Zelfs Kunal Nayyar is het ermee eens dat 'Big Bang Theory' Raj slecht heeft behandeld

Inhoudsopgave:

Zelfs Kunal Nayyar is het ermee eens dat 'Big Bang Theory' Raj slecht heeft behandeld
Zelfs Kunal Nayyar is het ermee eens dat 'Big Bang Theory' Raj slecht heeft behandeld
Anonim

Zoveel fans verliefd werden op alle personages in 'The Big Bang Theory', ze geven toe dat de show niet perfect is. Sommige fans zeggen zelfs dat er een specifiek moment was waarop de show in wezen gedoemd was te mislukken.

Ondanks hun beweringen dat de kwaliteit van de show op een bepaald punt achteruitging, is er nog een overkoepelende klacht over de serie: de manier waarop Raj werd behandeld. Afgezien van stereotypen (dat is een gesprek voor een andere dag), waren fans niet blij met hoe Raj's verhaallijn werd afgerond.

Terwijl sterren als Kaley Cuoco toegaven dat ze na de finale om verschillende redenen in paniek raakten, waren sommigen gewoon niet blij met de verhaallijn. Het blijkt dat Kunal Nayyar het volledig eens is met de oordelen van fans over het einde van Raj.

Fans vinden het niet leuk dat Raj geen liefde heeft gevonden

De belangrijkste klacht die fans hebben over de behandeling van Raj heeft te maken met zijn verhaallijn. Ondanks een veelbelovend begin van een relatie, heeft Raj nooit de ware liefde gevonden. Dat, zeggen fans, is het slechtste deel van het einde van de show.

Hoe komt het dat 'BBT' Raj "vuile" heeft gemaakt? Misschien maakte het netjes vastbinden van het verhaal van elk personage geen deel uit van het plan? Fans vertellen echter dat alle anderen op 'BBT' iemand hebben gevonden, een gezin hebben gesticht, zich hebben gevestigd en Raj hebben achtergelaten.

In wezen zeggen fans, Raj had geen sluiting met Anu, "zat willekeurig naast Sarah Michelle Gellar", en het ergste: "Stuart vond liefde en Raj niet?" Het lijkt een grote "vergeet je" voor Raj, vooral gezien de laatste scènes van de andere personages.

Een fan vat het perfect samen en zegt: "De hopeloze romantische Raj, die al sinds het begin op zoek is naar liefde, belandt in een klein appartement met zijn hond, terwijl al zijn vrienden getrouwd zijn, in een relatie, en kinderen hebben of zwanger zijn."

En die fan is niet de enige persoon die Raj's einde twee duimen naar beneden geeft; Kunal Nayyar lijkt het daarmee eens te zijn.

Kunal Nayyar zegt dat 'Big Bang Theory' Raj in de steek laat

Commentatoren wezen op een video waarin Kunal Nayyar Raj bespreekt en hoe de dingen voor hem als personage in de show eindigden. Hoewel Nayyar in het video-interview zegt dat het "aangrijpend" is dat het enige personage wiens droom het was om ware liefde te vinden, het niet heeft gevonden.

Tegelijkertijd suggereert Nayyar ook dat, hoewel de show eindigde, Raj's universum dat niet echt was. Hij speculeert dat Raj in het 'Big Bang Theory'-universum nog steeds op zoek is naar liefde en dat hij misschien uiteindelijk zou vinden wat hij zocht.

Het is logisch dat Kunal de showrunners op een bepaalde manier verdedigt, want hij had duidelijk geen stem in hoe Raj's verhaal afliep. Dus hoewel hij ze niet volledig wilde slepen, herhaalde hij de gedachten van fans dat Raj geen sluiting kreeg.

Hij suggereerde ook een manier waarop zowel het personage als de kijkers het einde zouden kunnen begrijpen, zelfs als het ingebeeld is.

Aanbevolen: