Vincent D'Onofrio droeg bij aan het kostuum van zijn personage Kingpin in 'Hawkeye

Inhoudsopgave:

Vincent D'Onofrio droeg bij aan het kostuum van zijn personage Kingpin in 'Hawkeye
Vincent D'Onofrio droeg bij aan het kostuum van zijn personage Kingpin in 'Hawkeye
Anonim

Spoilers voor Hawkeye hieronder!

Als de Disney+ miniseries van Marvel Studios iets hebben bewezen, is het wel dat de MCU de stripboekenroute bewandelt. Van het introduceren van belangrijke personages zoals White Vision (Paul Bettany) in WandaVision, Yelena Belova (Florence Pugh) in Black Widow en Kate Bishop (Hailee Steinfeld) in Hawkeye, tot het laten vallen van coole paaseieren in elke aflevering, er is veel om enthousiast over te zijn over de toekomst van de MCU.

Eerder deze week stak Netflix's Daredevil-antagonist Wilson Fisk aka Kingpin (Vincent D'Onofrio) de MCU over en was te zien in de Hawkeye-finale. Fans zijn blij dat de acteur is teruggekeerd om zijn rol als misdaadbaas van New York City opnieuw op te nemen, maar er is nog iets waar ze enthousiast over zijn: Kingpin's nauwkeurige kostuum. Het blijkt dat we daarvoor acteur Vincent D'Onofrio moeten bedanken.

Het Hawaiiaanse shirt was het idee van Vincent D'Onofrio

In Hawkeye werd D'Onofrio's gezien in het zachte witte pak waar hij beroemd om is, maar er is een twist. De acteur droeg eronder een rood shirt met bloemenprint.

De acteur onthulde dat het zijn idee was in gesprek met ComicBook. D'Onofrio is een grote fan van de graphic novel Family Business, waarin Kingpin een tropisch uitziend shirt droeg en er een eerbetoon aan wilde brengen.

"Ik heb je dit misschien al eerder verteld, maar de screensaver op mijn computer is die Family Business-cover van hem in dat shirt," zei D'Onofrio.

Het bleek zijn bijdrage aan Kingpin's outfit op Hawkeye te zijn. "Het is al een aantal jaren zo. En ja, dat is iets dat ik voor Hawkeye naar de tafel heb gebracht", voegde hij eraan toe. Kingpin's onthulling werd geplaagd door de show in de afgelopen paar afleveringen, wanneer Maya Lopez/Echo (Alaqua Cox) naar hem verwijst als "oom", terwijl andere personages hem de "grote kerel" noemen."

De laatste aflevering eindigde met Echo die een pistool tegen zijn hoofd hield, en het scherm wordt zwart en er klinkt een schot, waardoor Marvel-fans zich afvroegen of Hawkeye zijn grootste personage tot nu toe had vermoord. Liefhebbers van stripboeken hebben erop gewezen dat de scène werd geïnspireerd door de strips en dat "geen lichaam" "geen dood" betekende.

Marvel-fans prezen de show ook om de nauwkeurigheid van het stripboek, dankbaar dat de MCU inspiratie putte uit het bronmateriaal.

Hawkeye streamt nu op Disney+

Aanbevolen: