Wat is er gebeurd met Joe Rogan's vergeten sitcom 'NewsRadio'?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met Joe Rogan's vergeten sitcom 'NewsRadio'?
Wat is er gebeurd met Joe Rogan's vergeten sitcom 'NewsRadio'?
Anonim

De podcastgame is er een die snel volloopt met tonnen beroemde gezichten en rijzende sterren die allemaal hun stem willen laten horen door fans. Of een podcast nu 1 of 1 miljoen luisteraars krijgt, het medium is een ongelooflijke manier voor mensen om zich uit te drukken op een manier waar hun publiek gemakkelijk van kan genieten.

Joe Rogan is tegenwoordig de grootste podcaster ter wereld en hij heeft jaren werk verzet om te komen waar hij nu is. Rogan is misschien de beste podcaster die er is, maar lang voordat dit het geval was, maakte hij furore op televisie. De komiek speelde zelfs in de jaren '90 in een sitcom.

Laten we eens terugkijken op Rogan's oude sitcom, NewsRadio.

Joe Rogan is een enorme podcaster

Als de grootste podcaster ter wereld van vandaag, zijn miljoenen luisteraars over de hele wereld bekend met Joe Rogan en zijn monsterpodcast. De man was al vroeg in de podcast-scene en dankzij het feit dat hij een verscheidenheid aan gasten van alle achtergronden had en hen een platform bood, heeft Rogan een trouwe luisteraarsbasis kunnen binnenhalen.

Nieuws over de overstap van Rogan naar Spotify voor $ 100 miljoen haalde zeker de krantenkoppen, en het was het bewijs dat het medium zelf alleen maar groter werd. Rogan is al sinds de donkere dagen aan het podcasten, maar tegenwoordig, in plaats van alleen maar een andere stem in het medium te zijn, is hij degene die de leiding heeft.

Het was echt fascinerend om te zien hoe het met de man is afgelopen. Houd van hem of haat hem, hij is een enorm succes die de dingen altijd op zijn manier heeft gedaan, ongeacht wat andere mensen ervan vonden.

Rogan staat zeker bekend om zijn werk in podcasting, maar lang voordat dit het geval was, maakte hij furore op televisie.

Hij heeft heel veel tv-werk gedaan

Joe Rogan over angstfactor
Joe Rogan over angstfactor

Op het kleine scherm heeft Joe Rogan heel veel werk verzet, en dit was van groot belang voor de komiek die zijn naam op het gebied van entertainment opbouwde.

Fear Factor was een enorm succes op tv en Rogan presenteerde de show jarenlang. Hij was goed in wat hij deed, en hij werd synoniem met de show. Natuurlijk verdiende hij een behoorlijke cheque en groeide hij in populariteit, waardoor zijn podcast in de loop van de tijd groeide.

Natuurlijk kun je op geen enkele manier kijken naar wat Rogan op televisie heeft gedaan zonder een licht te werpen op zijn werk bij de UFC. Hij is al eeuwen bij de promotie en fans zijn echt dol op wat hij naar het commentaarteam brengt tijdens de grootste gevechten van de UFC.

De waarheid is dat de meeste mensen op de hoogte zijn van Joe Rogan's tijd bij Fear Factor en bij de UFC, maar in de jaren '90 was Rogan in staat een rol te spelen in een sitcom die hem uiteindelijk veel geld opleverde en veel exposure.

'NewsRadio' was een succesvolle sitcom

Van 1995 tot 1999 was Joe Rogan een prominente artiest op NewsRad io, een sitcom die veel mensen lijken te zijn vergeten. Het heeft niet dezelfde erfenis als andere succesvolle shows uit de jaren '90, maar het is belangrijk om het succes van de show niet over het hoofd te zien.

Gedurende 5 seizoenen en bijna 100 afleveringen was NewsRadio een vaste waarde op het kleine scherm, en het bereikte zelfs zijn weg naar syndicatie. De serie bevatte namen als Phil Hartman, Maura Tierney en Jon Lovitz, en het was eigenlijk best grappig.

Vanwege het succes van de show is het logisch dat Rogan behoorlijk wat geld verdiende. Er zijn geen bijzonderheden bekend, maar er is een interessant stukje over zijn bestedingspatroon in die tijd naar voren gekomen.

Volgens TVOvermind, "heeft Joe Rogan 10.000 dollar per maand uitgegeven om op een bepaald moment in zijn leven Quake te spelen. Ja, je leest het goed. Toen hij nog haar had, toen hij nog een tv-ster was, hij speelde Quake ongeveer 8 tot 10 uur per dag, zoals veel mensen die verslaafd waren aan het spel, en dankzij een slordige internetlijn besloot hij te upgraden naar een T1-lijn, die toen ongeveer tienduizend dollar per maand kostte."

Dat is een waanzinnig bedrag om elke maand uit te geven om alleen maar videogames te spelen, maar als je in een hitserie zit, kun je dat soort dingen betalen.

Zoals we allemaal hebben gezien, zouden de dingen alleen maar groter worden voor Rogan nadat NewsRadio ten einde was. Hij is niet alleen groter geworden, maar ook zijn bankrekening.

Ondanks de populariteit van de show, lijkt het erop dat het na vijf seizoenen bij NBC gewoon zijn beloop heeft gehad, wat leidde tot de finale.

Aanbevolen: