Netflix geeft fans van 'The Witcher' een voorproefje van het script van seizoen twee

Inhoudsopgave:

Netflix geeft fans van 'The Witcher' een voorproefje van het script van seizoen twee
Netflix geeft fans van 'The Witcher' een voorproefje van het script van seizoen twee
Anonim

Terwijl er een teaser-trailer onderweg is, heeft de streaminggigant fans een kijkje in het nieuwe seizoen gegeven met een ongewoon geschenk: de eerste pagina van het script van aflevering één. En het lijkt erop dat de Pools-Amerikaanse fantasieshow zich niet zal inhouden.

Netflix plaagt 'The Witcher' seizoen twee met een sneak peek van het script

Afgaande op het fragment, zal het nieuwe seizoen net zo bloederig zijn als het eerste. De aflevering begint met een koopman die reist met zijn vrouw en dochter. Als ze een klein dorp naderen, willen ze voor de nacht bij een herberg stoppen. Wanneer de koopman een contract sluit met de gastheer, wordt zijn vrouw meegenomen door een mysterieuze kracht.

De koopman is de volgende, zijn vlees wordt verscheurd door een onzichtbaar monster. Kira, zijn dochter, wordt alleen gelaten en zoekt hulp.

De scène speelt zich af als hoofdpersoon Ger alt of Rivia, gespeeld door Enola Holmes Henry Cavill, kijkers vertelt over zijn diepste conflicten.

Netflix heeft fans een eerste blik gegeven op Ger alt, Ciri en Yennefer

Eerder dit jaar onthulde Netflix hoe Ger alt en Ciri, gespeeld door Freya Allan, eruit zullen zien in de komende aflevering van The Witcher. De streamingdienst gaf de fandom ook een aantal eerste beelden van een ander geliefd personage, Yennefer.

De Engelse actrice Anya Chalotra keert in seizoen twee terug als Yennefer van Vengerberg, de kwartelf-tovenares die ook de knipperlichtliefde is van Ger alt of Rivia.

Na de plotselinge verdwijning van het personage aan het einde van de Battle of Sodden Hill in de laatste aflevering, bleven fans zich afvragen wat haar lot was. Vrees niet, want Netflix stelde kijkers gerust met twee gloednieuwe foto's waarop een bange en gekneusde Yennefer te zien is, blijkbaar geketend.

"Ze gebruikte haar volledige macht / en het slagveld verbrandde / Toen verdween ze uit het zicht / Maar Yen zal terugkeren ", luidt een tweet op de officiële pagina van The Witcher, waardoor er weinig twijfel over bestaat of het personage een comeback zal maken.

Seizoen twee van The Witcher wordt naar verwachting in augustus 2021 uitgebracht

Aanbevolen: