Deze populaire tv-programma's eindigden bijna nadat ze werden geslagen met rechtszaken

Inhoudsopgave:

Deze populaire tv-programma's eindigden bijna nadat ze werden geslagen met rechtszaken
Deze populaire tv-programma's eindigden bijna nadat ze werden geslagen met rechtszaken
Anonim

Tv-programma's hebben veel te maken dat ze in evenwicht moeten houden, en dit kan moeilijk zijn om te doen. Ze moeten een enorme crew in evenwicht houden, een cast die moeite kan hebben om samen te werken, en het gewicht van de verwachtingen die erop worden gesteld. Dit kunnen is zwaar werk, maar elke show die op zoek is naar succes moet dit kunnen.

Helaas kunnen andere dingen een rol gaan spelen, zoals een show die wordt aangeklaagd terwijl ze het het minst verwachten.

Laten we eens kijken naar enkele shows die door de jaren heen zijn getroffen door een rechtszaak.

8 'Dating Naked' werd aangeklaagd voor een wazige blunder

naakt daten Show
naakt daten Show

Dit was echt een geval waarin mensen medelijden moesten hebben met de persoon die bij de rechtszaak betrokken was. Jaren geleden werd de serie Dating Naked aangeklaagd door Jessie Nizewitz omdat het haar geslachtsdelen niet kon vervagen op het scherm. Dit leidde ertoe dat miljoenen kijkers zagen dat de deelnemer werd ontmaskerd, iets waar niemand mee te maken zou moeten hebben. Helaas werd de rechtszaak afgewezen en werd er nooit iets opgelost aan het einde van de deelnemer.

7 'New Girl' werd aangeklaagd wegens vermeende oplichterij

New Girl was misschien een populaire sitcom waar miljoenen mensen graag naar keken, maar al vroeg werd de show aangeklaagd omdat het werd gezien als een oplichterij van een andere piloot die al op het netwerk was gepitcht. Stephanie Counts en Shari Gold hadden een pilot voor een show genaamd Square One die blijkbaar veel gemeen had met het succesvolle New Girl. De zaak werd uiteindelijk geseponeerd.

6 'Survivor' werd aangeklaagd wegens fraude en manipulatie

In wat uiteindelijk een rechtszaak werd die buiten de rechtbank werd beslecht, daagde een voormalige deelnemer aan Survivor de show voor fraude en manipulatie. De basis van deze rechtszaak vloeide voort uit Stacey Stillman die beweerde dat de producent van de show een hand had in het feit dat ze werd weggestemd. Toevallig kwam een van de deelnemers die werd benaderd om naar verluidt tegen Stacey te stemmen naar voren en deelde hun kant van de zaak, wat Stacey's zaak hielp.

5 'Lost' werd aangeklaagd voor een verhaallijn

In 2009 werd de hitshow Lost geslagen met een rechtszaak door producer Anthony Spinner die beweerde dat hij zijn ideeën voor een eerder gepitchte verhaallijn had gestolen door het netwerk. Zijn idee voor een show, die ook de titel L. O. S. T., had een vergelijkbare verhaallijn, en dit leidde ertoe dat hij een rechtszaak aanspande. Dit was eigenlijk een idee dat hij door de jaren heen meerdere keren had gepitcht. Net als anderen op deze lijst, werd deze rechtszaak enkele jaren later afgewezen

4 'The Bachelor' werd aangeklaagd wegens discriminatie

Inclusiviteit en representatie komen tegenwoordig steeds vaker voor, maar voordat dat het geval was, werd The Bachelor geslagen met een discriminatierechtszaak door twee personen die op zoek waren naar een hitshow. Het duo beweerde dat "de show mensen van kleur discrimineert, zowel bij het kiezen van de primaire bachelor / ette als bij het kiezen van de mensen waaruit hij of zij zal moeten kiezen", aldus NPR. Hun rechtszaak is afgewezen.

3 'The League' werd aangeklaagd wegens inbreuk op het auteursrecht

de competitie Show
de competitie Show

Nog nooit van The Commissioner gehoord? Nou, die show werd nooit opgepikt, maar The League, die naar verluidt vrij veel op elkaar leek, was dat wel. Schrijvers Joseph Balsamo en Peter Ciancarelli zijn degenen die een rechtszaak aanspanden tegen het netwerk, waarin stond dat beide shows een "regerend kampioen van de fantasy football league", "groepen broers en zussen die deelnemen aan de competitie", "en aspirant-entertainers die worden aangeduid met hun bijnamen, " "en gaan afstandelijk door het leven zonder zich te concentreren op de fantasy-voetbalcompetitie", aldus The Wrap.

2 'Pawn Stars' werd aangeklaagd wegens een muntenverzameling

De jongens van Pawn Stars zijn geen onbekenden in het bemachtigen van waardevolle koopwaar, maar toen het op een muntenverzameling van $ 50.000 aankwam, werd het een beetje harig. Ze werden uiteindelijk aangeklaagd door de oorspronkelijke eigenaar, omdat de eigenaar beweerde dat de munten van hem waren gestolen en dat de winkel de munten had omgesmolten en niet in staat was ze terug te geven. Uiteindelijk kwamen de Pawn Shop-jongens er ongedeerd uit.

1 'Ballers' werd aangeklaagd voor het naar verluidt kopiëren van iemands script

Dwayne Johnson en Mark Wahlberg's Ballers haalden zeker de krantenkoppen toen het werd getroffen met een rechtszaak van $ 200 miljoen. Het pak, volgens Deadline, verklaarde dat "verhalen, karaktereigenschappen, scènes en incidenten geportretteerd in de twee werken, Ballers en Off Season, in veel opzichten vrijwel identiek en opvallend vergelijkbaar zijn." De zaak werd uiteindelijk verworpen.

Aanbevolen: