Lisa Rinna wordt geslagen nadat ze de relatie van haar dochter met Scott Disick prees

Lisa Rinna wordt geslagen nadat ze de relatie van haar dochter met Scott Disick prees
Lisa Rinna wordt geslagen nadat ze de relatie van haar dochter met Scott Disick prees
Anonim

Lisa Rinna is zwaar bekritiseerd nadat ze haar zegen leek te geven aan haar dochter Amelia Hamlin, 20, relatie met vader van drie, Scott Disick, 38.

The Real Housewives of Beverly Hills-persoonlijkheid verscheen woensdag op Watch What Happens Live met Andy Cohen. Toen haar werd gevraagd naar haar gevoelens over de romance tussen haar modelkinderen en de Keeping Up With the Kardashians-ster, antwoordde Rinna:

"Hoe denk je dat ik me voel?"

De 58-jarige voegde toe: "Luister, ik zal dit zeggen: Amelia is nu erg gelukkig en je wilt echt dat je kinderen gelukkig zijn, dus Harry en ik zijn erg blij dat ze gelukkig is."

Scott en Amelia onthulden dat ze in februari aan het daten waren, maar zijn sinds afgelopen herfst aan elkaar gelinkt.

Rinna sprak afgelopen mei over de relatie van haar dochter in de Andy Cohen-talkshow en zei over Disick: "Hij was erg aardig, we hadden een erg leuke tijd… het is wat het is."

Maar commentatoren op sociale media waren boos dat Rinna haar dochter toestond om met Disick te daten.

"Welke ouder is blij als hun dochter, die geen baan, geen opleiding en geen talent heeft, zich "focust" op het daten van een oudere man in plaats van daadwerkelijk iets met haar leven te doen????" één persoon schreef online.

"Dus geen ouderlijke begeleiding van haar moeder," voegde een tweede eraan toe.

"Misschien is ze nu blij, wacht maar tot Scott haar dumpt voor een jonger iemand!!" een derde reageerde.

Scott Disick's relatie met de moeder van zijn kinderen - Kourtney Kardashian - speelde zich af in de afgelopen 20 seizoenen van Keeping Up With The Kardashians.

Ondanks hun splitsing in 2015 zijn ze minnelijke co-ouders gebleven van Mason, 11, Penelope, acht, en Reign, zes. Disick heeft zijn gevoelens van terug willen keren met Kourtney niet verborgen gehouden - ondanks dat hij met een schare tienermeisjes uitging.

In de laatste aflevering van KUWTK beweert de vader van twee dat hij "in het reine komt" met het idee dat hij en Kourtney misschien nooit meer bij elkaar zullen komen.

De 38-jarige deed de onthulling in een biechtstoel tijdens de emotionele finale van de serie.

"Het feit dat we hebben wat we hebben is verbazingwekkend, en daar ben ik dankbaar voor", zei hij, erop wijzend: "Onze kinderen zijn gelukkig."

Kourtney en Scott begonnen hun wervelende aan-uit-romantiek nadat ze elkaar in 2006 ontmoetten in het Mexicaanse huis van Joe Francis, de oprichter van Girls Gone Wild.

Kourtney heeft momenteel een relatie met Blink-182-drummer Travis Barker.

Nadat de aflevering was uitgezonden, vonden velen het "ongepast" voor Scott om te bespreken hoe hij over Kourtney denkt, terwijl hij aan het daten was met Amelia.

"Dus hij geeft toen toe dat hij alleen maar speelde met de jonge vrouw met wie hij te maken kreeg. Zijn hart en hoop hebben eigenlijk altijd gelogen tegen Kourtney Kardashian", schreef iemand online.

"Wat vleiend voor zijn huidige vriendin. Wat een onvolwassen, onaangenaam en egoïstisch karakter lijkt hij," voegde een tweede eraan toe.

"Hij is een belachelijk verwend mannelijk kind. Word wakker Amelia!" een derde reageerde.

Aanbevolen: