David Letterman maakte duidelijk dat hij Marilyn Manson niet wilde interviewen

Inhoudsopgave:

David Letterman maakte duidelijk dat hij Marilyn Manson niet wilde interviewen
David Letterman maakte duidelijk dat hij Marilyn Manson niet wilde interviewen
Anonim

Tijdens de loop van zijn run op 'Late Night' had David Letterman een paar ongemakkelijke interviews ondergaan. Dat was vooral duidelijk bij degenen met wie hij niet veel gemeen had, soms kwam Dave arrogant en neerbuigend over.

Dat was misschien het geval tijdens zijn interview met Marilyn Manson, jaren geleden. Zeker, deze dagen zijn de dingen anders. Letterman trok zich terug uit 'Late Night' terwijl Manson's naam controversieel lijkt te zijn, gezien de vele aantijgingen tegen hem.

Als we de huidige tijd terzijde schuiven, waren de fans destijds niet enthousiast over het interview. Zoals we zullen onthullen, heeft veel ervan te maken met David Letterman, die er tijdens het gesprek erg ongeïnteresseerd uitzag.

Wat is er gebeurd tussen Marilyn Manson en David Letterman?

Hoewel David Letterman bekend staat als de koning van 'Late Night', heeft de presentator een paar ongemakkelijke momenten op televisie gehad naast de topsterren in Hollywood.

Er zijn verschillende voorbeelden, waaronder zijn interview met Angelina Jolie. De actrice zag er duidelijk uit alsof ze er niet bij wilde zijn en bovendien zou ze tijdens het interview wat schaduw voor Letterman werpen, zeggende: "verwacht niet dat ik op je bureau klim", misschien een schot nemend op Dave voor zijn gedrag in het verleden naast vrouwelijke gasten.

Jennifer Aniston had ook een rotsachtig verleden in de show van Letterman. Wie kan de keer vergeten dat Dave ongemakkelijk dicht bij haar kwam en vroeg om haar haar op te eten… Alsof dat nog niet erg genoeg was, zou hij in de latere jaren Aniston over haar persoonlijke leven vertellen, voortdurend vragend of ze met Vince Vaughn uitging, ondanks het feit dat was duidelijk niet bereid om over te praten.

Lindsay Lohan was ook niet blij met haar interview samen met David Letterman, aangezien haar verslavingsstrijd ter sprake kwam, een onderwerp dat beide partijen hadden afgesproken niet te bespreken voorafgaand aan het interview.

Zijn vrouwelijke gasten zijn niet de enigen met een bizarre geschiedenis in zijn show. Marilyn Manson v alt ook onder deze categorie, omdat hun gesprek nogal kort en uiterst rustig was.

David Letterman leek niet geïnteresseerd in Marilyn Manson

De gastheer speelt een grote rol in het verloop van een interview en vanaf het begin leek David Letterman niet naast Marilyn Manson te investeren.

"Ik geloof niet in sport", zou Marilyn zeggen. "Kinderen sloegen me er vroeger over." In plaats van er sympathie voor te hebben, zou Dave zeggen: "Nou, vertel ons daar eens over. Zou je regelmatig een pak slaag krijgen?"

"Als ik mezelf niet was, zou ik mij ook in elkaar hebben geslagen", zou Manson reageren. Dave zou sarcastisch zeggen: "Dat is het eerste redelijke dat je de hele nacht hebt gezegd."

Ondanks het feit dat Manson analfabeet was, had hij een bovengemiddeld IQ van 109.

Tegen het einde van het interview zou Letterman ergens anders entertainment zoeken en aan Paul Shaffer vragen: "Hé Paul, je hebt iets." Dan, abrupt nadat hij Shaffer in het gesprek had opgenomen, zei Letterman: "Hé Marilyn, we moeten gaan", terwijl hij zijn hand uitstak en het interview afsloot, een interview dat hij graag wilde afronden.

Gezien alle controverse die tegenwoordig aan de naam van Manson is verbonden, hebben fans misschien hun mening over de kwestie veranderd. Via platforms als YouTube en Reddit kozen fans echter zijn kant over hoe hij dingen cool kon houden.

De fans hadden gemengde reacties op het interview met Manson en Letterman

Opinies over Manson zijn tegenwoordig misschien veranderd, maar toen het interview werd uitgezonden, kozen de meeste fans op platforms zoals YouTube en Reddit de kant van de ster.

Fans respecteerden hoe hij het hoofd koel kon houden, ondanks dat Letterman hem een paar keer in de schaduw hield.

"Meer ineenkrimpen voor Letterman dan voor Manson om eerlijk te zijn. Letterman probeert met opzet Manson eruit te laten zien als een domme loser terwijl de man eigenlijk intelligent is, en Letterman ziet er daardoor uit als een a Letterman praat altijd met gasten en daardoor ziet hij eruit als een stuk gereedschap."

"Geen fan van Manson's muziek, maar ik heb zijn andere interviews bekeken. Zeer intelligente en filosofische man, maar het is jammer dat Dave hem hier als een complete grap beschouwt."

"Marilyn Manson deed het eigenlijk best goed met Letterman's neerbuigende houding. Ik vind het geweldig hoe hij de handtekening van de vader naar de borst gooit om David in de war te brengen."

"David stelt een vraag en terwijl Marilyn hem probeert te antwoorden, onderbreekt hij hem in godsnaam, man?"

Zonder twijfel waren er veel fans aan het woord tijdens het interview, waarbij de meesten bezwaar maakten tegen Dave's houding.

Aanbevolen: