Is 'Castle' geëindigd vanwege de verbroken relatie van Nathan Fillion en Stana Katic buiten de camera?

Inhoudsopgave:

Is 'Castle' geëindigd vanwege de verbroken relatie van Nathan Fillion en Stana Katic buiten de camera?
Is 'Castle' geëindigd vanwege de verbroken relatie van Nathan Fillion en Stana Katic buiten de camera?
Anonim

Samenwerken op de set is niet altijd gemakkelijk en er zullen zeker problemen ontstaan. Acteurs komen in aanraking met andere acteurs, ze komen in aanraking met regisseurs, en soms kunnen dingen gewelddadig worden. Dit is niet altijd het geval, maar het is de moeite waard om op te merken dat het niet gemakkelijk is om regelmatig nauw met mensen samen te werken

Castle was een enorm populaire serie op ABC en het gerucht gaat dat Nathan Fillion en Stana Katic achter de schermen serieuze problemen hadden. Sommigen geloven zelfs dat hun problemen uiteindelijk een einde maakten aan de show.

Laten we eens kijken hoe waarheidsgetrouw dit is.

Waarom eindigde 'Kasteel'?

In maart 2009 debuteerde ABC met de misdaadserie Castle, met in de hoofdrollen Nathan Fillion en Stana Katic. Binnen de kortste keren wist de show een loyaal publiek te vinden, en de fans speelden een grote rol in het aanhoudende succes op het kleine scherm.

Gedurende 8 seizoenen en 173 afleveringen was Castle een van de meest populaire shows op tv. ABC had zeker een interessante run in de jaren 2010 en Castle was gemakkelijk een van de grootste en populairste shows.

Het schrijven over de show was solide genoeg, maar wat de zaken echt naar een hoger niveau bracht, was de chemie tussen de twee hoofdrolspelers. Zelfs de secundaire spelers deden het buitengewoon goed in hun rol en iedereen haalde het beste uit elkaar terwijl de camera's draaiden.

Fans hadden deze show echt veel langer kunnen kijken dan op het kleine scherm. Echter, zoals het geval is met elke show die niet The Simpsons heet, kwam er in 2016 een einde aan deze show.

'Castle' eindigde en speculatie begon van spanning

Na 8 seizoenen kwam er een einde aan Castle. Fans waren bedroefd om de show van de tv-schermen te zien verdwijnen, maar weinigen hadden enig idee dat zelfs de acteurs verrast waren over de annulering van de show.

Blijkbaar waren er plannen voor een negende seizoen, maar dit is er nooit van gekomen. Voordat de productie van start ging, werd aangekondigd dat Stana Katic niet door het netwerk werd teruggebracht, wat velen schokte.

Volgens Katic: "Ik ben eigenlijk nog steeds niet duidelijk over het denkproces achter de manier waarop het ging. Het deed pijn en het was een hard einde."

“Ik heb zoveel mooie mensen ontmoet [in de show] en we hebben samengewerkt aan iets heel unieks. Het zou een slechte dienst zijn aan die mensen, aan het werk dat we samen hebben gedaan, en aan mijn werk, waarvan ik denk dat het gedeeltelijk heeft bijgedragen aan het succes van de show, om allesbehalve dankbaar te zijn, "voegde ze eraan toe.

Tot op de dag van vandaag zijn mensen nog steeds oprecht in de war door de verhuizing. In de loop van de tijd zijn er echter meer details naar voren gekomen over hoe het leven op de set was. Helaas konden de twee hoofdrolspelers van de show niet met elkaar overweg.

Hebben problemen de ondergang van de show veroorzaakt?

Dus, leidde de wrijving tussen Stana Katic en Nathan Fillion tot de ondergang van de show? Het is veelzeggend dat Fillion terug zou komen, maar Katic niet, en de rapporten van hun vete schetsen een lelijk beeld.

Volgens een bron: "Stana zou naar haar kleedkamer gaan en huilen. Veel mensen die aan de show werken, mogen Nathan niet. Het is niet alleen zij. De wrijving was heel duidelijk. lange tijd gemeen tegen Stana. Stana was een professional, ze wilde gewoon naar binnen en haar werk doen."

Een andere bron onthulde een detail dat mensen versteld deed staan.

"Dit seizoen liep het zo uit de hand dat Stana en Nathan samen naar relatietherapie gingen."

Het is nogal verrassend voor fans om zoiets te horen, vooral omdat deze twee geweldige chemie op het scherm hadden. Dat is echter meer een bewijs van hun acterende albites, in tegenstelling tot hoe goed ze het eigenlijk met elkaar konden vinden.

Voordat de show zijn finale bereikte, ging Fillion naar sociale media om Katic te prijzen, met wie hij voor de laatste keer had samengewerkt.

"Stana is al die tijd mijn partner geweest en ik bedank haar voor het creëren van het personage Beckett die voor ons allemaal zal voortleven als een van de beste politieagenten op televisie. Ik wens haar het beste en heb geen betwijfel of ze zal slagen in alles wat ze nastreeft. Ze zal gemist worden, "schreef Fillion.

Er waren duidelijk verschillende factoren in het spel, maar het v alt niet te ontkennen dat de breuk tussen de twee artiesten een rol speelde bij het einde van de show.

Aanbevolen: