Dit is wat fans zeggen over seizoen 2 van Hulu's 'Woke

Inhoudsopgave:

Dit is wat fans zeggen over seizoen 2 van Hulu's 'Woke
Dit is wat fans zeggen over seizoen 2 van Hulu's 'Woke
Anonim

Netflix, Hulu en Disney Plus zijn allemaal grote streamingdiensten die strijden om het leeuwendeel van de aandacht van het publiek. Netflix loopt zeker voorop, maar anderen doen er alles aan om bij te blijven. Hulu, bijvoorbeeld, beta alt de cast van Only Murders in the Building een fortuin dankzij het feit dat ze van de show een groot succes hebben gemaakt.

Woke is een Hulu-serie die net zijn tweede seizoen heeft uitgebracht. Lamorne Morris heeft het druk gehad sinds New Girl en zijn huidige show genereert wat buzz. Natuurlijk willen potentiële kijkers weten wat mensen zeggen over het nieuwe seizoen.

Laten we eens kijken of er een positieve buzz is over Woke.

'Woke' is een originele Hulu

Twee jaar geleden maakte Woke zijn debuut op Hulu, en er was veel intriges rond de show. De titel alleen al liet potentiële kijkers weten over het onderwerp dat het zou aanpakken, en de serie zou een geweldige cast bevatten.

Met namen als Lamorne Morris, Blake Anderson en Rose McIver in de hoofdrol, wist Woke met zijn debuutseizoen een publiek te binden en wat buzz te genereren.

Dit betekende natuurlijk dat de reacties om de hoek lagen.

Toen hij hierover met Complex sprak, zei Morris: "Ik voel me best goed. Ik was nerveus vanwege het onderwerp, ik wist niet hoe mensen het zouden opvatten. Ik wist niet of mensen zou denken dat het te moeilijk, te licht was. Het is anders dan je typische tv-show. Een show als deze leidt zeker tot een gesprek en mensen zijn het niet altijd eens met het sentiment over de show. Dus het is leuk om naar te kijken. Ik probeer Twitter niet te checken, alleen maar omdat ik bang ben. Ik ben altijd bang voor wat mensen zouden zeggen die helemaal niets met de show te maken hadden. Zoals: "Hé, er zitten gaten in zijn tanden." Verdomme, je beledigt me gewoon.

Morris had gelijk, want er waren enkele sterke reacties op het debuutseizoen van de show.

Seizoen één heeft een solide reactie van critici

Op het moment van schrijven heeft seizoen één van Woke een 74% met critici op Rotten Tomatoes. Dit is een respectabele score, aangezien de meerderheid van de critici vond dat deze show goede dingen deed met zijn debuutseizoen.

In een nieuwe recensie schreef Rob Thomas van Capital Times: "'Woke' voelt heel erg in gesprek met hen, en het slaagt erin om grappig te zijn zonder de problemen die het beschrijft te bagatelliseren. Ik wil kijk waar Keef heen gaat en wat hij te zeggen heeft in de komende seizoenen."

Joyce Chen van Paste Magazine was echter niet zo onder de indruk.

"De boodschap van de serie voelt op zijn best ingewikkeld en in het slechtste geval een beetje verloren, onzeker of ze Keef's hernieuwde wakkerheid moet bespotten of verdedigen", schreef ze.

Het is geweldig om te zien dat critici genoten van de show, maar de score van het publiek is niet zo sterk. Woke zit momenteel op 51% en kreeg geen sterke reactie van het publiek. Het is leuk dat critici ervan genoten, maar het publiek is degenen die regelmatig zullen afstemmen.

Seizoen twee van de show is onlangs uitgebracht en er is interesse in wat het publiek erover te zeggen heeft.

Wat fans zeggen over seizoen twee

Dus, wat zeggen mensen over seizoen twee van Woke? Tot nu toe zijn er niet al te veel recensies op Rotten Tomatoes, maar de weinige informatie die beschikbaar is, is op zijn zachtst gezegd gemengd.

De twee publieksrecensies zijn elkaars tegenpolen, waardoor tegenstrijdige meningen goed naar voren komen.

Een gebruiker die er dol op was, schreef: "Dit seizoen is meer focus en de personages lijken hun identiteit te hebben gevonden."

De ander was echter niet zo aardig.

"OUCH. Het eerste seizoen was ruw aan de randen, maar dit is net zo erg, zo niet erger. Dat is raar omdat de acteurs hun personages meer lijken te belichamen, maar het schrijven is gewoon zoooo slecht, er is gewoon veel te veel ineenkrimpen en politiek. En net als in het eerste seizoen willen ze dat de kijkers genuanceerde sociale kwesties zien door een heel specifieke politieke ideologische lens. Lijkt me erg hersenspoeling."

Het seizoen wordt op dit moment niet warm ontvangen op IMDb, maar nogmaals, seizoen één was ook niet bepaald een groot succes op die site.

Omdat mensen tijd hebben om de nieuwste reeks afleveringen te bekijken, kan de huidige score van de show heel goed veranderen. Zoals het er nu uitziet, krijgt seizoen twee echter niet veel liefde.

Seizoen 2 van Woke is nu beschikbaar op Hulu, dus bekijk het nu je nog de kans hebt.

Aanbevolen: