Hoe 'O.C.'-ster Peter Gallagher echt over zijn zoon James denkt

Inhoudsopgave:

Hoe 'O.C.'-ster Peter Gallagher echt over zijn zoon James denkt
Hoe 'O.C.'-ster Peter Gallagher echt over zijn zoon James denkt
Anonim

Van de vraag of Mischa Barton wilde stoppen om te zien hoe de cast er vandaag uitziet, het tienerdrama uit 2000 The O. C. staat bij veel tv-fans nog steeds hoog in het vaandel. Fans houden van het ongelooflijk lieve verhaal van tiener Ryan Atwood die bij de Cohens intrekt en zich realiseert dat hij een familie voor altijd heeft gevonden die zijn leven totaal zal veranderen.

Een van de meest geliefde personages is Sandy Cohen, de advocaat van Kirsten en de geweldige vader van Seth. De acteur die dit personage speelde, Peter Gallagher, is een ervaren acteur die bekend staat om vele andere rollen, waaronder Buddy Kane in A merican Beauty en Gavin in New Girl.

Peter Gallagher is een vader van twee kinderen en het is geweldig om te horen wat hij te zeggen heeft over het ouderschap. Laten we eens kijken hoe Peter over zijn zoon James denkt.

Een geweldige vader

Hoewel maker Josh Schwartz geen reboot van The O. C. wil, voelen fans zich nog steeds supersterk over de acteurs die de show zo geweldig hebben gemaakt, en dat geldt ook voor de man achter de schattige en charmante Sandy Cohen.

Fans willen meer te weten komen over het gezinsleven van Peter Gallagher, en de acteur vertelde dat hij ervan geniet om vader te zijn: in een interview met Closer Weekly zei hij: "Ik vind niets liever dan vader zijn in het echte leven."

Peter is vader van twee kinderen: zijn dochter Kathryn is 26 jaar oud en zijn zoon James is 29 jaar oud.

Peter deelde wat lieve en hilarische wijsheden over opvoeden en kinderen zien opgroeien: "Soms kom ik thuis en is het hele gezin daar - met deze twee volwassenen in plaats van mijn kinderen, James en Kathryn!" Peter zei dat ouders zijn 'in wezen machteloos' en vervolgden: 'Tenminste, nadat je kinderen de leeftijd van 7 jaar hebben bereikt, geef je je kinderen de beste kans die je kunt in het leven, maar uiteindelijk gaan ze doen wat ze willen, en hopelijk heb je' Ik heb ze te slecht verpest."

Peter Gallagher vertelt op zijn Instagram-account over het feit dat hij graag vader is en viert zijn kinderen. In februari 2020 plaatste hij dat zijn zoon, James, een korte film genaamd LOVE had geregisseerd die een Vimeo Staff Pick was.

In mei 2020 werd Peter geïnterviewd op de Tamron Hall Show, en hij zei dat hij denkt dat hij, zijn vrouw en zoon James COVID-19 hadden. Tamron Hall vertelde dat zijn moeder een wetenschapper was en deel uitmaakte van de ontwikkeling van peniciline, wat ongelooflijk is om te horen, en Peter kreeg ook de kans om over zijn vrouw en kinderen te praten.

Peter zei dat hij en zijn vrouw eraan gewend waren om samen thuis te blijven omdat hij thuis zou zijn tijdens pauzes van filmen en acteren, en vertelde dat tijdens de pandemie: "Het moeilijke is dat onze kinderen aan de andere kant van het land, dus we missen ze vreselijk, maar ik denk dat ze het waarschijnlijk wel met ons eens zijn."

Toen Peter Gallagher werd geïnterviewd door Good Housekeeping en hem vroeg naar "het meest verbazingwekkende deel van het vader zijn", antwoordde de acteur, "een fascinerend gesprek voerend met een persoon van wie je je herinnert dat hij op je knieën zat."

De acteur heeft verschillende keren een vader gespeeld, van zijn beroemde rol als Sandy Cohen tot Zoey's vader Mitch Clarke in Zoey's Extraordinary Playlist, en het lijkt erop dat hij ook een ongelooflijke vader is.

Telkens wanneer Peter praat over vader zijn, of hij praat over zijn zoon James, heeft hij zoveel liefde voor zijn familie dat het zo lief is. Toen hij deel uitmaakte van de column "25 Things You Don't Know About Me" van Us Weekly, deelde hij een ongelooflijk feit: "Onze zoon, James, en ik hadden onze appendixen op dezelfde datum - 40 jaar uit elkaar."

Peter Gallagher vertelde Entertainment Weekly dat hij heel enthousiast was om deel uit te maken van zowel The O. C. en Zoey's buitengewone afspeellijst. De acteur legde uit over The O. C.,,Dit is een buitengewoon familiedrama. En deze kerel Sandy Cohen, een jood uit de Bronx, die in een WASPy-buurt in Orange County woont, is een buitenstaander, hij heeft zijn gevoel voor humor niet verloren. Hij heeft zichzelf niet in de steek gelaten of wie hij is. En hij is niet bang om zijn armen te openen en anderen te verwelkomen. En ik dacht: 'Dat is Amerikaans. Dat is het verhaal waar ik deel van wil uitmaken.'" Hij vervolgde, "En dat van Zoey is een verhaal over alles wat ons verbindt, op een moment dat we niet meer verdeeld konden zijn."

Peters dochter Kathryn

Kathryn Gallager had het op TikTok over de dochter van Peter Gallagher te zijn en volgens E! Nieuws, zei ze: "Dus een vraag die ik altijd krijg is: 'Hoe is het om Sandy Cohen als vader te hebben?' 'Is hij echt zo in het echte leven? Hij is gewoon mijn vader.' In dezelfde TikTok-video deelde Peter een bagel met roomkaas erop met zijn dochter, en hij zei: "Ik heb het voor je verzonnen", wat O. C. fans herkennen het als iets dat Sandy zou zeggen.

Kathryn Gallagher is een indrukwekkende artiest op zich: ze speelde Bella Fox in Jagged Little Pill, de Broadway-musical, en ze verscheen ook in Spring Awakening.

Kathryn is zowel zangeres als actrice, en ze speelde Annika in verschillende afleveringen van You.

Peter Gallagher heeft in veel tv-shows geliefde vaders gespeeld, en het lijkt erop dat hij in het echte leven ook net zo'n goede ouder is.

Aanbevolen: