Jessica Alba maakt zich op voor seizoen 2 van 'L.A.'s Finest' en dit is wat fans te zeggen hebben

Inhoudsopgave:

Jessica Alba maakt zich op voor seizoen 2 van 'L.A.'s Finest' en dit is wat fans te zeggen hebben
Jessica Alba maakt zich op voor seizoen 2 van 'L.A.'s Finest' en dit is wat fans te zeggen hebben
Anonim

Met een hele reeks nieuwe films en shows in volle gang, is het fijn om te zien dat de tv na Covid-19 weer normaal wordt. Populaire tv-series rollen dit najaar vooral alle nieuwe seizoenspremières uit en we kunnen niet wachten. Acteurs en entertainers die waarschijnlijk maar al te graag weer voor de camera willen staan, evenmin. Actrice Jessica Alba had opwindend nieuws om te delen met fans waar we zeker van zullen worden gepompt voor het herfstseizoen.

'L. A's Finest' is terug voor een tweede ronde

Vroeger bloeide de acteercarrière van Jessica Alba in de vroege jaren 2000. De actrice kreeg vooral bekendheid na staren in de hitserie Dark Angel uit 2000. Ze kreeg zelfs een Golden Globe Award-nominatie voor haar hoofdrol. Haar carrière schoot snel omhoog nadat ze in de vroege Fantastic 4-filmfranchise had gestaan. De 39-jarige is vandaag $ 340 miljoen waard en verdient waarschijnlijk nog steeds meer geld nadat hij is opgehaald voor een tweede seizoen van L. A's Finest.

Jessica Alba kondigde onlangs het nieuws aan via haar Instagram-pagina en merkte op dat zij en de geweldige Gabrielle Union terug zijn voor nog een seizoen vol actievol plezier. De 39-jarige toonde een trailer van 1 minuut van seizoen 2, waarin zij en Union's personages, Nancy McKenna en luitenant Sydney Burnett oog in oog komen te staan met een ander drugskartel. De trailer eindigt met een enorme explosie waarbij de detective en haar partner er middenin worden betrapt. L. A's Finest seizoen 2 weet meidenkracht boordevol actie te leveren.

De voormalige Dark Angel-ster merkte in de bijschriften op dat fans het tweede seizoen op 9 september kunnen zien op Spectrum's On-Demand. Nog beter nieuws: alle afleveringen zijn dit najaar gratis te bekijken! Kan niet beter worden dan dat.

De fans zijn klaar voor het nieuwe seizoen van 'L. A's Finest'

Jessica Alba is duidelijk hyped voor de première van seizoen 2 van L. A's Finest, maar ze is niet de enige. De fans gingen naar Instagram om uit te drukken hoe enthousiast ze zijn voor het nieuwe seizoen. Velen van hen feliciteerden de actrice voor het vastlopen van een tweede seizoen, en er waren er die haar begroetten als een "koningin" in de show. Een fan deelde zijn bewondering voor de actrice en schreef dat "ze alles met jou erin zouden bekijken." Of je nu van Jessica Alba houdt of van haar show L. A's Finest, beide zijn echt de moeite waard om gehyped te worden voor dit najaar.

Aanbevolen: