Deze 'moderne familie'-tweeling haatte hun tijd op de show

Inhoudsopgave:

Deze 'moderne familie'-tweeling haatte hun tijd op de show
Deze 'moderne familie'-tweeling haatte hun tijd op de show
Anonim

Hit-sitcoms zijn lange tijd een hoofdbestanddeel van tv-programma's geweest en het is verbazingwekkend om te zien hoe het genre in de loop der jaren is geëvolueerd. Ja, er zullen altijd overeenkomsten zijn, maar sitcoms kunnen ook enorm van elkaar verschillen. Seinfeld, bijvoorbeeld, lijkt weinig op Malcolm in the Middle.

Tijdens de uitzending was Modern Family een van de grootste shows op de hele televisie, wat de lat hoger legde voor de andere sitcoms van zijn tijd. Veel castleden leken te genieten van hun tijd in de show, maar een jonge tweeling had een totaal andere ervaring.

Laten we eens kijken waarom deze jonge artiesten niet genoten van hun tijd in de hitshow.

'Modern Family' was 11 seizoenen lang een enorme hit

In september 2009 maakte het fenomeen Modern Family officieel zijn debuut op ABC, en op dat moment hadden fans absoluut geen idee hoe groot de show zou worden bij het reguliere publiek. ABC heeft door de jaren heen veel succes gehad, maar Modern Family was in staat om het netwerk een legitieme, niet te missen tv te geven.

Met grote namen als Sofia Vergara, Ed O'Neill, Julie Bowen en een overvloed aan jong talent, raakte Modern Family de juiste tonen en kon het een publiek van alle leeftijden en achtergronden bereiken. Deze show was 11 seizoenen lang een enorm succes en wordt oprecht beschouwd als een van de beste sitcoms van zijn tijd.

Voor het grootste deel lijkt het erop dat de hoofduitvoering van de show een geweldige tijd heeft gehad om het project tot leven te brengen. Dit wil niet zeggen dat het achter de schermen niet stressvol werd, maar over het algemeen lijkt het een goede show om aan te werken.

Dat gezegd hebbende, er was een tweeling die aan de show werkte die niet bepaald de beste tijd had.

Ella en Jaden Hiller speelden Lilly

Moderne familie Lili
Moderne familie Lili

De rol van Lily was er een die moest worden vervuld door een jonge artiest, en op ware showbusiness-manier werd de rol uiteindelijk gespeeld door een tweeling. In dit geval was de rol in handen van Ella en Jaden Hiller.

Toen hij sprak over hoe zijn kinderen werden gecast voor de show, zei de vader van de tweeling, Doug: "We zagen een advertentie op Craigslist [website met advertenties] op zoek naar een identieke Aziatische tweeling, dus stuurden we een foto en ze werden gecast. Het was te gek."

En zomaar, de tweeling kon het optreden veiligstellen. Helaas hadden ze geen goede weergave van de tijd en werden ze niet goed gecompenseerd omdat ze op de set waren.

"De meisjes waren in 36 afleveringen in seizoen 1 en 2 - ze hadden geen agent, dus kregen ze $ 200 per meisje per dag. Al het geld dat ze verdienden, ging naar hun schoolgeld, "zei Michelle, hun moeder.

Ook al lijkt het een ongelooflijke kans om deel te nemen aan een enorm populaire show als Modern Family, de waarheid is dat Ella en Jaden Hiller niet veel plezier hadden.

Toen de persoonlijkheden van de tweeling begonnen te evolueren, verminderde hun interesse voor de show

Vervanging van moderne familie Lili
Vervanging van moderne familie Lili

Een van de goede dingen aan het feit dat hun ouders zo attent waren op wat er gaande was, was dat de tweeling de best mogelijke kans had om geluk te vinden in plaats van simpelweg te lijden aan negatieve emoties.

Zoals hun moeder onthulde: "Halverwege seizoen 2 begonnen hun persoonlijkheden zich te ontwikkelen, en het was echt duidelijk voor ons dat ze niet van hun tijd op de set genoten. Dus we vertelden de producenten dat de meisjes dat niet zouden doen komen terug. Ze probeerden ons van gedachten te doen veranderen en ze boden ons steeds betere voorwaarden aan."

Voor zover de aanbiedingen steeds beter werden, kregen de tweelingen op een gegeven moment $ 34.000 per aflevering aangeboden, wat een aanzienlijke boost was in vergelijking met wat ze eerder deden.

Desalniettemin hebben de ouders van de tweeling hun geluk niet opgeofferd voor de almachtige dollar. In plaats daarvan lieten ze hun kinderen maar wat graag verder gaan.

Een snelle controle op IMDb laat zien dat geen van beide tweelingen iets heeft gedaan sinds hun stint op Modern Family. Het is duidelijk dat deze twee niet genoten van de aspecten van de showbusiness die andere mensen kunnen tolereren, en als zodanig gingen ze verder voordat de dingen een te grote tol van hen eisten.

Het is best verbazingwekkend om te zien dat deze jonge artiesten op zo'n jonge leeftijd hun ouders aan hun zijde hadden, en dit had hen later kunnen redden van een wereld van problemen.

Aanbevolen: