Is Debra Messing echt boos dat ze geen Lucille Ball speelde in 'Being The Ricardos'?

Inhoudsopgave:

Is Debra Messing echt boos dat ze geen Lucille Ball speelde in 'Being The Ricardos'?
Is Debra Messing echt boos dat ze geen Lucille Ball speelde in 'Being The Ricardos'?
Anonim

In de hele geschiedenis van Hollywood zijn er veel voorbeelden geweest van acteurs die geweldig waren in films gebaseerd op waargebeurde verhalen. Bijvoorbeeld, na jaren waarin Leonardo DiCaprio een hele reeks prijzen won, won hij pas een Oscar toen hij The Revenant's Hugh Glass vertolkte, een personage gebaseerd op een echte persoon.

Omdat zoveel acteurs onderscheidingen hebben gewonnen na het spelen van personages die zijn gebaseerd op echte mensen, is er vaak veel concurrentie voor de hoofdrollen in opmerkelijke biopics. Op een gegeven moment was het bijvoorbeeld heel duidelijk dat de beroemde acteur Debra Messing geïnteresseerd was in het spelen van Lucille Ball in de film Being the Ricardos. Aangezien een andere acteur Ball in de film speelde, roept dat een voor de hand liggende vraag op: is Messing boos dat ze Lucille Ball niet heeft mogen spelen in Being the Ricardos?

Debra Messing wilde Lucille Ball spelen in Being The Ricardos

Tijdens de lange carrière van Debra Messing heeft ze een lange lijst met verschillende personages gespeeld in een hele reeks films en tv-shows. Desondanks lijdt het geen twijfel dat Messing het best bekend is om één rol alleen, namelijk Grace Adler uit de geliefde sitcom Will & Grace. Om die reden kunnen sommige mensen het verkeerde idee hebben dat Messing een one-trick pony is die maar één personage kan spelen.

Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat Debra Messing perfect in staat is om zich te vertakken in een verscheidenheid aan karakters. Toch, voor iedereen die denkt dat Messing beperkt is, moet er rekening mee houden dat Messing tijdens een aflevering van Will & Grace heeft bewezen dat ze een ander personage overtuigend kan spelen. Tijdens de 2020-aflevering van de Will & Grace-revival getiteld "We Love Lucy", stelt Messing's personage zichzelf voor als Lucille Ball, wat de acteur de kans gaf om haar geliefde personage Lucy tot leven te brengen.

Toen Will & Grace-fans Debra Messing's versie van Lucy zagen, waren velen onder de indruk van haar indrukwekkende optreden. Als gevolg hiervan, toen werd aangekondigd dat Nicole Kidman in onderhandeling was om Lucille Ball tot leven te brengen in de biopic Being the Ricardos, gaven fans hun mening dat Messing in plaats daarvan moest worden gecast.

In de afgelopen jaren was er zo'n grote kloof tussen beroemdheden en het grote publiek dat sterren het grootste deel van de tijd nooit de klachten van hun fans hoorden. Dankzij sociale media is de lijn tussen sterren en hun fans echter vager geworden dan ooit tevoren. Om die reden zou het niemand moeten verbazen dat Debra Messing uiteindelijk hoorde van fans die eisten dat ze werd gecast als Being the Ricardo's Lucille Ball.

Toen werd aangekondigd dat Nicole Kidman was ingehuurd om te schitteren in Being the Ricardos, bedacht een Twitter-gebruiker die door @Importantverbs gaat, zijn eigen manier om die beslissing te begrijpen."Kiezen om te geloven dat @DebraMessing niet beschikbaar was of zoiets:)" Verrassend reageerde Debra Messing op het bericht van @Importantverbs. "Oh nee, ik ben beschikbaar." Met die korte tweet maakte Messing duidelijk dat ze geïnteresseerd zou zijn geweest als ze de kans had gekregen om de titel Being the Ricardos te maken.

Is Debra Messing echt gek dat ze Lucille Ball niet speelde toen ze de Ricardos was?

In sommige opzichten maakten sociale media, e-mailen en sms'en het leven van mensen een stuk gemakkelijker. Dat betekent echter zeker niet dat elk aspect van die technologieën iets positiefs voor de wereld is geweest. Een van de grootste problemen met sociale media is immers dat het heel gemakkelijk is om verkeerd te interpreteren wat iemand bedoelt met een geschreven bericht op sociale media. Met dat in gedachten is het niet verwonderlijk dat sommige mensen aannamen dat Debra Messing boos was dat iemand anders werd gecast als Being the Ricardos’ Lucille Ball.

Helaas, wanneer fans zichzelf ervan overtuigen dat ze vechten namens hun favoriete ster, kunnen dingen heel snel giftig worden. Zich daar klaarblijkelijk van bewust en van het feit dat sommige mensen dachten dat ze gek was dat ze niet de hoofdrol speelde in Lucille Ball van de Ricardos, wierp Messing haar steun achter de casting van Nicole Kidman.

“Ik ben erg nederig door de uitstorting van mijn fans. Ik vraag jullie allemaal om samen met mij @NicoleKidman te steunen terwijl ze onze Lucy tot leven brengt. Nicole is een buitengewone artiest die ik enorm bewonder en respecteer. Ik twijfel er niet aan dat ze zal schitteren. BeingTheRicardos WeAllLoveLucy”

Op basis van die tweet alleen lijkt het veilig om aan te nemen dat Debra Messing niet boos is dat iemand anders is gecast als Being the Ricardo's Lucille Ball. Bovendien is het de moeite waard om te onthouden dat Messing haar hele volwassen leven een professionele acteur is geweest, dus ze moet gewend zijn geweest aan afwijzing tegen de tijd dat Being the Ricardos werd gecast.

Aanbevolen: