als Tom Riddle in het weeshuis in Harry Potter en de Halfbloed Prins - en raad eens door wie de jonge Tom Riddle werd gespeeld?

Held Fiennes Tiffin speelde een jonge Voldermort

Tom Riddle zijn in Harry Potter en de Halfbloed Prins was Hero's eerste grote rol als acteur. Het was een klein deel voor hem, maar zeer belangrijk. Voordat hij in de film werd gecast, vond Hero's acteerdebuut een jaar voor de release van de zesde Harry Potter-film plaats toen hij een personage genaamd Spartak speelde in Bigga Than Ben.

In 2009 kreeg Hero de rol als 11-jarige Tom Riddle, waarmee hij zijn acteervermogen liet zien toen hij een onrustige jongen speelde in een zeer gespannen scène waarin een jongere Perkamentus hem in het weeshuis komt bezoeken om het jonge Tom dat hij magische vermogens heeft en thuishoort op Hogwarts.

Als neef van Ralph Fiennes was het volkomen logisch dat Hero de jongere versie van Ralph's personage speelde.

Hero Fiennes Tiffin zegt dat zijn roem 'overweldigend' is

Het was duidelijk dat Hero van jongs af aan een ingebouwd talent voor acteren had, wat hem hielp andere rollen op te pakken en uiteindelijk zijn weg te vinden naar de After-franchise, die een enorme fanbase heeft en dol is op Hero die de rol van Hardin Scott.

Hoewel de films enorm waren en hielpen om Hero in de schijnwerpers te houden, bleek de After-franchise ervoor te zorgen dat Hero Fiennes Tiffin zich ongemakkelijk voelde om beroemd te zijn, door te zeggen dat hij 'het aanvankelijk overweldigend vond'.

Hero is niet alleen acteren, maar is ook een carrière begonnen als internationaal fotomodel, wat een druk schema betekent voor de acteur.

De aankomende films van Hero Fiennes Tiffin

After Ever Happy is het langverwachte laatste deel van wat een ongelooflijk succesvolle franchise is geweest. De meest recente aflevering After We Fell heeft echter behoorlijk wat harde kritiek gekregen, de film wordt gebrandmerkt als saai, saai en voorspelbaar, met een recensent die beweerde dat een schetenwedstrijd leuker zou zijn geweest om naar te kijken.

nadat we vielen netflix romantiek drama spanning foto's
nadat we vielen netflix romantiek drama spanning foto's

Ondanks kritiek op de films die hem beroemd hebben gemaakt, bereikt Hero's carrière nog steeds nieuwe hoogten, met verschillende nieuwe projecten in het verschiet voor de jonge acteur. Een van de meest opwindende is mogelijk The Woman King, waarin Hero samen met Viola Davis, John Boyega en Sheila Atim zal schitteren.

The Woman King is een historisch epos gebaseerd op het waargebeurde verhaal van wat er gebeurde in een van de machtigste staten van Afrika, het koninkrijk Dahomey, in de 18e en 19e eeuw. Mogelijk wordt The Woman King de film waarin Hero een serieuze en veelgeprezen acteur wordt, in de voetsporen van zijn ooms.

The Woman King staat gepland voor september 2022, maar voor fans van de After-films zal Hero te zien zijn in een andere romantische filmset die dit jaar wordt uitgebracht met Dianne Kruger en Jeffery Donovan; First Love, een 'aangrijpende kijk op de moeilijke intrede van een jonge man in de volwassenheid'.

Het is ongelooflijk spannend om te zien wat de toekomst in petto heeft voor Hero Fiennes Tiffin - een getalenteerde acteur die in de voetsporen van zijn ooms zal blijven treden terwijl zijn carrière blijft stijgen.

Aanbevolen: