Deze 'Full House'-ster is volledig gespiraliseerd na haar tijd in de show

Inhoudsopgave:

Deze 'Full House'-ster is volledig gespiraliseerd na haar tijd in de show
Deze 'Full House'-ster is volledig gespiraliseerd na haar tijd in de show
Anonim

De jaren negentig waren een decennium met de ene hitserie na de andere, en tv-fans hadden ongelooflijk veel geluk tijdens het decennium. Ze kregen shows als Boy Meets World, Seinfeld en Friends, om er maar een paar te noemen. Dat krast nauwelijks de oppervlakte van wat er in die tijd beschikbaar was.

Full House is een van de beste sitcoms uit de jaren '90, en de show deed alle kleine dingen goed terwijl hij zijn erfenis op het kleine scherm smeedde. In de loop van de tijd zijn er verhalen naar buiten gekomen over de cast, waaronder een lid dat een ondergang en daaropvolgende wedergeboorte had nadat de serie eindigde.

Laten we eens kijken naar Full House en het castlid dat een ongelooflijk verlossingsverhaal had.

'Full House' is een klassieker waar nog steeds over wordt gesproken

Full House is een van de grootste en meest succesvolle shows aller tijden, en de overgrote meerderheid van de mensen die er zijn, hebben enige tijd met de Tanner-clan doorgebracht. Ze waren een absolute rel op het kleine scherm en ze leerden ons waardevolle lessen die we vandaag de dag nog steeds kunnen toepassen.

Met een aantal werkelijk indrukwekkende namen in de hoofdrol, had Full House een gestapelde cast die goed samenwerkte met hun scripts. Ongeacht hun leeftijd of ervaringsniveau, elk lid van de cast droeg bij aan het succes van de show, en een kleine verandering in een belangrijke rol zou een grote invloed hebben gehad op het succes van de show.

In de show speelde Jodie Sweetin Stephanie Tanner, de middelste zus. Stephanie was hilarisch en ze had zelfs een iconische slogan. Sweetin was jong, maar ze was fantastisch terwijl de camera's draaiden.

Jodie Sweetin groeide in wezen op in de show, maar zodra de dingen voorbij waren, zou het leven van de actrice een aantal onverwachte wendingen nemen. Dit is iets waar ze door de jaren heen vrij openhartig over is geweest en enig inzicht heeft gegeven in hoe de dingen voor haar waren.

Jodie Sweetin had het moeilijk achter de schermen

Zo sprak Sweetin bijvoorbeeld over de eerste keer dat ze dronken werd, en dit moment zou een grote impact hebben op de volgende fase van haar leven.

Volgens Sweetin: "Ik had waarschijnlijk twee flessen wijn op en ik was pas 14. Dat eerste drankje gaf me het zelfvertrouwen waar ik mijn hele leven naar op zoek was. Maar dat zette het patroon van het soort van drinken dat ik zou doen."

Sweetin zou details geven over de spiralen van verslaving en hoe het haar leven beïnvloedde.

"Ik was bezig met het bedrog. Het was moeilijk voor mensen om te geloven dat ik zoveel drugs gebruikte. Ik kijk naar foto's van dat evenement, en ik zag er niet eens gespannen uit", schreef ze in haar boek.

De actrice was zelfs open over de impact van de verslaving van haar eigen moeder op haar en de parallellen die ze zag met haar eigen verslaving.

Ik hoorde verhalen over mijn moeder die me verliet om te gaan feesten. En jarenlang had ik zoiets van, 'F-haar. Hoe kan iemand dat zijn kind aandoen?' Toen ik begon te zien dat mijn eigen verslaving het moederschap in de weg stond, begreep ik eindelijk: als je niet op de juiste plek bent om nuchter te worden, ben je er nog niet klaar voor om moeder te zijn', schreef ze.

Gelukkig zouden de zaken veranderen voor de actrice.

Jodie Sweetin draaide het om en herstelde

Het was geen gemakkelijke weg, maar Jodie Sweetin was in staat om haar leven te veranderen. Een tijdlang werkte ze zelfs "als coördinator van klinische logistiek in een drugsrehabilitatiecentrum in Los Angeles", volgens Sober Nation. Gezien haar publieke platform heeft ze haar verhaal gedeeld met mensen van alle leeftijden in de hoop dat ze hen op het juiste pad zou kunnen helpen.

"Ik spreek over mijn ervaring toen ik opgroeide in de entertainmentindustrie, hoe mijn leven daarna was, enkele van de worstelingen en dingen die ik heb meegemaakt en waar mijn leven nu is. Het is een verhaal met een boodschap van tweede kansen en dingen omdraaien en tegenspoed kunnen overwinnen", zei ze.

Hoewel Sweetin geen productieve actrice was, keerde ze triomfantelijk terug naar het kleine scherm toen Fuller House in de lucht kwam. Het was geweldig om haar weer in actie te zien als een van de Tanner-zussen, en Sweetin kon de show voortzetten alsof er geen tijd was verstreken.

Jodie Sweetin is het bewijs dat een moeilijke periode niet de rest van iemands leven hoeft te dicteren. Ze bloeit momenteel in nuchterheid op de hielen van opnieuw een succesvolle actrice te zijn. Het was echt geweldig om te zien.

Aanbevolen: