Deze 10 populaire zangers hadden interessante ervaringen met fastfoodbanen voordat ze beroemd werden

Inhoudsopgave:

Deze 10 populaire zangers hadden interessante ervaringen met fastfoodbanen voordat ze beroemd werden
Deze 10 populaire zangers hadden interessante ervaringen met fastfoodbanen voordat ze beroemd werden
Anonim

Fastfoodketens zijn meestal de eerste banen waar mensen op solliciteren. Ze zijn instapniveau, dus medewerkers hebben geen vooropleiding of ervaring nodig. Veel bieden minimumloon plus fooien, wat de meeste tieners een stabiel inkomen biedt. Plaatsen als McDonald's en Burger King staan op de cv's van veel mensen, ook die van beroemdheden.

Dankzij sociale media zijn er veel zangers en rappers die beroemd zijn geworden voordat ze aan een echte baan begonnen. Voorafgaand aan deze internethausse moesten beroemdheden echter een baan vinden zoals de rest van ons. Sommigen werkten in de detailhandel, anderen werkten in de dienstverlenende sector, terwijl anderen ervoor kozen om te solliciteren bij fastfoodrestaurants. Madonna is slechts een van de velen die hun start hebben gemaakt in voedselfranchises.

10 Gwen Stefani was een ijsschepper bij Dairy Queen

Gwen Stefani is een manusje van alles. Hoewel haar aanspraak op roem in de jaren 90 optrad met haar band No Doubt, blijft ze nu niet alleen zingen, rappen en liedjes schrijven, maar heeft ze ook acteren en modeontwerp aan haar cv toegevoegd. Voor dit alles was ze echter een medewerker bij The Dairy Queen, waar ze ijs schepte en sneeuwstormen serveerde.

9 P!nk werkte bij veel fastfoodketens

De Amerikaanse zangeres en songwriter P!nk brengt muziek uit sinds het jaar 2000. Hoewel ze in de jaren 2000 veel albums uitbracht, deed ze een stap terug om zich een paar jaar op het gezin te concentreren voordat ze in 2017 weer in de hitlijsten kwam Voordat ze beroemd werd, had ze banen bij veel fastfoodketens, waaronder Pizza Hut, McDonald's en Wendy's… waarvan de laatste minder dan een dag duurde voordat ze stopte.

8 Burger King gebruikte koningin Latifah

Toen ze nog maar vijftien jaar oud was, werd koningin Latifah aangenomen voor de nachtploeg bij Burger King. Hoewel ze van de baan genoot, werd ze de rapper, zangeres en actrice die fans kennen en waarderen. Ze kreeg een contract en bracht haar debuutalbum uit in 1989, waarna ze enorm beroemd werd met verschillende platencontracten en later een volleerd actrice werd.

7 Madonna werd ontslagen bij haar Dunkin' Donuts-baan

Voordat ze het eennaamswonder werd dat we kennen als Madonna, werkte deze zangeres, songwriter en actrice bij Dunkin' Donuts. Misschien geen verrassing voor haar fans, Madonna veroorzaakte nogal wat rel in de donutwinkel voordat ze werd ontslagen. Om het interessant te houden, zou ze naar verluidt gelei van de gebakjes op klanten spuiten.

6 Jennifer Hudson werkte ook bij Burger King voordat Fame

Jennifer Hudson's opkomst van erkenning kwam van American Idol, maar ze staat nu stevig op haar eigen benen als zangeres en actrice. Een van haar vroege banen was werken bij Burger King, dezelfde locatie waar haar zus werkte. De twee belden op en maakten het eten zij aan zij klaar voordat ze verder gingen met grotere en betere dromen.

5 Seal haatte zijn tijd bij McDonald's

Britse zanger en songwriter Seal, die ook bekend stond om zijn huwelijk met model Heidi Klum, is al tientallen jaren in de publieke belangstelling. Hij begon in de jaren 80 voor het eerst te touren met een Britse funkband en bracht in 2017 zijn meest recente album uit, waarbij hij zelfs meedeed aan The Masked Singer. Voor dit alles was hij een werknemer van McDonald's, hoewel hij elk moment haatte en na slechts twee weken stopte.

4 Countryzangeres Shania Twain bedankt McDonald's voor haar roem

Shania Twain heeft tot nu toe meer dan 100 miljoen platen verkocht tijdens haar carrière, wat haar heeft geholpen om de best verkopende vrouw in de countrymuziek te worden. In een verrassende speling van het lot bedankt ze haar tijd bij McDonald's voor haar bekendheid, waarbij ze het lage loon toeschrijft aan haar stimulans om te gaan zingen.

3 Red Lobster huurde Nicki Minaj in toen ze een tiener was

Nicki Minaj begon niet als zanger, rapper en songwriter. Haar eerste baan was als server bij Red Lobster toen ze nog een tiener was. Minaj's dienstverband was kort, omdat ze al als kind haar vurige geest had. Ze werd ontslagen nadat ze een stel volgde naar de parkeerplaats nadat ze haar pen hadden gepakt en ze eraf hadden gehaald.

2 Pharrell Williams werd 3 keer ontslagen bij McDonald's

Geloof het of niet, Pharrell Williams is drie keer ontslagen bij McDonald's. Voordat hij rapper, zanger, songwriter, platenproducent en ondernemer werd, deed hij wat de meeste tieners doen: hij solliciteerde naar een baan bij McDonald's. Hij werkte bij en werd ontslagen op drie verschillende locaties dankzij zijn luiheid en liefde voor het eten van kipnuggets terwijl hij aan het werk was.

1 Fred Durst was een werknemer van McDonald's in de jaren '80

Vervoeging van de rang van McDonald's-medewerkers is Fred Durst van Limp Bizkit. Hij heeft in de loop der jaren zanger, songwriter, rapper, acteur en filmregisseur aan zijn cv toegevoegd. Voordat hij optrad als frontman van zijn metalband, werd hij aangenomen bij McDonald's om hem te helpen geld te verdienen terwijl hij naar de universiteit ging.

Aanbevolen: