Twitter wilde dat Debra Messing, niet Nicole Kidman, een nieuwe rol als Lucille Ball zou krijgen

Twitter wilde dat Debra Messing, niet Nicole Kidman, een nieuwe rol als Lucille Ball zou krijgen
Twitter wilde dat Debra Messing, niet Nicole Kidman, een nieuwe rol als Lucille Ball zou krijgen
Anonim

Twitter raakt in paniek nadat ze Nicole Kidman heeft zien optreden als Lucille Ball in de aankomende Amazon Studios-film Being The Ricardos. Deze film is een opkomend biografisch drama dat de relatie volgt tussen het Hollywood-icoon Lucille Ball en haar I Love Lucy costar en uiteindelijke echtgenoot, Desi Arnaz.

Hoewel de volledige trailer gevuld lijkt te zijn met liefde, gelach en dramatische scènes - en positief is ontvangen op YouTube - lijken critici op Twitter één groot probleem te hebben. Ze wilden dat Will & Grace-ster Debra Messing de hoofdrolspeelster van Hollywood zou spelen.

Schrijver Tara Dublin schreef: "Ik zal nooit begrijpen waarom ze een vrouw casten die haar gezicht niet kan bewegen om de grappigste vrouw te spelen die ooit heeft geleefd. Mijn vriend Debra Messing is de enige echte keuze om Lucille Ball te spelen."

Een andere criticus viel in met: "Ik bedoel, hebben ze Debra's transformatie voor Will & Grace niet gezien? Ik denk dat ze het bij het verkeerde eind hebben, en ik zeg dit als een fan van zowel Nicole als Debra. Maar wat gedaan is, is gedaan."

Anderen gebruiken de nieuw uitgebrachte trailer om Kidman's acteerwerk te bashen, daarbij aanhalend dat ze uitdrukkingsloos is en geen echt Amerikaans accent kan trekken. "Nicole Kidman heeft haar gezichtsspieren sinds 1999 niet meer bewogen. Debra Messing is een komische actrice en speelde Lucy tot in de perfectie."

De ontvangst is echter niet helemaal slecht. Op YouTube heeft Amazon's upload van de trailer meer dan een miljoen views bereikt met een overweldigende verhouding van likes tot dislikes. Fans van de Australische acteur zijn verheugd haar nieuwe rollen te zien krijgen, na haar recente successen in Big Little Lies en Nine Perfect Strangers.

Being The Ricardos wordt naar verwachting een met glamour gevulde liefdesbrief aan de klassieke Amerikaanse televisieshow I Love Lucy. De streamingdienst beschrijft het als: "Lucille Ball en Desi Arnaz worden bedreigd door schokkende persoonlijke beschuldigingen, een politieke laster en culturele taboes." Ze vervolgden: "Een onthullende glimp van de complexe romantische en professionele relatie van het paar, de film neemt het publiek mee naar de schrijverskamer, naar de soundstage en achter gesloten deuren met Ball en Arnaz tijdens een kritische productieweek van hun baanbrekende sitcom I Love Lucy."

De film is geregisseerd en geschreven door Aaron Sorkin, vooral bekend van het maken van het Amerikaanse politieke drama The West Wing. Zijn eerdere regiecredits omvatten The Trial of the Chicago 7 en Molly's Game. Sorkin schreef ook de scripts voor de populaire films The Social Network en Enemy of the State. Tegenover Kidman in de film speelt acteur Javier Bardem. Andere acteurs die in de film zullen spelen zijn Tony Hale, Alia Shawkat en Clark Gregg.

Met een productieteam dat zo solide is, zal Kidman hopelijk de critici verrassen door de uitdagende rol naar zich toe te trekken. Being The Ricardos heeft een beperkte bioscooprelease op 10 december voordat het op 21 december wordt gestreamd op Amazon Prime Video.

Aanbevolen: