Wat is er gebeurd met Britney Spears' vergeten realityshow, 'Chaotic'?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met Britney Spears' vergeten realityshow, 'Chaotic'?
Wat is er gebeurd met Britney Spears' vergeten realityshow, 'Chaotic'?
Anonim

Inbreken in de muziek is moeilijk, en aan de top blijven is nog moeilijker. Degenen die dit voor elkaar krijgen, kunnen de geschiedenis ingaan als legendes van het bedrijf. Een goed voorbeeld hiervan is Britney Spears, die al meer dan twee decennia een ster is.

Spears verdient nog steeds geld met haar grootste platen, en het recente einde van haar conservatorium betekent dat ze een nieuwe fase van haar carrière kan ingaan.

Spears' lange verblijf in Hollywood bevatte veel elementen, waaronder een kortstondige realityshow uit de jaren 2000. Laten we deze vergeten show eens nader bekijken.

Wat is er gebeurd met de realityshow van Britney Spears?

Tijdens het laatste deel van de jaren negentig kwam Britney Spears schijnbaar uit het niets om het gezicht van de popmuziek te worden. De ster had jarenlang haar tanden gebeten en toen ze eenmaal het wereldtoneel bereikte, veroverde ze de wereld van de popcultuur volledig en keek ze nooit meer achterom.

Het hoogtepunt van Spears' carrière was gevuld met een eindeloze hoeveelheid hitnummers, een onpeilbare hoeveelheid media-aandacht en heel veel geld dat haar kant op kwam. Simpel gezegd, de ster als een krachtpatser die niemand kon evenaren.

Na naar schatting 100 miljoen platen over de hele wereld te hebben verkocht, heeft Britney Spears niets meer te bereiken op het gebied van muziek. Desondanks zouden fans niets liever willen dan dat de zanger een nieuw album dropt en een wereldwijde trektocht maakt.

Spears heeft een beetje van alles gedaan tijdens haar iconische carrière, zelfs de hoofdrol in een kortstondige realityshow die mensen zijn vergeten.

Ze had een realityshow genaamd 'Chaotic'

In 2005 schokte Britney Spears de wereld volledig toen ze besloot om in haar eigen realityshow te schitteren. Ja, veel beroemdheden hadden hun eigen realityshows in de jaren 2000, maar niemand verwachtte dat Britney Spears, een legitieme ster op de A-lijst, deze weg zou gaan.

Nagesynchroniseerde Britney & Kevin: Chaotisch, de show was precies dat: chaotisch. Het benadrukte Spears' tijd met Kevin Federline, en het gaf mensen een persoonlijk kijkje in hun leven, weg van de glitter en glamour van Hollywood.

Zoals EW opmerkte, had de zanger de neiging om veel te openhartig te zijn in de show.

"Het is één ding voor Britney om haar persoonlijke leven op wax te zetten; het is iets anders voor haar om het op tape te zetten. In de eerste aflevering, getiteld "Can You Handle My Truth", is Spears in een niet-zo flatterende positie terwijl ze haar "Britney Cam" aankijkt en praat over hoe ze geen lelijke man wil, maar de camera is allemaal in haar neusholte en ongedaan gemaakte hair extensions. Whoa, zoom een beetje uit, Brit, "schreef de site.

De show deed de zanger geen gunsten in de rechtbank van de publieke opinie, en mensen waren eerlijk gezegd geschokt door wat ze op het scherm zagen. Het functioneerde grotendeels als een vlog voordat dat zelfs maar een ding was, merkte Vice op, en Spears' openlijke praat over seks, het filmen van een naakte Federline en pure openhartigheid verraste mensen.

'Chaotisch' duurde niet lang

Helaas kon deze show niet lang standhouden. Tijdens zijn korte periode op UPN slaagde het erin een groot deel van zijn publiek te verliezen.

Volgens Reality Blurred, " leken de fans van Britney Spears haar in de steek te hebben gelaten: het relatief kleine aantal mensen dat afstemde om de eerste aflevering van haar UPN-realityserie te bekijken, stemde niet af op de finale. Meer dan anderhalf miljoen sprong over Britney en Kevin: Chaotic's vijf weken durende run. Zoals Access Hollywood meldde, voor de première: "Op 17 mei trok de show 3,7 miljoen kijkers, maar dat daalde tot 3 miljoen de volgende week en weer naar 2.5 miljoen voor de shows van 31 mei en 7 juni. De finale trok 2,1 miljoen kijkers.” Dat is een daling van 1,6 miljoen kijkers in iets meer dan een maand."

Onnodig te zeggen dat dit niet is wat iemand die bij het project betrokken was, verwachtte. Na verloop van tijd werd de show volledig afgeschaft en voor het grootste deel volledig vergeten.

Spears is het natuurlijk niet vergeten, en ze heeft officieel gezegd dat het de verkeerde zet was om te doen.

De zanger onthulde uiteindelijk: "Ik zou zoiets nooit meer doen. Eigenlijk was dat heel erg. Dat was waarschijnlijk het ergste dat ik in mijn carrière heb gedaan."

Britney & Kevin: Chaotisch is een vreemd stukje tv-geschiedenis, en het is er een waar de meeste mensen niet eens naar zullen kijken.

Aanbevolen: