Kunal Nayyar moest dit ene ding op 'Big Bang Theory' faken

Inhoudsopgave:

Kunal Nayyar moest dit ene ding op 'Big Bang Theory' faken
Kunal Nayyar moest dit ene ding op 'Big Bang Theory' faken
Anonim

Sitcoms staan erom bekend heel veel dingen te hebben vervalst, van accenten op het scherm tot hoogte via schoenliften tot nepbabybuiken voor zwangerschappen van personages. En 'The Big Bang Theory' was niet anders, behalve dat Kunal Nayyar maar één specifiek ding hoefde te faken.

Heeft Kunal Nayyar echt een accent?

De absoluut grootste vraag van fans is of Raj in het echte leven een accent heeft -- of dat Kunal gewoon een act opvoert voor de show. Fans hoeven echter niet ver te zoeken naar dit specifieke antwoord; Nayyar schreef zelfs een boek met een titel die bevestigt dat ja, zijn accent echt is.

Kan Kunal Nayyar echt gitaar spelen?

Een ander gemakkelijk onderdeel van Kunal's verandering in Raj voor 'Big Bang' was het feit dat hij echt gitaar speelt. Bronnen bevestigen zelfs dat hij zowel elektrisch als akoestisch speelt.

Dat is nog meer goed nieuws voor de cast, want niemand werd gedwongen een instrument te leren dat ze nog nooit eerder hadden opgepikt.

Toch was er ten minste één ding dat Kunal volledig moest faken voor de show.

Draagt Kunal Nayyar een toupetje?

Omdat Kunal's haar altijd zo recht was in de show, dachten fans soms dat het er een beetje onnatuurlijk uitzag. Wat leidde tot speculatie over de vraag of Kunal een toupetje droeg om te tapen of niet.

Toch ontkende Nayyar in een interview ooit dat hij ooit een toupetje droeg op de set; hij beweert dat het altijd zijn echte haar was.

Er werd ook gespeculeerd dat Howard een pruik droeg, hoewel Simon Helberg dat schijnbaar heeft bevestigd, nee, hij droeg ook zijn eigen haar op de set.

Heeft Raj zijn haar echt rechtgetrokken?

In de show had Raj de gewoonte om zijn haar recht te trekken, hoewel zijn echte lokken tijdens seizoen 11 werden onthuld. Het feit dat Kunal's haar er altijd hetzelfde uitzag, was een deel van de reden waarom fans vermoedden dat het nep was.

Toen ze Kunal Nayyar persoonlijk (en uit karakter) zagen, realiseerden fans zich immers dat zijn haar altijd gekruld is. Dus wat geeft?

In een interview legde Nayyar uit dat zijn van nature gekrulde haar niet werkte voor de show omdat de cast het er niet elke keer hetzelfde uit kon laten zien met de krul erin. Dat bracht hen ertoe om een alternatieve oplossing die ook werkte met de verhaallijn van de show.

Heeft Raj zijn haar echt recht gemaakt? Yep -- Kunal Nayyar steilde zijn haar voor elke aflevering van seizoen één tot en met tien, zodat zijn haar tot dan toe hetzelfde was voor elke scène, aflevering en seizoen.

Het is een behoorlijke verplichting, zoals iedereen die zijn haar lange tijd heeft gestijld weet, maar het proces heeft het haar van Kunal niet zoveel beschadigd als bijvoorbeeld dat van Ariana Grande na jaren van felrode haarverf.

En nu 'The Big Bang Theory' is afgelopen, zelfs als Kunal niet blij is met de conclusie, mag hij zijn haar dragen zoals hij wil.

Aanbevolen: