Nieuwe 'House Of Gucci'-trailer toont eerste ontmoeting tussen Lady Gaga en Adam Driver's personages

Inhoudsopgave:

Nieuwe 'House Of Gucci'-trailer toont eerste ontmoeting tussen Lady Gaga en Adam Driver's personages
Nieuwe 'House Of Gucci'-trailer toont eerste ontmoeting tussen Lady Gaga en Adam Driver's personages
Anonim

Een nieuwe trailer voor Ridley Scott's House of Gucci is vandaag (27 oktober) uitgebracht en geeft fans een glimp van de eerste ontmoeting tussen Lady Gaga's Patrizia Reggiani en Adam Driver's Maurizio Gucci.

De misdaadbiopic over het leven en de dood van de Italiaanse zakenman en hoofd van het Gucci-imperium heeft een met sterren bezaaide cast. Driver portretteert Gucci terwijl Gaga zijn vrouw Patrizia speelt, gearresteerd voor het beramen van zijn moord. Het ensemble van de A-lijst bestaat ook uit Jared Leto, Jeremy Irons, Salma Hayek en Al Pacino.

'House Of Gucci' en de eerste ontmoeting tussen Gaga en Driver's Patrizia en Maurizio

In de nieuwe video ontmoet Driver's karakter Maurizio voor de allereerste keer Gaga's Patrizia.

De twee zijn afgebeeld terwijl ze samen dansen op een feestje. Hij draagt een zwarte smoking, terwijl zij een karmozijnrode jurk en zwarte operahandschoenen aantrekt. In een andere scène stelt Patrizia zichzelf voor aan Maurizio, die haar zijn naam vertelt en haar hand kust.

Maurizio legt vervolgens uit wat het runnen van het Gucci-imperium betekent. Hij praat met iemand buiten de camera, en het zou zomaar Patrizia kunnen zijn, gevangen in de magie van deze modewereld.

"Gucci is als een taart", zegt hij.

"Je hebt een smaak, dan wil je meer en dan wil je het hele ding voor jezelf", gaat hij verder.

Fans kunnen niet langer wachten om hun ogen te smullen van de film van Scott, vermoedelijk een van de grote kanshebbers van volgend jaar bij de Oscars.

"Dit wordt mijn gezicht in het hele House of Gucci", tweette een fan, inclusief een foto van Gaga als Reggiani terwijl ze haar handen verwonderd op haar wangen houdt.

"NEW HOUSE OF GUCCI TEASER I CANT FKING BREATHEEEEEEEE" was weer een opgewonden commentaar.

En aangezien dit een film is over een mode-imperium, doen sommigen al voorspellingen over wat Gaga en Driver bij de première zullen dragen.

Patrizia Reggiani wilde Lady Gaga ontmoeten voordat de film werd gemaakt

Gucci en Reggiani waren twaalf jaar getrouwd, van 1973 tot 1985. Ze scheidden in 1991 nadat hij haar verliet voor een jongere vrouw.

In 1998 werd Reggiani schuldig bevonden aan het inhuren van een huurmoordenaar om Maurizio drie jaar eerder te vermoorden. Bekend als Black Widow tijdens het proces dat veel media-aandacht kreeg, werd de vrouw veroordeeld tot 29 jaar gevangenisstraf. Ze werd in 2016 vrijgelaten nadat ze 18 jaar had gediend met krediet voor goed gedrag.

Toen het nieuws over de filmopnames eerder dit jaar begon te circuleren, zei Reggiani dat ze geïrriteerd was dat Gaga haar niet had gevraagd om haar te ontmoeten om zich voor te bereiden op de rol.

House of Gucci wordt uitgebracht in de VS op 24 november 2021.

Aanbevolen: