Miley Cyrus toont liefde voor de nieuwe single 'Positions' van Ariana Grande

Miley Cyrus toont liefde voor de nieuwe single 'Positions' van Ariana Grande
Miley Cyrus toont liefde voor de nieuwe single 'Positions' van Ariana Grande
Anonim

Na de aankondiging dat haar nieuwe album eind oktober uitkomt, dropte Ariana Grande haar nieuwe single, getiteld 'Positions'.

Grande's tweet die het album aankondigde ging viraal, met meer dan 230.000 likes en 59.000 retweets in ongeveer 30 minuten na publicatie.

In de afgelopen week plaagde Grande het nummer voor fans met artwork en korte clips van de single, die debuteerde op 1 op zowel Global als US Spotify met 7,62 miljoen en 2,8 miljoen streams. Bovendien heeft de muziekvideo momenteel 31 miljoen views.

GERELATEERD: Ariana Grande-fans worden gek nadat ze haar nieuwe album 'Positions' heeft geplaagd

Veel beroemdheden toonden hun liefde voor de single, waaronder Miley Cyrus. Toen Grande een korte clip van de muziekvideo deelde op haar Instagram-pagina. Cyrus becommentarieerde een lief bericht aan de zangeres "Thank U Next".

Dit is niet de eerste keer dat Miley Cyrus fangirled over een nieuwe single van Grande. Ze is altijd dol geweest op de popzangeres en heeft haar jarenlang openlijk gesteund.

Vorig jaar deelde ze een komische clip op Twitter waarin ze uitdrukte hoeveel ze van het nummer '7 Rings' hield. Grande reageerde op de clip door te zeggen: 'Ik kan niet geloven hoeveel je van deze video houdt / niet over deze video heen kunt komen.' Ze beantwoordde de liefde door de verklaring van Grande te retweeten met een heleboel hartjes en ringen.

Het is altijd leuk om te zien wanneer twee multi-getalenteerde artiesten elkaar zo steunen, vooral twee zo beroemd als Grande en Cyrus.

Ariana Grande's videoclip voor haar nieuwe single "Positions" is momenteel beschikbaar om te bekijken op YouTube. Bovendien is het nummer beschikbaar om te streamen op Spotify en Apple Music.

Aanbevolen: