Hoe Debra Messing en Eric McCormack echt over elkaar denken

Inhoudsopgave:

Hoe Debra Messing en Eric McCormack echt over elkaar denken
Hoe Debra Messing en Eric McCormack echt over elkaar denken
Anonim

Het is geen geheim dat de sterren van de populaire NBC-sitcom Will & Grace dol op elkaar zijn. Debra Messing en Eric McCormack zijn al jaren goede vrienden buiten beeld, net zoals ze goede vrienden waren op het scherm. Hun relatie als acteurs had ongetwijfeld een effect op hoe hun vriendschap op het scherm overkwam. Hun chemie is onmiskenbaar en heeft zeker door de jaren heen geduurd, want het was er nog steeds voor de recente herstart van de serie.

Messing en McCormack hebben in de loop van hun decennialange vriendschap wonderbaarlijke lieve dingen over elkaar gezegd. Gelukkig voor fans van de show hebben de twee in de loop der jaren veel interviews samen gedaan. Van chatten met tijdschriften tot talkshows, enzovoort, het is heel duidelijk dat de voormalige costars dol op elkaar zijn. McCormack reisde zelfs helemaal naar NYC om Messing op Broadway te zien. Laten we eens kijken naar wat de twee door de jaren heen over elkaar hebben gezegd.

6 Eric McCormack en Debra Messing gaan samen uit eten en maken mensen gek

Op de Today-show in 2013, vóór de reboot van Will & Grace, verklaarde Messing dat de twee "samen uit eten gaan en mensen gek maken". Deze verklaring bewijst dat de twee rondhangen wanneer ze maar kunnen, zelfs als ze niet samenwerken. Het is duidelijk dat fans van de show die hen samen uit eten zien gaan, in paniek raken. Wie niet? "De paar keer dat we [samengekomen] zijn in New York, zijn het meestal alleen [Debra] en ik aan het eten en we maken niet eens een reservering", vertelde McCormack aan Us Weekly. "We lopen gewoon naar binnen en er is altijd wel een ober die iets laat vallen en zegt 'Ben ik op tv? Is dit echt?'"

5 Eric McCormack en Debra Messing zijn erg comfortabel met elkaar

In een interview met Entertainment Weekly nadat het duo een reünie-fotoshoot voor het tijdschrift had gedaan, verklaarde Messing dat ze op een van de foto's die ze maakten allebei bijna naakt waren. "We voelen ons erg op ons gemak bij elkaar. Na bijna tien jaar samenwerken, hebben we een steno die er altijd zal zijn." De interacties tussen de twee door de jaren heen hebben fans duidelijk laten zien dat ze erg op hun gemak zijn bij elkaar. In de begindagen van Will & Grace deden ze zelfs een scène waarin Will Grace's borsten moest bedekken toen ze de lekkende waterbeha droeg. Het filmen van die scène heeft hen zeker voor het leven verbonden.

4 Eric McCormack en Debra Messing vertrouwen elkaar meer dan wie dan ook

Toen Messing op de Today-show verscheen om te praten over McCormack's verschijning in haar NBC-serie Mysteries of Laura, zei ze dat ze "volledig andere personages" speelden dan degenen die ze speelden in Will & Grace en dat het was ook een "heel ander genre." Echter, " zodra we begonnen was het als 'oh mijn god, jij bent de persoon die ik meer vertrouw dan wie dan ook in de wereld.' Dat hebben we acht jaar gedaan." Het is geweldig dat de twee zo close zijn dat ze elkaar zo kunnen vertrouwen.

3 Debra lachte om Erics grap tijdens haar auditie

Messing en McCormack ontmoetten elkaar voor het eerst toen de producers op zoek waren naar een Grace. Ze ontmoetten elkaar in het huis van James Burrows en Messing was de derde en laatste vrouw die ze die dag auditie deden voor de rol, aangezien McCormack al de rol van Will had gekregen. McCormack zei dat hij iets grappigs zei en toen "lachte Debra die grote Grace-lach en zelfs voordat we aan de scène begonnen, dacht ik dat iedereen in de kamer 'ah, dit is het'." Het is het enige dat nog geen enkele andere actrice had gedaan, het was gewoon genieten om bij Will te zijn. Dat was een beetje de sleutel. In het begin klikte het tussen ons."

2 Eric noemde Debra Smoking Hot op haar 50e verjaardag

Op Messing's 50e verjaardag moest ze werken en een aflevering van Will & Grace filmen. Haar co-ster, McCormack, vertelde het publiek dat het haar verjaardag was door te zeggen dat toen hij begon met het doen van de show, hij een "29-jarige rokende co-ster" had en dat hij nu een 50-jarige oude "rokende" co-ster. Vervolgens kreeg hij het publiek samen met de cast en crew zover om haar "Happy Birthday" te zingen. Messing vertelde Rachael Ray in haar talkshow dat het moment "heel lief" was omdat ze op haar verjaardag moest werken en geen kans kreeg om het op die dag te vieren.

1 Eric McCormack en Debra Messing houden van elkaar

McCormack vloog 28 uur naar New York om Messing te verrassen tijdens haar show, Birthday Candles, op Broadway. Ze postten er allebei over op Instagram, waar Messing zei: "Wat een vreugde! Wat een schok! Wat een genot!" Ze voegde eraan toe: "Ik hou van je E!" McCormack reageerde op haar post en zei: "En je was fantastisch, Deb. Hield van de show! En ik hou van je terug!" McCormack plaatste op zijn Instagram dat de cast "prachtig werk" heeft geleverd en dat hij een geweldige middag heeft mogen doorbrengen met het zien van zijn "liefste Debra". sociale media.

Aanbevolen: