Fans denken dat deze acteur de beste 'Friends'-gastster ooit was

Inhoudsopgave:

Fans denken dat deze acteur de beste 'Friends'-gastster ooit was
Fans denken dat deze acteur de beste 'Friends'-gastster ooit was
Anonim

Friends is een iconisch stukje televisiegeschiedenis en de serie wist tijdens zijn legendarische serie talloze indrukwekkende prestaties neer te zetten. Living Single deed het eerst, en misschien wel beter, maar toen Friends eenmaal vlam vatte, was er geen omkijken meer naar.

Tijdens de uitzending had de show iconische afleveringen, sympathieke personages en gedenkwaardige momenten waar fans nog steeds geen genoeg van kunnen krijgen. Het waren niet altijd winnaars, maar de show was jarenlang consistent.

Een ander geweldig aspect van de show waren de gaststerren. Er verschenen veel grote namen in de show en sommige fans hebben één acteur gezalfd als de beste van het stel. We hebben alle details hieronder!

'Friends' is een iconische show

NBC zat in de jaren negentig vol met populaire shows, en alsof het hebben van Seinfeld nog niet geweldig genoeg was, had het netwerk de toegevoegde bonus dat Friends weer een kolossale hit was.

Debuteerde in 1994 met een reeks artiesten die klaar waren om bekende namen te worden, Friends was in staat om in een oogwenk het grote publiek aan te spreken. Het formaat en de premisse van de show waren al eerder gedaan, maar de mensen achter de schermen vonden de juiste ingrediënten om een juggernaut van een sitcom te ontketenen.

Van begin tot eind was Friends een krachtpatser van televisie. De sterren profiteerden van kansen buiten de geliefde sitcom, en toen het stof eenmaal was neergedaald van zijn legendarische serie, werd het een van de beste shows ooit gemaakt.

Friends heeft in tijden geen nieuwe aflevering gehad, maar dankzij streamingdiensten en de herkenbare thema's blijft de sitcom voortleven als een van de meest populaire shows op het kleine scherm. Dit heeft een onmogelijk hoge lat gelegd voor andere shows.

Vrienden deden zoveel dingen goed terwijl ze in de lucht waren, waaronder een aantal spraakmakende gaststerren die de show hielpen meer kijkers aan te trekken.

Vrienden hadden verschillende memorabele gaststerren

Grote namen zien als gaststerren in een populaire show is niets nieuws. Terwijl het in de lucht was, trok Friends links en rechts enorme namen naar beneden. Of de gasten er nu één of acht waren, ze hebben allemaal meegewerkt aan het vormgeven van de erfenis van de show.

Reese Witherspoon is een geweldig voorbeeld van een grote gastrol in de show. Ze speelde de jongere zus van Rachel Green en ze was uitstekend in de rol.

Toen ze terugkeek op haar tijd in Friends, zei Witherspoon: "[Jennifer] was zo lief voor me. Ik was echt nerveus en ze zei: 'Oh mijn god, maak je geen zorgen! ' Ik verwonderde me over haar vermogen om zonder zenuwen op te treden voor zo'n live publiek. Ze zouden alle regels veranderen en ze was gewoon zo moeiteloos minzaam, bruisend en zonnig. Sindsdien zijn we vrienden."

Witherspoon is gemakkelijk een van de grootste en beste gaststerren in de geschiedenis van de show, maar sommige fans hebben een andere artiest gekozen als hun favoriete gastster aller tijden.

Fans denken dat Bruce Willis de beste is

Dus, welke gastster vinden fans de beste in de geschiedenis van de show? Hoewel er veel geweldige namen waren om uit te kiezen, lijkt het erop dat Bruce Willis voor velen het antwoord is.

Voor het onbekende, Willis speelde Paul Stevens in de show. Paul was Elizabeths vader en hij was niet al te dol op de relatie die ze met Ross had. Aan de andere kant zouden de meeste ouders het afkeuren dat hun kind uitgaat met hun professor.

Hoewel het maar voor drie afleveringen was, heeft Willis een blijvende indruk achtergelaten op de show en zijn trouwe fans.

Nadat een Reddit-gebruiker Willis als favoriet had gekozen, reageerden sommigen en wezen op iets dat hen in de war bracht over Willis' verschijning in de show.

"Een ding dat me altijd stoorde aan de cast van Bruce Willis. Er is minstens één scène waarin naar Die Hard wordt verwezen (de aflevering ontgaat me op dit moment, maar ik weet zeker dat ze Die Hard noemden), en ik ben een beetje in de war over hoe dat mogelijk is ", schreef de gebruiker.

Natuurlijk was Willis niet de enige opmerkelijke gastster die tijdens deze specifieke discussie naar voren kwam. Een andere fan noemde een aantal andere solide kanshebbers.

"Adam Goldberg is voor mij het meest memorabel. Aisha Tyler was de meest echte. Giovanni Ribisi voor gasten die meerdere seizoenen te gast waren, gevolgd door Tom Selleck. Voor grote, grote namen dacht ik Charlie Sheen, Julia Roberts en Gary Oldman deed meer dan alleen opdagen, speelde eigenlijk karakters", schreven ze.

Bruce Willis v alt op als mogelijk de beste gastrol in de geschiedenis van Friends. Het is natuurlijk allemaal subjectief, maar het is moeilijk om te beweren dat de man niet uitstekend was in de show.

Aanbevolen: