Meghan Markle deed naar verluidt 'privégesprekken' met Kate Middleton om hun verbroken relatie te herstellen

Inhoudsopgave:

Meghan Markle deed naar verluidt 'privégesprekken' met Kate Middleton om hun verbroken relatie te herstellen
Meghan Markle deed naar verluidt 'privégesprekken' met Kate Middleton om hun verbroken relatie te herstellen
Anonim

Wat is de relatie tussen Meghan Markle en Kate Middleton echt leuk?

Het is niet gemakkelijk om een senior lid van de koninklijke familie te zijn, en de taak wordt des te ontmoedigender wanneer je probeert om verbroken relaties te herstellen tijdens allesomvattende interviews. Volgens berichten heeft Meghan Markle, de hertogin van Sussex, "privégesprekken" gevoerd met haar schoonzus Kate Middleton, in een poging de afstand tussen hen te overbruggen.

Meghan reikte stiekem naar Kate

Na het onthullende interview van prins Harry en Meghan met Oprah, vragen koninklijke fans zich af of het paar op goede voet staat met hun zeer invloedrijke familie. Sommige bronnen melden dat Meghan zich zorgen maakt over het verliezen van haar titel en aanvankelijk de invloed van Middleton als de hertogin van Cambridge binnen de koninklijke huishouding "onderschat".

Sindsdien gaat het gerucht dat Markle verschillende pogingen heeft ondernomen om hun verbroken relatie te herstellen.

Volgens insiders maakt Meghan Markle zich zorgen over het verlies van haar koninklijke titel. Ze beweerden: "Meghan is bang haar titel te verliezen en de gevolgen van Harry's uitspraken over de Royals in zijn recente Apple TV+ documentaire met Oprah Winfrey."

"Ze heeft in het geheim contact gezocht met Kate, omdat ze weet dat de enige hoop die ze kunnen hebben om de zaken met de familie glad te strijken is om Kate aan hun kant te krijgen."

Kate Middleton schenkt geen aandacht aan het drama, maar hoopt dat haar man zich op een dag zal verzoenen met zijn broer. Ze kiest er echter voor om uit de familievete te blijven en "vrees dat alles wat ze zegt tegen haar gebruikt kan worden."

De bron voegde er verder aan toe: "Haar [Middleton] enige woorden van wijsheid voor Meghan en Harry zijn om voor eens en altijd te stoppen met de publieke uitbarstingen."

In 2018 kondigden de hertog en hertogin van Sussex hun besluit aan om af te treden als senior werkende leden van de koninklijke familie. Het "rustige" leven dat ze hoopten te leven is nog vele manen verwijderd, aangezien prins Harry en Meghan Markle zich elke dag in het midden van nieuwe controverses bevinden.

Op 4 juni beviel Markle van het tweede kind van het stel; een dochter die ze Lilibet "Lili" Diana noemden. Terwijl Royal Fans blij waren te zien dat de naam hulde bracht aan de koningin en prinses Diana, waren ze teleurgesteld over Markle omdat ze haar eigen moeder negeerde in het proces.

Aanbevolen: