Dit is het leven van Kunal Nayyar na 'The Big Bang Theory

Inhoudsopgave:

Dit is het leven van Kunal Nayyar na 'The Big Bang Theory
Dit is het leven van Kunal Nayyar na 'The Big Bang Theory
Anonim

Gedurende de 12 seizoenen dat het duurde, The Big Bang Theory fans kennis laten maken met een overvloed aan personages. De vijf belangrijkste Sheldon Cooper, Leonard Hofstadter, Penny, Howard Wolowitz, en Raj Koothrappali ―hadden ons aan onze stoelen gekluisterd. Van de hoofdpersonages heeft de met dauw uitziende Raj waarschijnlijk de harten het meest verwarmd dankzij zijn romantisch naïeve karakter. Zijn onvermogen om met vrouwen te praten, behalve als hij dronken was, en zijn hilarische maar ongemakkelijke relatie met Howard waren enkele van de vele dingen die fans van hem hielden.

Raj werd gespeeld door de uitzonderlijke acteur, Kunal Nayyar. Kunal besloot te gaan acteren nadat hij tijdens zijn studententijd aan een paar toneelstukken had meegedaan. Hij kreeg zijn eerste doorbraak in een gastoptreden op NCIS, maar TBBT vestigde hem als een begrip. Hij speelde 12 jaar het personage Raj en blonk er ongetwijfeld in uit tot de sitcom eindigde in 2019. Sinds ze afscheid hebben genomen van The Big Bang Theory, hebben fans zich afgevraagd hoe Kunal's leven eruit zag.

Bijgewerkt op 21 april 2022: Kunal Nayyars eerste grote tv-project sinds The Big Bang Theory, een opwindende genaamd Suspicion voor Apple TV+, werd in 2022 uitgebracht met gemengde recensies. Fans van Nayyar die staan te popelen om hem in een ander project te zien, zullen moeten wachten tot Spaceman uitkomt, wat zijn volgende grote project is.

Spaceman, geproduceerd door Channing Tatum en met Adam Sandler, Paul Dano en Carey Mulligan naast Nayyar, heeft nog geen releasedatum. Het zal worden gedistribueerd door Netflix. Een ander project waar Nayyar aan werkt, genaamd The Storied Life of A. J. Fikry, bevindt zich momenteel in de productiefase. Nayyar zal in deze film schitteren naast Lucy Hale en Christina Hendricks.

10 Kunal Nayyar heeft de wereld rondgereisd

Nadat The Big Bang Theory in mei 2019 eindigde, nam Kunal een pauze van de drukke wereld van een beroemdheid om wat tijd met zichzelf door te brengen en te genieten van de wonderen van de wereld. Een maand na de seizoensfinale kondigde hij aan dat hij een pauze nam van sociale media om de wereld rond te reizen tijdens een reis die hij Summer of Kunal had getagd. De acteur deelde het grote nieuws uit Zuid-Frankrijk. De onderbreking duurde bijna vier maanden.

9 Kunal Nayyar keert terug naar zijn roots

Voordat The Big Bang Theory ten einde liep, had Kunal al plannen over hoe hij de dagen en maanden na de show zou doorbrengen. Tijdens een interview met Parade onthulde hij dat hij niet van plan was zich snel in een ander project te mengen. In plaats daarvan wilde hij terug naar huis. Hij legde uit:

8 Kunal Nayyar heeft gewerkt aan voice-over-projecten en films

Na de broodnodige lange pauze ging Kunal weer aan het werk en had zijn eerste post-TBBT-project in de film uit 2019, Sweetness in the Belly. De film is gebaseerd op een roman met dezelfde naam geschreven door de beroemde auteur Camilla Gibb. Kunal speelde de rol van Dr. Robin Sathi, een vriendelijke dokter die verliefd wordt op een vluchtelingenvrouw. Hij kreeg ook een voice-overrol in Trolls World Tour en speelde in de komedie van 2020 Think Like A Dog.

7 Kunal Nayyar maakt een comeback op televisie

Hoewel Kunal zich bezighield met films en andere projecten, keerde hij al snel terug naar zijn eerste liefde - televisie. Zijn eerste comeback was als gastster in de laatste aflevering van seizoen 2 van Criminal UK van Netflix UK. Kunal speelde Sandeep, een veroordeelde seriemoordenaar. Het volgende grote tv-project van Kunal was echter de Apple TV+-serie Suspicion. Hij speelt samen met veteraanactrice Uma Thruman in de thrillerserie.

6 Kunal Nayyar ontving een Award-nominatie

Tijdens zijn tijd als Raj Koothrappali had Kunal het voorrecht om samen met zijn co-sterren genomineerd te worden voor vijf Screen Actors Guild Awards, en in totaal negen awards. Zelfs na TBBT gaat Kunal door met zijn nominatiereeks. Voor zijn spectaculaire gastrol in Criminal UK werd Kunal genomineerd voor de prijs voor Beste Mannelijke Bijrol bij de BAFTA TV-awards van 2021. Helaas verloor hij van mededinger Malachi Kirby. Kunal ontving een uitstorting van liefde van zijn co-ster Kaley Cuoco die hem feliciteerde met de prestatie.

5 Kunal Nayyar is niets zoals Raj

Sinds hij afscheid heeft genomen van The Big Bang Theory, is Kunal betrokken geweest bij projecten die niets gemeen hebben met zijn bekendste personage, Dr. Raj Koothrappali. Dat is echter geen toeval. De acteur is opzettelijk over het tonen van zijn bereik als acteur en het afstoten van een jota van Raj in zijn toekomstige rollen. Hij plaatste een zeldzame foto die dit feit bevestigt en schreef: "Raj niet meer." Kunal ging in op zijn besluit om meer te zijn dan Raj tijdens een interview met Metro en zei:

4 Kunal Nayyar heeft een onherkenbare uitstraling

In zijn poging om Raj's karakter af te werpen, heeft Kunal een drastische transformatie ondergaan met zijn uiterlijk. Zoals te zien is op verschillende foto's die op zijn Instagram-pagina werden gedeeld, werd Kunal officieel lid van de baardbende. De TBBT-ster ziet er onherkenbaar uit met volledig gezichtshaar, inclusief een snor en een meer dramatisch kapsel. Veel fans zijn verrast door zijn nieuwe look, maar we kunnen niet zeggen dat we er niet echt dol op zijn!

3 Kunal Nayyar heeft onroerend goed geld verplaatst

Achter de schermen houdt Kunal zich bezig met het verplaatsen van dingen in de vastgoedwereld. Voordat hij afscheid nam van TBBT, woonden de acteur en zijn vrouw in een luxueus junglehuis van 5000 vierkante meter in Los Angeles dat te zien was in Architectural Digest. Het echtpaar zei op het moment van aankoop dat ze geen plannen hadden om het pand te verkopen. Een jaar nadat de sitcom eindigde, werd het huis echter vermeld voor $ 3,9 miljoen. Het duurde slechts 11 dagen voordat het werd verkocht. Maanden na de finale van de show voegde Kunal nog een luxe woning toe aan zijn collectie toen hij het voormalige huis van Nicolas Cage kocht voor $ 7,5 miljoen. Het hoofdgebouw in Tudor-stijl van 7.000 vierkante meter beschikt over een pension, een fitnessruimte en een studio.

2 Kunal Nayyar heeft een zalig getrouwd leven

Hoewel Kunal niet veel deelt over zijn liefdesleven op sociale media, is de acteur gelukkig getrouwd met Neha Kapur, een voormalig Miss India-winnaar, en een modeontwerper. Het duo ontmoette elkaar in 2009 en Neha herinnerde zich dat ze Kunal niet herkende van TBBT omdat ze de show niet had gezien. Kunal ging ook undercover en droeg incognito-outfits. Binnen drie weken na de ontmoeting wist het paar dat ze voor elkaar bestemd waren. Na drie jaar daten trouwden Kunal en Neha tijdens een uitbundige ceremonie in New Delhi. De zesdaagse viering zorgde voor meer dan 1. 00 gasten en volgde de Indiase tradities.

1 Kunal Nayyar vecht tegen angst

Beroemdheden worden vaak gezien als superhelden, maar Kunal herinnert de wereld er altijd aan dat hij ook maar een mens is. Tijdens een sit-down met zijn TBBT-medester Mayim Bialik voor haar podcast, opende Kunal over zijn geestelijke gezondheid. Hij deelde zijn ervaring met paniekaanvallen en herinnerde zich dat hij er ooit een had toen hij 30 jaar oud was tijdens het rijden op een snelweg. De acteur moedigde fans aan dat het geen schande is om in paniek te raken over dingen.

Aanbevolen: