Gordon Ramsay moest deze populaire realityshow beëindigen vanwege rechtszaken

Inhoudsopgave:

Gordon Ramsay moest deze populaire realityshow beëindigen vanwege rechtszaken
Gordon Ramsay moest deze populaire realityshow beëindigen vanwege rechtszaken
Anonim

Het is een hele opgave om er een populaire persoonlijkheid van te maken op tv, maar degenen die het voor elkaar krijgen, kunnen een leven van roem en fortuin een kickstart geven. Deze sterren zijn zeldzaam, wat betekent dat wat ze op tafel brengen waardevol is.

Gordon Ramsay is een van de grootste namen van tv, zelfs na zijn portie controverses. Ramsay heeft een deelnemer geprobeerd tegen hem te vechten, een deelnemer heeft hem een klap gegeven en werd bijna geannuleerd na een interview. Door dit alles heeft hij zijn plaats als een van de meest populaire tv-persoonlijkheden van zijn tijd behouden.

Hoewel het meestal op het juiste moment is, is zelfs Ramsay niet vrij van fouten. Laten we eens kijken naar zijn spijtige beslissing om een hitshow van hem te annuleren.

Gordon Ramsay is een tv-icoon

In de wereld van kooksterren zijn er maar weinig namen die in de buurt komen van die van Gordon Ramsay. De man is al jaren een wereldwijde sensatie en dankzij zijn prestaties in de culinaire wereld en op het kleine scherm heeft hij een erfenis opgebouwd die lang zal blijven bestaan nadat hij zijn schort heeft opgehangen.

Ramsay's warme start in de restaurantwedstrijd maakte plaats voor kansen op televisie. Toen het publiek eenmaal de kans had om zijn persoonlijkheid en zijn humeur te zien, was het slechts een kwestie van tijd voordat hij een sensatie zou worden.

Door de jaren heen heeft Gordon Ramsay de ene hitshow na de andere gemaakt. De meeste artiesten hebben het geluk dat een enkel project een klein beetje succes heeft, dus het feit dat Ramsay meerdere shows heeft gehad en een wereldwijd publiek heeft verzameld, mag niet over het hoofd worden gezien.

Tijdens de tijd van de veelgeprezen chef-kok op tv, heeft hij een aantal shows laten komen en gaan, waaronder een favoriet bij fans die wat langer had moeten blijven hangen.

'Kitchen Nightmares' was een hit

In september 2007 vond Kitchen Nightmares zijn weg over de vijver naar de woonkamers aan de Amerikaanse zijde, waardoor het publiek de kans kreeg om te zien waar Britse fans al jaren enthousiast over waren.

Het uitgangspunt van de show was eenvoudig en vertrouwd: Gordon Ramsay zou naar restaurants met problemen reizen en ze nieuw leven inblazen door ze af te breken en nuttige tips te geven om ze weer op te bouwen. Ondanks dat het uitgangspunt eenvoudig was, leverde de serie een heleboel gedenkwaardige en drama-gevulde momenten op, omdat mensen de neiging hebben om dingen moeilijker te maken dan nodig is.

Gedurende 7 seizoenen en bijna 100 afleveringen bloeide Kitchen Nightmares op het kleine scherm, en dit was geweldig nieuws voor Gordon Ramsay, die weer een hitshow in handen had. De man drukte in feite geld af met zijn televisiewerk, en Kitchen Nightmares hielp zeker zijn vermogen.

Hoe geweldig de show ook was, Ramsay kreeg veel warmte van het publiek, wat leidde tot de annulering van de show.

Ramsay betreurt het annuleren van 'Kitchen Nightmares'

Veel fans merkten dat de restaurants die werden gered niet lang houdbaar waren nadat Ramsay was vertrokken, wat tot veel kritiek leidde.

Volgens Grub Street: "Er waren onderweg een paar rechtszaken en verschillende beweringen van eigenaren dat de show hun bedrijf heeft verwoest, maar al met al, hoewel sommige plekken nu sprankelende Yelp!-recensies hebben, heeft Kitchen Nightmares minder dan de helft van de aanbevolen restaurants, en een paar sloten zelfs voordat hun afleveringen werden uitgezonden."

Ramsay hield niet van de hitte die hij kreeg, en hij was onvermurwbaar dat de restaurants terugvielen in hun oude gewoonten zodra hij vertrok.

Uiteindelijk trok hij de stekker uit de show.

Volgens New York Daily News zei Ramsay: "Ik kreeg genoeg van 'Kitchen Nightmares' omdat ik s--t kreeg. Dus ik werd op een ochtend wakker en ik dacht 'F-k it, Ik ben klaar.'"

"Ja, het was verkeerd om mijn eigen show uit de lucht te halen, maar dat is het," voegde hij eraan toe.

Het is zeldzaam dat een ster zoiets doet, maar het is duidelijk dat Ramsay veel te veel flauwekul kreeg naar zijn zin. Deze beslissing zou waarschijnlijk een stuk minder logisch zijn als het zijn enige lucratieve onderneming was, maar gezien het feit dat hij veel hitshows heeft, kunnen we hem niet echt kwalijk nemen dat hij er een heeft gedumpt die aanzienlijke terugslag kreeg.

Nu zag Ramsay duidelijk dat hij een fout heeft gemaakt door de show te trekken, maar op dit moment lijkt het er niet op dat hij probeert de serie terug te brengen. Sindsdien heeft hij veel shows gehad, maar uiteindelijk zouden fans graag zien dat Kitchen Nightmares terugkeert.

Hoewel onwaarschijnlijk, zou de terugkeer van Kitchen Nightmares enorm zijn voor zowel Gordon Ramsay als de fans van de show.

Aanbevolen: