Life After The Kardashians: wat is er echt met Joe Francis gebeurd?

Inhoudsopgave:

Life After The Kardashians: wat is er echt met Joe Francis gebeurd?
Life After The Kardashians: wat is er echt met Joe Francis gebeurd?
Anonim

Joe Francis is de afgelopen jaren nauw verbonden geweest met de Kardashian-clan en op een of ander moment hebben ze allemaal berichten en afbeeldingen gedeeld van zichzelf op vakantie in zijn exclusieve eigendom in Mexico, dat hij verhuurt tegen een zeer hoge prijs voor de grootste sterren van Hollywood. Er is een lange geschiedenis van connectie tussen Francis en de Kardashian-clan, en enkele van zijn vroegste Instagram-berichten onthullen de hechte band die hij heeft met deze familie, maar buiten die relatie lijkt het erop dat hij moeite had om zijn persoonlijke leven achter zich te houden gesloten deuren. The Sun onthult zelfs een reeks giftige, beledigende en ongelooflijk verontrustende rapporten over onzedelijk en gewelddadig gedrag dat zijn imago enorm heeft aangetast.

Dit is hoe het leven van Joe Francis er echt uitzag…

10 Hij had tweelingmeisjes

Aan de positieve kant, in 2014 verwelkomden Joe Francis en zijn langdurige vriendin, Abbey Wilson, hun prachtige tweelingmeisjes op de wereld. Ze werden trots de ouders van Alexandria Claire Francis en Athena Olivia Francis en versterkten hun familiestatus. Hij leek een liefhebbende vader te zijn en plaatste altijd foto's van zijn kleine meisjes online. Fans ontdekten echter al snel dat zijn relatie met zijn kleine meisjes en met Abbey niet zo "mooi" en "gelukkig" was als de afbeeldingen op sociale media doen vermoeden.

9 Joe Francis werd gegijzeld onder schot

Het lijkt erop dat Joe Francis meer gemeen heeft met Kim Kardashian dan de meeste mensen denken. Ook hij werd onder schot beroofd en gegijzeld tijdens een gruwelijk incident dat zich in oktober 2019 afspeelde. Brobible meldt dat hij met ongeveer 20 andere vrienden in het huis van een vriend in Punta Mita rondhing, toen vijf gewapende mannen de woning binnenvielen en verklaarden dat ze gijzelaars zouden nemen. Joe werd naar verluidt vastgebonden met draad en onder schot beroofd tijdens de beproeving. Het is onduidelijk of de bandieten met veel geld of waardevolle spullen hebben gezoend, aangezien de politie werd gewaarschuwd en een van de verdachten vervolgens werd gearresteerd.

8 Zijn prestigieuze huis heeft een enorme brand meegemaakt

Al vele jaren zenden Kim Kardashian en haar zussen hun bezoeken uit aan het huis van Joe Francis in Mexico, een plaats waarvan hij bekend is dat hij deze vaak verhuurt aan high-end beroemdheden die bereid zijn om het grote geld te betalen. ticketprijs die hij eist. Schokkend genoeg explodeerden de krantenkoppen in juni van dit jaar met het nieuws dat zijn ongelooflijk weelderige, zeer gewaardeerde eigendom in vlammen was opgegaan. Een aanzienlijk deel van zijn hoofdgebouw werd in brand gestoken en was uiteindelijk niets anders dan een hoop as, in wat de autoriteiten hebben gemeld als een vermoedelijk geval van brandstichting.

7 Hij heeft Covid opgelopen

Er zijn veel beroemdheden die het slachtoffer zijn geworden van COVID-19, en Joe Francis was een van hen. In juni van dit jaar werd gemeld dat Joe Francis symptomen kreeg die leken op die van Covid-19. Dit werd al snel bevestigd en officieel werd gemeld dat hij een van de vele bekende beroemdheden was die het virus hadden opgelopen. Terwijl veel mensen in zijn positie zichzelf isoleren van hun families om hen niet met het virus te besmetten en mogelijk schade toe te brengen, vertrouwde Francis op zijn vrouw om hem door het proces te helpen. Ze was echter bang om het virus op te lopen en het door te geven aan hun jonge tweeling, en ze weigerde te dicht bij Francis te komen gedurende de tijd dat hij bewust besmet was.

6 Joe Francis werd gearresteerd voor een brute huiselijke aanval

Helaas escaleerde deze situatie in extreme woede, waardoor Joe Francis zijn kalmte verloor en achter de moeder van zijn kinderen, Abbey Wilson, aanging. Uit rapporten blijkt dat hij haar vroeg om hem vitamines te injecteren, maar ze voelde zich ongemakkelijk om zo dicht bij hem te komen, wetende dat hij besmet was met het virus, en dit zou Francis naar verluidt in een woedeaanval hebben gebracht. Er wordt gezegd dat hij haar in haar gezicht spuugde om ervoor te zorgen dat ze Covid opliep en Abbey zo gewelddadig en agressief aanviel dat ze medische tussenkomst nodig had.

5 Hij verbleef 73 dagen in een gevangenis in Mexico

Als gevolg van dit gewelddadige, vernederende en ongelooflijk agressieve gedrag werd Joe Francis veroordeeld tot tijd in een Mexicaanse gevangenis. Hij zat 73 dagen in hechtenis en werd zwaar gestraft voor de vermeende misdaden die hij had begaan. Helaas was dit niet de eerste van dergelijke woordenwisselingen voor Francis, die in het verleden vrouwen slecht behandelde als hij boos of op de een of andere manier werd getriggerd. De geschiedenis herhaalde zich en het werd moeilijk voor fans om te ontkennen dat Joe Francis een serieus verontrustende kant had die veel te lang verborgen was gebleven.

4 Hij zou naar verluidt verslaafd zijn geraakt aan drugs

Abbey Wilson is naar voren gekomen met beschuldigingen dat hij tijdens haar langdurige relatie met Joe Francis verslaafd zou zijn geraakt aan drugs. Ze geeft aan dat hij cocaïne en methamfetamine begon te gebruiken, evenals pijnstillers, en dat dateerde ze uit 2017. Abbey meldt dat ze in die tijd een heel andere kant van Francis zag en gaf aan dat hij steeds bezitteriger, bozer, agressiever, en ronduit eng op dit moment.

3 Joe Francis geconfronteerd met beschuldigingen van mishandeling van zijn kinderen

Helaas, zoals in de meeste gevallen waarbij kinderen betrokken zijn, hebben de tweelingdochters van Abbey Wilson en Joe Francis het meest geleden. Als gevolg van deze gewelddadige ontmoetingen meldde Abbey dat Joe op een zeer neerbuigende manier tegen deze dochters sprak, en Page Six meldt dat ze zei dat hij naar zijn dochters zou schreeuwen, hij zou beledigen, hij zou afwijzen, hij zou maak grapjes over hun intelligentie en hij zou ze dom noemen.

2 Hij verloor de voogdij over zijn tweelingmeisjes

Als gevolg van zijn agressieve, gewelddadige gedrag, vroeg Abbey om onmiddellijke voogdij over hun kinderen en kreeg dit voorrecht. Ondanks het feit dat hij zijn zaak nog niet voor de rechtbank had gezien of de gelegenheid had gehad om zichzelf te verdedigen of licht op de situatie te werpen, verloor Joe Francis de voogdij over zijn kinderen en kreeg hij te horen dat hij bij hen en bij Abbey weg moest blijven..

1 Joe Francis heeft een vertelling uitgebracht aan Heather McDonald

Joe Francis stond niet op het punt om het zwijgen op te leggen. Hij heeft zijn eigen kant aan dit verhaal en hij wilde dat het gehoord werd. Hij verscheen op Heather McDonald's show om zijn kant van het verhaal te onthullen en om zijn eigen eer en reputatie te verdedigen. Voor fans is het nooit duidelijker geworden dat beide partijen een heel verschillende weergave hebben van hoe het leven van Joe Francis werkelijk is als de camera's niet draaien en wanneer hij niet wordt omringd door de meest elite van Hollywood.

Aanbevolen: