Wie was Courteney Cox' favoriete gastster Love Interest op 'Friends'?

Inhoudsopgave:

Wie was Courteney Cox' favoriete gastster Love Interest op 'Friends'?
Wie was Courteney Cox' favoriete gastster Love Interest op 'Friends'?
Anonim

Bijna twee decennia sinds Friends niet meer op NBC werd uitgezonden, heeft de beroemde sitcom nog steeds op meer dan één manier invloed op het leven van Courteney Cox. Om te beginnen blijft ze zeer goede vrienden met Jennifer Aniston, met wie ze de hele serie in de show speelde.

Vrienden zijn ook vaak het belangrijkste gesprekspunt voor de meeste van haar interviews tot nu toe, hoewel ze onlangs toegaf dat ze zich nauwelijks kan herinneren dat ze een van de 235 afleveringen van de sitcom heeft gefilmd. Cox portretteerde in de volksmond het personage Monica Geller, vaak aangeduid als 'de moederkloek van de groep' die onder anderen haar broer Ross Geller (David Schwimmer), Rachel Greene (Aniston) en Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) omvatte.

In de loop van de tien seizoenen van de show was Monica's grootste liefdesbelang Chandler Bing, gespeeld door Matthew Perry. Het schermpaar trouwde in de finale van seizoen 7 en kreeg zelfs tweelingbaby's via een draagmoeder.

Het is niet verwonderlijk dat Monica haar behoorlijk aantal kikkers moest kussen voordat ze uiteindelijk bij haar prins-charmante terechtkwam. Onder de acteurs die haar verschillende andere liefdesbelangen speelden, onthulde Cox onlangs dat Tom Selleck als Dr. Richard Burke haar favoriet was.

Wie was de favoriete liefdesinteresse van Courteney Cox?

Dr. Burke was een oogarts die voor het eerst kennismaakte met de wereld van Friends in de 15e aflevering van seizoen 2, getiteld The One Where Ross and Rachel…You Know. Er was een leeftijdsverschil van 21 jaar tussen haar en Monica, maar ze leken bijna onmiddellijk te klikken.

Ze begonnen kort daarna te daten, hoewel ze de relatie oorspronkelijk privé moesten houden omdat hij een vriend van haar ouders was en eerder getrouwd was. Selleck, vooral bekend van het spelen van politiecommissaris Frank Reagan in Blue Bloods, speelde oorspronkelijk Dr. Burke in de loop van een boog van zeven afleveringen, waaronder een met alleen een stemgedeelte.

Hij zou later terugkeren voor een extra aflevering in 1997, en vervolgens voor nog twee in 2000 om het totaal van tien afleveringen te maken. Courteney Cox sprak over haar bewondering voor hem in de rol tijdens een recente verschijning op Hot Ones met Sean Evans.

"Had je een favoriete en meest memorabele cameo van een liefdesinteresse van Monica?" vroeg de YouTube-ster aan Cox. "Tussen Tom Selleck, George Clooney, Jon Favreau en Jean-Claude Van Damme is het een behoorlijke selectie."

Wat had Courteney Cox te zeggen over Tom Selleck?

Cox nam de tijd voor de vraag, meer vanwege een hete vleugel die ze zojuist had genomen dan vanwege de problemen bij het rangschikken van de gaststerren. Toen ze er eindelijk in slaagde zichzelf te bedaren, legde ze de twee eigenschappen uit die ervoor zorgden dat ze Tom Selleck koos als haar favoriet aller tijden: zijn warmte… en zijn lengte.

"Nou, Tom Selleck was de aardigste," onthulde ze. 'En de langste.' Vervolgens gaf ze een eervolle vermelding aan Jon Favreau, die het personage speelde dat bekend stond als Peter Becker. "Jon Favreau was de beste regisseur, [hoewel] hij toen niet regisseerde", zei ze.

Tegenwoordig is Favreau vooral bekend als regisseur en heeft hij meegewerkt aan grote producties zoals The Lion King en Iron Man 1&2. Destijds baande hij zich echter een weg door Hollywood als acteur.

Het personage Peter Becker was erbij betrokken tijdens zes afleveringen van Friends in seizoen 3, hoewel de onzekerheid of hij kinderen kon krijgen uiteindelijk zijn liefdesverhaal met Monica ten goede kwam. Favreau staat bekend om zijn teleurstelling over het onopgeloste karakter van Peters verhaal.

Wat vinden Jon Favreau en Tom Selleck van hun tijd op 'Friends'?

Favreau beantwoordde een vraag in een vraag-en-antwoordsessie die hij in 2016 op Reddit hield, toen hij die uitgesproken mening uitte over hoe zijn personage werd behandeld door de schrijvers van Friends.

"Pete Becker was een man met een enorme focus en overtuiging", zei de regisseur. "Het spijt me alleen dat dat hoofdstuk nooit is afgesloten door de schrijvers van Friends, want ik zal altijd moeten leven met de onzekerheid over wat zijn lot in petto heeft."

Het is een iets ander geval met Tom Selleck, die een veel betere tijd lijkt te hebben gehad op Friends dan Favreau. Op de vraag of hij open zou staan om de rol in de toekomst in een of andere hoedanigheid opnieuw op te nemen, antwoordde de Magnum P. I. star was ondubbelzinnig in zijn antwoord.

"Ik zou ja zeggen zonder zelfs maar een script te zien", zei Selleck in 2011 tegen de Radio Times. "Wat echt goed zou zijn, is dat Richard weer tussen Monica en Chandler komt. Ik hoop daar' Het zou nog steeds vonken zijn. Ik hield van die scène als de oogarts in haar ogen keek. Courteney Cox heeft hele mooie ogen."

Aanbevolen: