Deze 'Big Bang Theory'-sterren kregen nooit een verhoging tijdens hun tijd op de show

Inhoudsopgave:

Deze 'Big Bang Theory'-sterren kregen nooit een verhoging tijdens hun tijd op de show
Deze 'Big Bang Theory'-sterren kregen nooit een verhoging tijdens hun tijd op de show
Anonim

In de loop van de 12-seizoenenloop op CBS groeide The Big Bang Theory uit tot misschien wel een van de grootste sitcoms aller tijden. Het was pas in het tweede seizoen dat de serie erin slaagde door te breken in de top 50 shows van het jaar in termen van ranglijst, en kwam op de 40e plaats. Deze aantallen verbeterden gestaag gedurende het decennium dat ze uitgezonden werden en kwamen bijna altijd op de tweede plaats voor alle op één na van de laatste zes seizoenen. De uitzondering hier was het voorlaatste seizoen 11, toen de show op de eerste plaats stond.

Dit consistente, opwaartse traject werd ook weerspiegeld in salarisveranderingen die de meeste van de belangrijkste castleden genoten. Mayim Bialik en Melissa Rauch zagen hun beloning stijgen van $ 45.000 in hun eerste aflevering, helemaal naar $ 425.000 voor hun laatste aflevering. Simon Helberg, Kunal Nayyar, Jim Parsons, Johnny Galecki en Kaley Cuoco begonnen ook allemaal in het midden van de tienduizenden, maar verdienden elk $ 1 miljoen tegen de seriefinale.

Dit was echter niet het geval voor Wil Wheaton, Kevin Sussman en John Ross Bowie, die zagen dat hun salarissen de hele show stagneerden.

Kevin Sussman's 'Big Bang'-salaris is nooit hoger dan $ 50.000

Behalve de zeven hoofdpersonages van Big Bang, was geen enkel ander deel groter in de show dan die van Stuart Bloom, onberispelijk gespeeld door Kevin Sussman in de loop van 85 afleveringen. In feite werd de acteur vanaf seizoen 6 gepromoveerd van slechts een terugkerend castlid naar een bonafide serie-regulier.

Kevin Sussman als Stuart Bloom in 'The Big Bang Theory&39
Kevin Sussman als Stuart Bloom in 'The Big Bang Theory&39

In het verhaal is Stuart een eigenaar van een stripboekwinkel en een kunstenaar die is afgestudeerd aan de Rhode Island School of Design. Hij vindt zijn weg naar de binnenste cirkel van vrienden, mede door zijn platonische - maar zeer hechte relatie - met de moeder van Howard Wolowitz (Helberg).

Sussman's allereerste optreden in de show was in de 20e aflevering van seizoen 2, toen 'de bende' zijn stripwinkel bezocht en hij uiteindelijk Penny (Cuoco) mee uit vroeg. Er werd gezegd dat hij ongeveer $ 50.000 verdiende voor deze aflevering, en dat dit cijfer nooit echt verbeterde, ondanks de daaropvolgende groei van zijn personage in de show. Sussman staat ook bekend om het spelen van W alter in het eerste seizoen van Ugly Betty. Zijn huidige vermogen wordt geschat op ongeveer $ 3 miljoen.

Wil Wheaton kreeg $ 20.000 per aflevering op 'The Big Bang Theory'

Wil Wheaton had niet zoveel optredens, met slechts 17 Big Bang-afleveringen op zijn naam. Hij speelde ook geen fictieve rol, meestal verscheen hij als zichzelf, dankzij zijn Star Trek-wortels - een van de belangrijkste thema's in de popcultuur die terugkeren in de show; Wheaton speelde de beroemde Wesley Crusher in Star Trek: The Next Generation tussen 1987 en 1994.

Wil Wheaton en Jim Parsons over 'The Big Bang Theory&39
Wil Wheaton en Jim Parsons over 'The Big Bang Theory&39

Het belangrijkste verschil tussen de acteur Wheaton en het personage uit Big Bang is dat de laatste niet getrouwd is, terwijl hij dat in het echt wel is. "Hij is wie ik zou zijn als ik mijn vrouw nooit had ontmoet", vertelde hij in 2019 aan TV Insider.

Ondanks een bijrol die slechts af en toe beperkt bleef tot een cameo, was de acteur tien jaar betrokken bij de CBS-sitcom. Hij speelde voor het eerst in de vijfde aflevering van seizoen 3 en maakte zijn laatste optreden in The D&D Vortex, de 16e aflevering van de finale, seizoen 12. Volgens Screen Rant kreeg hij een relatief magere $ 20.000 per aflevering.

John Ross Bowie verdiende $ 50.000 voor elk van zijn 'Big Bang'-afleveringen

New Yorkse acteur, schrijver en komiek John Ross Bowie kan The Big Bang Theory beschouwen als zijn meest spraakmakende project tot nu toe. Dat zegt veel, aangezien hij goed ingeburgerd is in de kringen van het improvisatietheater en zijn schrijfwerk omvat optredens voor Go Metric en de New York Press, evenals een gepubliceerd boek met de titel Heathers. Zijn andere opmerkelijke schermrollen zijn onder meer Retired at 35, Chasing Life en de films Pet en Jumanji: The Next Level.

John Ross Bowie als Barry Kripke in 'The Big Bang Theory&39
John Ross Bowie als Barry Kripke in 'The Big Bang Theory&39

Net als Wheaton was Bowie slechts een beperkt aantal optredens bij Big Bang, maar deze waren verspreid over het grootste deel van de show - tussen 2009 en 2019. Seizoen 2, aflevering 12 markeerde zijn allereerste optreden als het personage Barry Kripke, met zijn laatste in The Change Constant, de voorlaatste aflevering van de serie. Tussendoor speelde hij in in totaal 23 andere afleveringen.

Voor elk van deze verdiende hij naar verluidt $ 50.000. De parallellen tussen hem en Sussman eindigen daar niet, aangezien hij momenteel ook naar schatting ongeveer $ 3 miljoen waard is. Zijn meest recente tv-rollen waren ook terugkerende, in HBO Max's Generation en Feel Good op Netflix.

Aanbevolen: