10 huwelijken van beroemdheden die eindigden direct nadat hun kinderen waren geboren

Inhoudsopgave:

10 huwelijken van beroemdheden die eindigden direct nadat hun kinderen waren geboren
10 huwelijken van beroemdheden die eindigden direct nadat hun kinderen waren geboren
Anonim

Iedereen krijgt de liefdesbug te pakken en beroemdheden vangen het harder en sneller dan ooit tevoren. Van meeslepende momenten tot chique diners, liefde op het eerste gezicht ontmoetingen, tot een stroom van PDA's, deze beroemdheden begonnen aan een levenslange reis en een eeuwige verbintenis, die hun liefde op papier verder versterkte - Huwelijk.

Helaas was dit niet het geval voor enkele van de geliefde beroemdheden van fans, die door het gangpad liepen, de reis van het verwachte ouderschap doorliepen en besloten weg te lopen, amper enkele maanden. De druk van het ouderschap moet hen hebben geraakt toen ze hun huwelijk beëindigden direct nadat hun kinderen waren geboren.

10 Tameka "Tiny" Cottle en TI

TI en Tiny
TI en Tiny

Dit stel heeft een voortrekkersrol gespeeld bij de roddels, net zoals hun relatie in een achtbaan zat, waardoor het bijna onmogelijk was om bij te blijven. Terwijl kijkers weten dat het paar nu weer samen is met hun kinderen en uit hun eerste relaties, heeft Tiny de echtscheiding aangevraagd bij TI nadat hun eerste kind in december 2016 was geboren. Dit was slechts een paar maanden nadat ze hun dochter erfgename Harris verwelkomden.

9 Hilary Duff en Mike Comrie

Hilary Duff, Mike Comrie en hun zoon Luca
Hilary Duff, Mike Comrie en hun zoon Luca

Hoewel de Disney-ster nu verder is gegaan met songwriter Matthew Koma, met wie ze in december 2019 trouwde en nu kinderen deelt, was ze ooit getrouwd met Mike Comrie. De twee begonnen te daten in 2007, kregen een relatie in 2010 en verwelkomden hun zoon Luca in maart 2012. Kort na de geboorte van hun zoon gingen ze in 2014 uit elkaar. Hilary vroeg in 2015 een echtscheiding aan.

8 Brandy en Robert Smith

Brandy en Robert Smith
Brandy en Robert Smith

Brandy is geen onbekende voor het publiek. De zangeres maakte in 2004 bekend dat ze getrouwd was en een kind verwachtte met producer Robert Smith. Een jaar later ging het koppel hun eigen weg. Wat toen volgde was een grote puinhoop, aangezien Robert verklaarde dat ze nooit getrouwd waren, omdat het huwelijk gewoon een hoax was om het publieke imago te behouden. Brandy bevestigde ook het niet-huwelijk, wat gewoon een "spirituele verbintenis en een echte toewijding aan elkaar" was.

7 Usher en Tameka Foster

Usher en ex-vrouw
Usher en ex-vrouw

Usher heeft in de loop der jaren een zeer succesvolle muziekcarrière gehad, maar helaas loopt er een mislukte relatie. Voordat de zanger en danser bij zijn huidige bae, Goicoechea, terechtkwam, trouwde hij in 2007 met zijn eerste vrouw Tameka Foster. Het paar verwelkomde hetzelfde jaar ook hun eerste zoon. Usher vroeg in juni 2009 een echtscheiding aan, zes maanden na de geboorte van hun tweede zoon. Zoals verwacht was er een zeer openbare strijd over de voogdij over kinderen en publieke verontwaardiging.

6 Kelis en Nas

Nas en Kelis
Nas en Kelis

Kelis en Nas stonden individueel aan de top van hun spel in de hiphopwereld, dus toen ze samenkwamen en vervolgens trouwden, was het de perfecte match. Het hiphop-powerkoppel verloofde zich in 2004 en stapte in 2005 in het huwelijksbootje. Helaas, in 2009, 8 weken nadat ze hun enige zoon, Knight Jones, hadden verwelkomd, vroeg Kelis de scheiding aan van de rapper, waarbij hij onverzoenlijke verschillen aanhaalde. Van beschuldigingen van bedrog en misbruik tot juridische gevechten, het paar had een tumultueus en giftig huwelijk en heeft nog steeds een rotsachtige co-ouderschapsovereenkomst.

5 Britney Spears en Kevin Federline

Britney Spears Kevin Federline
Britney Spears Kevin Federline

Popprinses Britney Spears heeft haar hoogte- en dieptepunten in de muziekindustrie gekend. Haar relaties zijn niet anders. Nadat ze onlangs in juni met haar oude liefde, Sam Asghari, trouwde, waardoor het haar derde huwelijk werd, was Spears' tweede huwelijk met Kevin Federline. Het paar was in oktober 2004 wettelijk getrouwd. In november 2006, twee maanden na de geboorte van haar tweede zoon, Jayden James, vroeg Spears de echtscheiding aan, waarbij ze onverzoenlijke verschillen aanhaalde. De zangeres is nu gelukkig getrouwd en fans zijn enthousiast over haar.

4 Rob Kardashian en Blac Chyna

Rob Kardashian Blac Chyna
Rob Kardashian Blac Chyna

Hoewel dit zeer onverwachte duo nooit in het huwelijksbootje stapte, zijn ze het vermelden waard in deze lijst. Met een zeer verwrongen familiegeschiedenis van Chyna dating Tyga, die vroeger de minnaar van Kylie Jenner was, ook de zus van Rob Kardashian, verloofde het paar zich na minder dan 3 maanden daten. Met een baby op komst, een realityshow Chyna & Rob en de bruiloftsvoorbereiding al in gang, ging het paar een maand uit elkaar nadat ze hun kind, Dream Kardashian, hadden verwelkomd. Voor iemand die er nooit in is geslaagd een Kardashian te worden, blijft Chyna zichzelf in de zaken van de Kardashians steken.

3 Cynthia Scurtis en Alex Rodriguez

Alex Rodriguez en ex-vrouw
Alex Rodriguez en ex-vrouw

Alex Rodriguez fascineerde fans, niet alleen vanwege zijn goede uiterlijk, maar ook omdat hij een uitstekende honkbalspeler was. Voordat hij verloofd was met Jennifer Lopez en verbonden was met Hollywood A-listers, trouwde hij in 2002 met Cynthia Scurtis. Het echtpaar kreeg hun eerste kind, Natasha Alexander, in 2004, en hun tweede kind in april 2008. Drie maanden later diende Cynthia een aanvraag in voor scheiding. Gelukkig staan ze nu op goede voet en co-ouderschap ongelooflijk goed.

2 Janet Jackson en Wissam Al Mana

Janet Jackson en ex-man
Janet Jackson en ex-man

De toen 50-jarige iconische zangeres Janet Jackson had fans die voor haar steunden toen ze in 2012 met miljardair Wissam Al Mana trouwde. Zelfs nadat ze in 2017 hun eerste en enige kind samen hadden verwelkomd, was het niet genoeg om de het huwelijk was al aan het zinken, omdat werd gemeld dat ze nooit met elkaar konden opschieten. Ze gingen 3 maanden later uit elkaar, daarbij verwijzend naar culturele verschillen. De derde keer was niet de charme van het poppictogram.

1 Candice Accola en Joey King

Candice Accola en Joey King
Candice Accola en Joey King

The Vampire Diaries-actrice en The Fray-gitarist trouwden in 2014, een jaar na het daten. Ze kregen in 2016 hun eerste kind, Florence, naast twee dochters die Joe King uit zijn vorige huwelijk heeft. Ze verwelkomden vervolgens hun tweede kind in december 2020. Na enkele maanden van speculaties over het feit dat het paar nog steeds samen zou zijn, omdat hun sociale media-accounts anders zeiden, vroeg Candice in april, bijna na 7 jaar huwelijk, de echtscheiding aan, waarbij ze onverzoenlijke verschillen aanhaalde.

Aanbevolen: