Justin Bieber toont liefde voor Jacob Tremblay's nieuwe Pixar-film, 'Luca

Justin Bieber toont liefde voor Jacob Tremblay's nieuwe Pixar-film, 'Luca
Justin Bieber toont liefde voor Jacob Tremblay's nieuwe Pixar-film, 'Luca
Anonim

Justin Bieber toont steun voor mede-Canadees, Jacob Tremblay, en Instagram-gebruikers zijn er voor.

Bieber ging vandaag naar Instagram om de filmposter te plaatsen voor de nieuwste animatiefilm van Disney-Pixar, Luca, met in de hoofdrol de 14-jarige Tremblay - die onlangs ook een jonge Bieber speelde in de video voor Lonely, a heart- hartverscheurend lied over Biebers tienerjaren in de spotlight.

Instagram-gebruikers waren dol op de steun die Bieber liet zien, reageerden met hartjes-emoji's en uitten ook hun liefde voor de lieve film. Vele anderen merkten op dat ze enthousiast zijn om het te zien nu hij het heeft goedgekeurd.

Naast de post op zijn feed, plaatste Bieber over Luca in zijn Instagram Story.

Tremblay reageerde op de steun door Bieber te bedanken.

Afbeelding
Afbeelding

Luca is een originele animatiefilm die zich afspeelt in een Italiaanse badplaats. De film is een coming-of-age-verhaal over een jonge zeeman genaamd Luca die naar de oppervlakte gaat en vrienden maakt, ondanks veel vijandigheid tussen zijn wereld en de menselijke wereld boven hen.

Luca wordt geregisseerd door Enrico Casarosa, die voor het eerst furore maakte met La Luna, dat een Oscar won voor beste korte animatiefilm. Het titulaire personage wordt ingesproken door de 14-jarige Canadese acteur Jacob Tremblay. De film bevat ook Maya Rudolph en Sacha Baron Cohen.

Tremblay maakte zijn carrièredebuut in The Smurfs 2 en speelde in Doctor Sleep, Room en Wonder. Hij heeft lof ontvangen voor zijn acteercapaciteiten van zowel co-sterren als het publiek. Hij heeft ook verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Canadian Screen Award voor Beste Acteur in 2015 en verschillende onderscheidingen van critici.

Tremblay en Bieber hebben elkaar in het verleden gekruist, zoals Tremblay te zien was in Biebers muziekvideo Lonely. Tremblay portretteerde een jonge Bieber in de video, die de strijd van de zanger met wereldwijde bekendheid vanaf jonge leeftijd uitbeeldde.

Tremblay had ook goede dingen te zeggen over de popster. Hij vertelde etalk dat Bieber "super aardig" was.

Luca is beschikbaar om te bekijken op Disney's streamingdienst, Disney Plus. Het maakt geen deel uit van de Premier Access-service, dus iedereen met een Disney Plus-lidmaatschap kan het zonder extra kosten bekijken.

De film komt kort na de langverwachte release van de Disney Plus-functie, Cruella.

Aanbevolen: