Was het moeilijk om in het studiopubliek te komen voor Big Bang Theory-fans?

Inhoudsopgave:

Was het moeilijk om in het studiopubliek te komen voor Big Bang Theory-fans?
Was het moeilijk om in het studiopubliek te komen voor Big Bang Theory-fans?
Anonim

The Big Bang Theory werd een moloch voor CBS, vooral vanuit het oogpunt van inkomsten. Natuurlijk huilde de cast over hun salarissen tijdens de show (letterlijk), maar TBBT genereerde zoveel goeds voor de studio en het netwerk. Als Jim Parsons er niet was geweest, had de serie vandaag kunnen doorgaan.

In het volgende zullen we een kijkje nemen achter de schermen, inclusief hoe het was om lid te zijn van het studiopubliek.

We zullen onthullen hoe de draaidagen waren gestructureerd, hoeveel fans aanwezig waren en hoe het proces was om tickets te bemachtigen.

Volgens een fan was het niet bepaald makkelijk en zelfs een kaartje bemachtigen betekende niet altijd dat je mee zou doen. Laten we eens kijken naar de details achter de schermen.

In TBBT Studio Publiek zijn is een langdurig proces op de dag van filmen

Fans van The Big Bang Theory kunnen de set vandaag nog steeds bezoeken door deel te nemen aan de Warner Bros.-studiotour. Warner Bros. was erg streng als het ging om het meenemen van items van de set tijdens de laatste dagen - ze waren er zo paranoïde over dat ze eigenlijk alle rekwisieten microchipten en de set in het weekend sloten… zodat er niets zou worden meegenomen, grotendeels voor fans om te bezoeken zodra de show ten einde was.

Toch slaagden mensen als Kaley Cuoco en Simon Helberg erin om weg te lopen met een aantal memorabele items uit de show.

Fans hebben hun ervaringen besproken door deel te nemen aan het live studiopubliek. Via Reddit vertelde een van de fans haar ervaring tijdens de aflevering, The Adhesive Duck Deficiency, die plaatsvond in seizoen 3.

Wat de fans volgens haar ervaring niet hadden verwacht, is hoe lang het allemaal duurde. De shoot nam de hele dag in beslag.

"Ik kwam de studio uit rond 20:45 - 21:00 uur. Nadat ik daar zo lang op die stoelen had gezeten, was ik uitgeput en klaar om daar weg te gaan, ondanks dat ik er enorm van genoten heb om ernaar te kijken en veel leren over het proces van hoe de show wordt geproduceerd."

Dit kwam nadat de fans waren gearriveerd en om 13.30 uur binnen in de rij stonden. Ondanks de lange dag was het een onvergetelijke ervaring. Volgens de fan werd elke scène twee of drie keer opgenomen, met uitzondering van een scène die vijf tot zes keer werd opgenomen en die ongeveer 45 minuten duurde om te voltooien en te perfectioneren.

Deel uitmaken van de Big Bang Theory Studio Publiek was geen gemakkelijk proces

J. W. Lynne is een andere TBBT die haar ervaring op de set van de show beschrijft. Volgens haar ervaring was het al een taak op zich om deel uit te maken van het publiek. Ze beschreef de ervaring en hoe het uiteindelijk allemaal samenkwam.

"Ik heb de website tvtickets.com gestalkt, de enige plek die ik ken waar het grote publiek gratis Big Bang Theory-tickets kan krijgen, maar zowel de "gegarandeerde" tickets als de standby-tickets waren altijd uitverkocht."

"Toen, op een zaterdagavond, toen ik de tvtickets.com Show Schedule-pagina scande (ik heb geen "leven", maar daar ben ik oké mee), merkte ik dat de stand-by-tickets van Big Bang Theory waren niet gemarkeerd als uitverkocht voor de show van die dinsdag. Het moest een vergissing zijn. Ik klikte toch door, vulde het ticketbestelformulier in, klikte op de verzendknop en…"

De fan zei wel dat haar tickets stand-by-stoelen waren, maar het lukte allemaal toen ze erin kon komen!

In tegenstelling tot de andere fan op Reddit, begon haar ervaring om 18.30 uur, en het was een ervaring die ze nooit zal vergeten, haar droom waar te maken en alle leuke functies achter de schermen te zien, zoals Penny die druivensap in plaats van wijn!

Het studiopubliek dat gewoonlijk tussen 300-400 Big Bang Theory-fans aanwezig is

Het publiek was niet klein… zeker, de show had soms een lachband gebruikt voor mensen als Elon Musk… maar voor het grootste deel waren er meer dan genoeg fans aanwezig.

Volgens een fan op Reddit varieerde het tussen de 300 en 400 fans. Het publiek in de studio was echter niet enorm.

"Het zitgedeelte was een beetje krap - ik denk dat ze van die stoelen hadden die in elkaar grijpen. Er waren waarschijnlijk 300 of 400 mensen of zo opeengepakt in het publiek - ongeveer een derde van het publiek bestond uit een of andere soort VIP's."

Het moet zeker een hele ervaring zijn geweest voor zowel de fans, de cast als de productieploeg, kijken en de show samenstellen voor al die 12 seizoenen.

Aanbevolen: