Dit is wat fans zeggen over seizoen twee van 'Dollface

Inhoudsopgave:

Dit is wat fans zeggen over seizoen twee van 'Dollface
Dit is wat fans zeggen over seizoen twee van 'Dollface
Anonim

Netflix is momenteel de koning van streaming, maar andere diensten boeken vooruitgang. Hulu heeft een aantal geweldige originele projecten gehad, waaronder Dollface, dat slechts een paar jaar geleden debuteerde.

Kat Dennings heeft veel 2 Broke Girls gedaan, waaronder het voortouw nemen op Dollface. Ze schittert momenteel in de show met You alum, Shay Mitchell en Brenda Song, die zelf al bezig is sinds haar Disney Channel-dagen. De cast is geweldig op Dollface en de serie heeft onlangs seizoen 2 uitgebracht op Hulu.

Fans hielden meer van het eerste seizoen dan de critici, en er lijkt opnieuw een kloof te ontstaan. Laten we de show eens bekijken en horen wat fans zeggen over seizoen 2!

'Dollface' debuteerde in 2019

In 2019 maakte Dollface zijn debuut op Hulu, en de serie kon een publiek vinden dat elke aflevering snel consumeerde.

Met een getalenteerde cast met namen als Kat Dennings en Brenda Song, is Dollface een comedyshow die zich richt op een nieuwe hoofdrolspeler die opnieuw contact moet maken met vrouwelijke vriendschappen. Dankzij solide schrijven en geweldig acteerwerk heeft de show vooruitgang kunnen boeken op Hulu.

Seizoen één was een succes voor de cast en crew, ondanks enkele lauwe recensies. Het debuutseizoen behaalde slechts 59% bij critici, maar de publieksscore op de site staat op 74%, wat aantoont dat er genoeg mensen waren die van de show genoten.

Gelukkig kreeg de serie de reacties en de cijfers om een tweede seizoen in productie te nemen, wat geweldig nieuws was voor de fans.

Seizoen 2 van 'Dolldace' net uitgekomen

Seizoen 2 van Dollface kwam net in februari uit op Hulu, en fans van seizoen één konden niet wachten om te zien wat er ging gebeuren met hun favoriete personages.

De show vertoonde opnieuw een uitzonderlijke chemie tussen de hoofdrolspelers, en de chemie op het scherm kan rechtstreeks worden toegeschreven aan de vriendschappen die achter de schermen zijn gesmeed.

Toen Kat Dennings hierover sprak, zei ze tegen Collider: "Ik hou zoveel van ze, en we hebben echt een echte vriendschap. Een deel van de magie van de show is het zien van vier echte vrienden die met elkaar omgaan, want dat kan echt maak die chemie niet nep. Het is duidelijk dat we elkaar in seizoen één heel goed hebben leren kennen, en we hebben elkaar allemaal zo erg gemist omdat er iets is gebeurd tussen seizoen één en seizoen twee, en we hebben elkaar niet gezien helemaal niet. Het was zo geweldig om ze eindelijk allemaal weer te zien, en het was een heel speciale ervaring om een band op te bouwen."

Nu seizoen 2 voor iedereen beschikbaar is om naar te kijken, stromen de reacties van fans binnen en de fandom is vrij uitgesproken over hun gevoelens met betrekking tot het tweede aanbod van de show.

Wat fans zeggen

Dus, wat zeggen fans over seizoen 2 van Dollface? Het lijkt erop dat de fans die over de show praten tot nu toe enorm hebben genoten van seizoen 2.

Eén Reddit-gebruiker heeft genoten van de show en had terechte kritiek op een van de elementen van het seizoen.

"Ik ben pas halverwege, maar vind het tot nu toe geweldig! Mijn enige klacht is dat alle personages in de twintig zijn en dat de show veel ophef maakt over 30 worden. De actrices zijn allemaal begin/midden jaren '30… waarom zou je het niet bezitten en de show maken over 30-iets dat vanaf het begin zijn weg vindt, "schreef de gebruiker.

Een ander bericht sprak over de positieve kanten van de show, maar merkte op dat de show oppervlakkig aanvoelt.

"Een ding waar ik moeite mee heb, is dat de show soms een beetje oppervlakkig aanvoelt. Madison had bijvoorbeeld pech omdat een groot deel van de show haar baan verloor en klanten probeerde te vinden, maar ze bleef vrij normaal leven. Om eerlijk te zijn, voelt Dollface zich een beetje te "lief" om in dat soort onkruid te kruipen, dus misschien was dat zo, "lees de post.

Veel Reddit-gebruikers lijken dol te zijn op het tweede seizoen, en op Rotten Tomatoes heeft het seizoen een beoordeling van 100% bij fans. Toegegeven, er zijn op dit moment niet veel beoordelingen van fans, maar het is nog steeds indrukwekkend om te zien.

Critici waren echter niet zo aardig over de show. Het seizoen heeft een 60% op Rotten Tomatoes met critici, wat opnieuw een aanzienlijke kloof laat zien in de manier waarop critici en fans over de show denken.

Een derde seizoen van Dollface moet nog worden aangekondigd, maar afgaande op de reacties van fans, zou een derde seizoen door velen worden bekeken en genoten.

Aanbevolen: