Wat is er gebeurd tussen Joe Rogan en Jim Carrey?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Joe Rogan en Jim Carrey?
Wat is er gebeurd tussen Joe Rogan en Jim Carrey?
Anonim

Joe Rogan is een komiek die bekend staat om zijn botte, controversiële meningen en een groot aantal zakelijke inspanningen, zoals gastheer zijn van een bekende podcast The Joe Rogan Experience, een ex-presentator van Fear Factor, een kleurencommentator voor het Ultimate Fighting Championship en een parttime gepassioneerde krijgskunstenaar.

Joe Rogan begon in 2009 met de podcast die bekend staat als "The Joe Rogan Experience" en die nu meer dan $ 100 miljoen waard is, en heeft onderweg vele beroemdheden, atleten en vrienden ontvangen.

Joe Rogan's gedachten over Jim Carrey en zijn filosofische wending

Jim Carrey, de bekende komiek en bekroonde acteur, bekend om zijn blockbuster-komediehits van Ace Ventura tot Dumb and Dumber, is in de loop der jaren veranderd van zijn gebruikelijke rumoerige en dwaze komische persoonlijkheid.

Hij heeft een filosofische wending genomen en heeft problemen in de echte wereld besproken, zoals depressie en zijn perceptie van de zin van het leven.

In The Joe Rogan Experience, aflevering 1083 met Dom Irrera, prees Joe Jim, maar theoretiseerde hij ook dat hij mogelijk psychedelische drugs had gebruikt voor zijn doorbraak en verandering.

Joe Rogan, hoewel hij Jim Carrey nooit officieel heeft ontmoet, is al heel lang een fan en volgeling van zijn werk. Rogan zegt dat Carrey een of andere vorm van drugs moet hebben gebruikt om deze nieuwe gemoedstoestand te ontgrendelen. Fans van Carrey hebben ook getheoretiseerd over zijn gebruik van psychedelica, hoewel hij zijn gebruik ervan nooit publiekelijk heeft besproken.

De kijkers van The Joe Rogan Experience hebben ook aangegeven dat ze het geweldig zouden vinden als Jim Carrey bij een aflevering van de podcast zou zijn, waarbij ze zeiden dat het een van de meest populaire afleveringen aller tijden zou zijn. Het geeft Joe Rogan ook de kans om te vragen of Carrey hallucinogenen heeft gebruikt om deze vorm van verlichting te verkrijgen.

Jim Carrey en zijn nieuwe levensperspectief

Na Dumb and Dumber To nam Jim Carrey een stap terug van acteren om zijn algemene hobby's en interesses na te streven, zoals schilderen, filosofie en zelfs het schrijven van een boek. Hij keerde pas in 2019 terug naar grote projecten of studio's, waar hij speelde in Sonic The Hedgehog.

Gedurende deze tijd zag de wereld Jim Carrey veranderen van een A-lijstacteur in een echte filosoof, die vol vertrouwen zijn reis op het gebied van geestelijke gezondheid deelde en openlijk zijn persoonlijke worsteling met depressie deelde.

Jim Carrey Recente activiteiten en pensioen

Jim Carrey kondigde op 13 april 2022 aan dat hij serieus met pensioen wil gaan en verklaarde dat zijn tijd misschien was aangebroken om een stap terug te doen

Hoewel Jim Carrey zijn troost heeft betuigd met zijn pensioen, staat het niet vast dat hij dat zal doen. Als acteur die meer dan 68 veelgeprezen acteercredits heeft verzameld, heeft hij gedeeld dat hij tevreden is met zijn carrière en bijdragen aan film. Hij heeft echter gedeeld dat als hij het juiste script zou krijgen, hij zeker zou terugkeren naar het witte doek voor zijn fans.

Jim Carrey heeft ook samengewerkt met de beroemde popzanger The Weeknd in zijn nieuwste album Dawn FM. Interessant is dat Dawn FM zelf een album is dat zich verdiept in de voortdurende strijd van iemands geest. Het bespreekt vastzitten in het ongewisse, de onderwerpen hoopverzen hulpeloosheid en de bereidheid om open te staan voor zichzelf en anderen.

Hij maakte ook een onverwachte feature als de verteller van het album van The Weeknd, en gaf zijn stem als radiopresentator voor verloren zielen.

Zoals eerder vermeld, heeft Joe Rogan zijn theorie geuit dat Carrey door het gebruik van psychedelica verlicht werd, waardoor hij meer openstond voor onderwerpen als geestelijke gezondheid en de problemen die ermee gepaard gaan. Met de manier waarop Carrey zijn kijk op het leven veranderde en hoe hij heel is geworden met zijn identiteit, zou Joe's theorie zeker realistisch en toepasbaar kunnen zijn.

Aanbevolen: