Wat heeft Stana Katic gezegd over haar relatie met Nathan Fillion?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Stana Katic gezegd over haar relatie met Nathan Fillion?
Wat heeft Stana Katic gezegd over haar relatie met Nathan Fillion?
Anonim

De dag dat Castle werd geannuleerd, was een trieste dag voor fans, omdat ze uit de wereld werden neergeschoten waar de personages van Nathan Fillion en Stana Katic tijdens de show waren getrouwd en een geweldige chemie hadden.

Ze stortten terug in een teleurstellende realiteit waar mede-sterren Fillion en Katic naar verluidt zo hard aan het vechten waren op de set dat Katic haar kleedkamer in zou gaan en huilen. Met andere woorden, Nathan Fillion en Stana Katic konden elkaar naar verluidt niet uitstaan, en deze vete zou een rol hebben gespeeld in de show die eindigde na een indrukwekkende acht seizoenen.

Maar de waarheid over het einde van Castle komt door een mengeling van dingen, waaronder het dalen van ratings en contractverlengingen per seizoen. Fans waren ook niet blij met het verlaagde budget en waren ontdaan toen werd aangekondigd dat Katic de show zou verlaten. Al deze elementen resulteerden in geen seizoen negen van Castle.

Hoe denkt Stana Katic over wat er nu op 'Castle' is gebeurd?

Het is moeilijk om waarheid van fictie te scheiden, aangezien veel van wat er werd gezegd over de vete van Katic en Fillion werd gerapporteerd door andere niet nader genoemde bronnen, maar Katic heeft gezegd hoe ze zich voelde toen ze uit Castle werd gedropt.

Katic vertelde over haar abrupte vertrek uit de ABC-serie, een paar jaar nadat de show was geannuleerd, minder dan een maand nadat de actrice was vertrokken.

"Het deed pijn en het was een hard einde." Dat vertelde Katic aan Entertainment Weekly. "Ik heb zoveel mooie mensen ontmoet tijdens dat project en we hebben samengewerkt aan iets heel unieks, omdat het niet elke dag is dat je een show of serie krijgt met acht seizoenen en dat het een hit was voor het netwerk."

Wat deed Stana Katic na 'Kasteel'?

Het klinkt alsof Katic geen wrok koestert, en het feit dat ze uit de show is gezet, heeft zeker geen effect gehad op de carrière van de actrice, aangezien ze verder ging met de thriller Absentia, die te vinden is op Amazon Prime.

In een interview met ET Canada sprak Katic over verder gaan na "Castle", wat ze miste aan de show en haar liefde voor de fans.

"Ik [mis] de reactie van fans op de show", vertelde Katic aan ET Canada. "We hadden een geweldige groep fans, een geweldig publiek, ze waren die-hards, ik heb het gevoel dat ik echt bevoorrecht was."

In Absentia speelt Katic een FBI-agent die al zes jaar in gevangenschap wordt vastgehouden, om vervolgens van moord te worden beschuldigd wanneer ze eindelijk vrij is. Een van de meest indrukwekkende dingen van de duistere misdaadthriller is dat Katic al haar eigen stunts doet.

Ze heeft sinds Castle ook in een paar films gespeeld. In 2019 was Katic in A Call To Spy en in 2021 speelde Katic Wonder Woman in Justice Society: World War II.

Hoe vond Nathan Fillion het vertrek van Stana Katic uit 'Castle'?

Kasteelfans en crew verwachtten waarschijnlijk dat Nathan Fillion blij zou zijn met het vertrek van Katic, maar wat Fillion eigenlijk deed was nogal verrassend, gezien de geruchten over de spanning tussen de co-sterren.

Wat Fillion deed was een publiek eerbetoon brengen aan zijn tegenspeler op Twitter.

"Stana is mijn partner geweest en ik dank haar voor het creëren van het personage van Beckett die voor ons allemaal zal voortleven", schreef Fillion. "Ik wens haar het beste en twijfel er niet aan dat ze zal slagen in alles wat ze nastreeft. Ze zal gemist worden."

Wie weet wat er is gebeurd? Misschien was praten over hun vete overdreven, of misschien besefte Nathan Fillion dat het einde van Castle betekende dat hun vete te ver was gegaan, en het was het beste om te laten wat er was gebeurd nu hun Castle-dagen ten einde liepen. Maar sinds het einde van de show in 2016, lijkt het erop dat beide co-sterren verder zijn gegaan en succesvol blijven in hun carrière.

Fillion was in 2021 in The Suicide Squad, van 2017 - 2019 in Santa Clarita Diet en speelde sinds 2018 in The Rookie.

Niether Katic of Fillion hebben echt veel gesproken over de geruchten rond Castle en wat er gebeurde na de annulering van de show sinds 2018, maar fans kijken met plezier naar hun werk. Terwijl Fillion nog steeds in The Rookie is, lijkt Katic van de sociale media te zijn verdwenen, haar laatste Instagram-post was in november 2021, met de belofte dat ze in het nieuwe jaar zou terugkeren "hopelijk met leuk nieuws om te delen!"

Vingers gekruist dat fans binnenkort van Stana Katic zullen horen wat haar aanstaande project voor 2022 is!

Aanbevolen: